Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Nudism Banat?!

Cineva din Arad\Timisora?

hunedoara

soare

prin Arad \TM ii gol vad ca:))

nu e gol sunt si acolo nudisti si locuri de nudism dar trebuie cautate

soare

Loc nudism la arad,unde?

Unde se poate face nudism la arad?

Locuri de plaja nud, in jurul Timișoarei sunt la Sag, Albina .

Locuri de plaja nud, in jurul Timișoarei sunt la Sag, Albina .

Glumești?

Poate singur și la 1 kiometru de timiș nu cu partenera sau ma rog dupa caz...

La Timis nu e deloc intim.  In locurile teoretic retrase sunt ciobani cu oile. Iar in rest sunt ceilalti curiosi.

Nu inteleg de ce se insista in/langa Timisoara... cand Szeged este atat de aproape de noi. Noi mergem in camping acolo de aproape 10 ani... am mai fost si langa Balaton / Budapesta

Nu inteleg de ce se insista in/langa Timisoara... cand Szeged este atat de aproape de noi. Noi mergem in camping acolo de aproape 10 ani... am mai fost si langa Balaton / Budapesta

unde lângă Balaton și  unde lângă Budapesta? Ceva recomandări? 

unde lângă Balaton și  unde lângă Budapesta? Ceva recomandări? 

https://turizmus.balatonbereny.hu/en/strandok/naturista-strand  Langa Balaton, niste amici au fost si e foarte ok. Ei au fost cu cortul.

https://ro.camping.info/ungaria/k%C3%B6z%C3%A9p-magyarorsz%C3%A1g/naturista-o%C3%A1zis-kemping-20443  Aproape de Budapesta.

am fost de cateva ori la Sag,dar in afara de tooples nimic.am ramas cu slipul.la albina nu am ajuns.se practica nudismul?

La Sag nu ai loc pt nudism langa apa,e plin de grataragii. Eventual in partea din stanga, dupa podul CF, dar catre camp, nu catre Timis. La Albina in general e plin de lume, iar in locurile mai retrase si indepartate, sunt urme de la oi, deci risc de capuse. Nu merita efortul. Urci in masina, intr-o ora jumate esti la Sziki.

La Sag nu ai loc pt nudism langa apa,e plin de grataragii. Eventual in partea din stanga, dupa podul CF, dar catre camp, nu catre Timis. La Albina in general e plin de lume, iar in locurile mai retrase si indepartate, sunt urme de la oi, deci risc de capuse. Nu merita efortul. Urci in masina, intr-o ora jumate esti la Sziki.

multumesc