Este cineva pe langa Varna week acesta 6-7-iulie?,sau este interes pentru o plaje nud la Nirvana beach langa Golden Sands?
Este cineva pe langa Varna week acesta 6-7-iulie?,sau este interes pentru o plaje nud la Nirvana beach langa Golden Sands?
|
In data de 7 ajungem noi la Golden Sands! Dar cred ca la plaja Nirvana ajungem doar dupa ce ne cazam si luam masa. Poate ne vedem pe plaja! |
15-23.08 la Nirvana. Vă așteptăm! |
15-23.08 la Nirvana. Vă așteptăm! Noi impachetam. Dar ne oprim 2 nopti la Balcic. Au niste terase tare faine si nu le puteam rata. |
Sa ne spuneti si noua daca v-ati intalnit si cum a fost. Ar fi de interes un feedback de la Nirvana. |
Sa ne spuneti si noua daca v-ati intalnit si cum a fost. Ar fi de interes un feedback de la Nirvana. Suntem a 3-a oară pt. anul acesta la Nirvana. Am si postat pe undeva noutăți de aici. Cauta un topic referitor la Nirvana sau bulgari. |
Nu conteaza de cate ori ai fost... si nici ce conditii minunate sau nu sunt acolo...despre asta sunt destule informatii. Interesant ar fi de stiut cati din cei care , in aceeasi perioada afirma ca sunt acolo, s-au si intalnit sau cunoscut...sau macar au baut o bere, o cafea sau ce alte preferinte mai au, impreuna..... asa ca tot fiecare intreaba : cine e in cutare loc, altul zice ca e acolo, altul nu "vede" intrebarea si intreaba si el acelasi lucru.... dar putini sunt cei care se si intalnesc " face to face".... asa cum era pe "vremuri"... cei vechi stiu despre ce vorbesc.
|