Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ALTE TARI

Nudism in Creta Grecia

Salutare tuturor .

In acest an mergem in Creta , Grecia . Ne-ar ajuta sa adunam cit mai multe informatii despre locatiile de nudism din aceasta parte superba a Europei , de la cei care au avut ceva experiente . Am adunat de pe net ceva informatii , dar ne-ar fi de folos cit mai multe . Zona vizata este undeva linga Hersonissos , in N-E -ul insulei .

Multumim anticipat .

Salut!
Am lucrat in Creta o perioada, asadar sunt in masura sa dau cateva informatii. Am petrecut mult timp pe plaje dedicate nudismului. Langa Hersonissos este o plaja de nudisti. Este mica, dar pitoreasca. La cca 10 km est este Malia. Aici nu este plaja, dar se face nudism in sectorul de stanci. Alaturi se afla un site arheologic cu mare incarcatura istorica.  Partea sudica a insulei are cele mai reprezentative locuri de nudism, dar sunt la distante mari de centrul insulei (Heraklio). Cea mai frumoasa plaja o gasiti la Kamalari, in sudul Cretei.  Este o plaja f mare,  mai bine de jumatate din aceasta este pt nudisti. In drum spre Kalamari treceti pe langa Phestos, veche capitala apartinand culturii minoan. Alt sector pt nudism este la Tsutsuros. Un singur sfat este valabil; nu faceti plaja goi unde nu este cazul, fiindca puteti sa fiti luati la intrebari.

Multumim. Mai multe detalii despre plaja din Hersonissos ? Locatia , cum se ajunge la ea , etc?

http://www.naturistholiday.info/Default.aspx

Eu folosesc acest site pentru programarea concediilor.

Multumesc mult . O sa ne uitam . Alte sugestii ?

Nimeni cu sugestii ?

Buna!

Hersonissos este cea mai la indemana plaja pentru nudism. Pentru a vedea despre ce este vorba, puteti naviga pe Google Earth.

Plaja, formata din doua sectoare, se afla spre Anissaras,  la vreo 2 km vest de centrul statiunii Hersonissos.

Cele doua sectoare de plaja sunt reduse ca dimensiune, dar foarte populate. Un mare inconvenient este acela ca drumul secundar care duce spre Hotel  Royal Mare, Aldemar Knossos, fie Knossos Village, hoteluri de lux, este folosit ca promenada. Urmand acest drum ajungeti la plajele respectivele, care se gasesc una langa cealalta, la doar cativa metri distanta, dar fara vreo legatura intre ele.Tot timpul  trecatorii nu se sfiesc sa traga cu ochiul la cei care fac naturism. Accesul se face pe doua poteci scurte, dar foarte abrupte. Se poate alege accesul, valabil pentru prima destinatie de nudism, dinspre o plaja privata, aflata, de asemeni, alaturi. Doar pe un mic sector trebuie sa intrati in mare, unde apa nu este mai mare de 20cm. Plaja, cea mai mare, este folosita de majoritatea doritorilor de nudism. Cea de-a doua plaja este in golful Sfantul Gheorghe, mica, dar fara pietre la intrarea in apa. Un lucru este de stiut; aceasta plaja, mai retrasa privirilor este folosita  in special de cei cu o oarecare orientare sexuala. Un simbol al acestei plaje este falusul sculptat in piatra pe langa care treceti. Fiind un cuplu, nu este nicio problema. Valabil pentru cele doua zone de nudism este faptul ca zilnic, la amiaza, in apropiere acosteaza, pentru maxim 30`, vaporasele cu turisti. Este un moment stanjenitor, asa l-am considerat eu, pe care, insa, veti sti sa-l treceti usor.

Sa fac o rectificare pentru comentariul anterior: cea mai placuta plaja de nudism este Komos (langa Kalamaki, iar nu Kalamari), la cca 100km sud de Hersonissos. Merita drumul!

Va urez soare din plin!

Multumim frumos , Eddie , pentru aceste informatii . Cu siguranta ne vor fi de mare folos .

Multumim frumos , Eddie , pentru aceste informatii . Cu siguranta ne vor fi de mare folos .

Pentru orice info ref la Grecia si Creta - implicit, va recomand  ANGELFIRE.COM

MERITA SA STUDIATI :)

Eddie , gasim acolo sezlong , umbrele , undeva unde sa mincam , chestii din astea ?

Avind in vedere ca e asa aproape de localitate , nu cred ca e o problema partea cu mincarea . Dar sezlong , umbrela , etc , ar fi bine daca am gasi acolo . Exista acolo asa ceva ?

Nimic nou inca? Edye , nu mai spui nimic?

Nu stiu exat locatia dar din cate am auzit de la altii, umbrelute gasesti de inchiriat :)

Buna!

Plajele de nudism nu beneficiaza de niciun serviciu. Urcand costa abrupta vis-a-vis de prima plaja pentru nudism se afla un restaurant (" taverna"). Nu va faceti grija ca veti ramane flamanzi si insetati dupa ore petrecute la soare. ( sper ca anu am intarziat postand, acum, acest mesaj)

- Glyka Nera aproape de Loutro. Este una dintre cele mai bune alegeri si are in apropiere o taverna mica.

- Partea de est a plajei Plakias este, de obicei ocupata de nudisti. Este o plaja lunga cu nisip si cu facilitati.

- Plaja Mikro Amoudi este situata la est de Plakias. Trebuie sa ajungi in golful Damnoni si apoi sa virezi la stinga spre un mic golf cu sezlonguri. Plaja mica se adreseaza numai nudistilor.

ps: adunate de pe net

CONTINUAREA AICI

"www.ronudism.ro"