Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ALTE TARI

Nudism in Bulgaria

Este cineva pe langa Varna week acesta 6-7-iulie?,sau este interes pentru o plaje nud la Nirvana beach langa Golden Sands?

In data de 7 ajungem noi la Golden Sands! Dar cred ca la plaja Nirvana ajungem doar dupa ce ne cazam si luam masa. Poate ne vedem pe plaja! 

15-23.08 la Nirvana. Vă așteptăm!

15-23.08 la Nirvana. Vă așteptăm!

Noi impachetam. Dar ne oprim 2 nopti la Balcic. Au niste terase tare faine si nu le puteam rata.

Sa ne spuneti si noua daca v-ati intalnit si cum a fost. Ar fi de interes un feedback de la Nirvana.

Sa ne spuneti si noua daca v-ati intalnit si cum a fost. Ar fi de interes un feedback de la Nirvana.

Suntem a 3-a oară pt. anul acesta la Nirvana. Am si postat pe undeva noutăți de aici. Cauta un topic referitor la Nirvana sau bulgari.

Nu conteaza de cate ori ai fost... si nici ce conditii minunate sau nu sunt acolo...despre asta sunt destule informatii.

Interesant ar fi de stiut cati din cei care , in aceeasi perioada afirma ca sunt acolo, s-au si intalnit sau cunoscut...sau macar au baut o bere, o cafea sau ce alte preferinte mai au, impreuna..... asa ca tot fiecare intreaba : cine e in cutare loc, altul zice ca e acolo, altul nu "vede" intrebarea si intreaba si el acelasi lucru.... dar putini sunt cei care se si intalnesc " face to face".... asa cum era pe "vremuri"... cei vechi stiu despre ce vorbesc.