Cineva din Arad\Timisora?
Cineva din Arad\Timisora? |
hunedoara soare |
prin Arad \TM ii gol vad ca:)) |
nu e gol sunt si acolo nudisti si locuri de nudism dar trebuie cautate soare |
Loc nudism la arad,unde? |
Unde se poate face nudism la arad? |
Locuri de plaja nud, in jurul Timișoarei sunt la Sag, Albina .
|
Locuri de plaja nud, in jurul Timișoarei sunt la Sag, Albina . Glumești? Poate singur și la 1 kiometru de timiș nu cu partenera sau ma rog dupa caz...
|
La Timis nu e deloc intim. In locurile teoretic retrase sunt ciobani cu oile. Iar in rest sunt ceilalti curiosi.
|
Nu inteleg de ce se insista in/langa Timisoara... cand Szeged este atat de aproape de noi. Noi mergem in camping acolo de aproape 10 ani... am mai fost si langa Balaton / Budapesta |
Nu inteleg de ce se insista in/langa Timisoara... cand Szeged este atat de aproape de noi. Noi mergem in camping acolo de aproape 10 ani... am mai fost si langa Balaton / Budapesta unde lângă Balaton și unde lângă Budapesta? Ceva recomandări? |
Nu inteleg de ce se insista in/langa Timisoara... cand Szeged este atat de aproape de noi. Noi mergem in camping acolo de aproape 10 ani... am mai fost si langa Balaton / Budapesta unde lângă Balaton și unde lângă Budapesta? Ceva recomandări? https://turizmus.balatonbereny.hu/en/strandok/naturista-strand Langa Balaton, niste amici au fost si e foarte ok. Ei au fost cu cortul.
https://ro.camping.info/ungaria/k%C3%B6z%C3%A9p-magyarorsz%C3%A1g/naturista-o%C3%A1zis-kemping-20443 Aproape de Budapesta. |
am fost de cateva ori la Sag,dar in afara de tooples nimic.am ramas cu slipul.la albina nu am ajuns.se practica nudismul? |
La Sag nu ai loc pt nudism langa apa,e plin de grataragii. Eventual in partea din stanga, dupa podul CF, dar catre camp, nu catre Timis. La Albina in general e plin de lume, iar in locurile mai retrase si indepartate, sunt urme de la oi, deci risc de capuse. Nu merita efortul. Urci in masina, intr-o ora jumate esti la Sziki. |
La Sag nu ai loc pt nudism langa apa,e plin de grataragii. Eventual in partea din stanga, dupa podul CF, dar catre camp, nu catre Timis. La Albina in general e plin de lume, iar in locurile mai retrase si indepartate, sunt urme de la oi, deci risc de capuse. Nu merita efortul. Urci in masina, intr-o ora jumate esti la Sziki. multumesc |