|
|
ElefantulEugenMember168 posts
Salut.
Am stat vreo 4 zile colindând pe mai multe plaje de pe litoralul românesc și am ajuns la următoarele concluzii:
- Plaja cea mai faină (o să revin cu un topic separat despre cum am ajuns la această concluzie) - Golful Francezului din Costinești.
- Plaja cea mai aglomerată - Eforie
- Plaja cea mai murdară - 2 Mai
- Plaja cu cea mai mare pierdere de nudiști - Vama Veche
Eu recomand cu căldură plaja din Golful Francezului - dacă vreți discreție, oameni ok și populare cu nudiști versus textiliști.
Recomand plaja din Eforie dacă vreți o plajă foarte aglomerată cu nudiști, condiții ok de plajă și intrarea foarte ok în mare (poate veniți cu copii și na, ar conta și asta).
Voi ce recomandări aveți pentru sezonul acesta?
|
|
Sunt de apreciat recomandarile  |
|
Eu as recomanda tuturor sa evite maxim plaja din Eforie mai ales daca merg cu copii.
In week-endul asta e a doua oara cand a trebuit sa stau cu stres si in final sa plec mai repede de pe plaja din cauza gastii scarboase de gaozari care se aduna acolo, si care au devenit deosebit de agresivi cu restul oamenilor. Copiii au remarcat inclusiv doi gaozari cretini care si-o sugeau in mijlocul plajei. Printre alte lucruri observate (inclusiv de copii care inteleg deja) un pedofil cu un copil de 16-17 ani si alte manifestari de scelerati gaozari cretini, mangaieri de puli, dat ostentativ cu crema unul pe altul ca sa fie remarcati, etc.
Cam asta se intampla in Eforie, mai ales in mijlocul plajei de nudism, si sunt foarte foarte multi poponari, mult mai multi decat cuplurile normale.
Doar extremitatile, spre sud dupa cazemata si in nord chiar langa gardul de la Perla sunt cat de cat mai practicabile, in rest e foarte grav, gaozarii agreseaza oamenii normali in permanenta, vin si se misca lasciv pe langa, se dau la copii, vorbesc intentionat cu voce tare detalii sexuale de-ale lor ca sa fie auzit, se mangaie ostentativ.
Din pacate din cauza acestor degenerati care sunt lasati in voie probabil plaja va ramane in curand numai a lor, ceea ce probabil le si este intentia...
|
|
Confirm cele spuse de nesterenko
|
|
Nu am fost la Eforie pana acum dar am inteles ca totusi e o plaja privata (sau cel putin exista un administrator acolo). Cum de nu se iau masuri impotriva acelor persoane? |
|
sorinAdministrator884 posts
Credeam ca situația este schimbata la Eforie Nord de când a apărut plaja La Hamace și "Xulescu "
Având în vedere ca este o plaja în mijlocul unei "mari de textilistii" este cu atât mai rău. Vor crede ca asta înseamnă nudism (din păcate pentru multi asta înseamnă nudism, chiar aici pe site ma contraziceam cu cineva ca un pedofil care vine pe o plaja de nudism pentru a vedea un copil dezbrăcat, nu este nudist dar am fost eu acuzat ca nu dau libertatea oamenilor sa se denumesca nudisti)
Credeam ca situația s a schimbat
"www.ronudism.ro" |
|
AnonymousUndefined0 posts Eu votez (inca) pentru Vama, partea din nord, plaja "la carte"... |
|
- Plaja cea mai faină (o să revin cu un topic separat despre cum am ajuns la această concluzie) - Golful Francezului din Costinești.
Cam aşa ceva am ajuns şi eu să cred până acum, după 2-3 vizite la 2 mai (pe lângă murdară aş mai adăuga plină de insecte zburătoare, pentru că e prea multă vegetaţie prea aproape) şi una la Eforie (practic eşti pe locul de promenadă al tuturor, ai textilişti şi atmosferă total ne-nudistă de jur-împrejurul peticului de plajă, plus concesionarii cu buticurile, care iarăşi nu sunt nudişti şi şi ei strică atmosfera prin asta). Din ce hartă/poze/clipuri am văzut până acum, Golful Francezului pare să fie "ce trebuie", doar să treci pe la o baie prima dată şi să-ţi iei cu tine ce consumabile îţi trebuie pe durata şederii, că e ceva de mers de la locurile de cazare, chiar de la cele mai sudice din Schitu/Costineşti. (Dar tot e mai bine şi decât locurile complet sălbatice, unde nu poţi ajunge decât cu maşina şi nu poţi sta decât cu cortul.)
|
|
ElefantulEugenMember168 posts
Mda, deci faza cu homosexualii este deja clară. Probabil că prin astfel de comportamente doresc să instige să te iei de ei ca să aibă motive după aia să spună că pe aceste meleaguri homosexualii sunt agresați. De asemenea, probabil că doresc ca plaja asta să rămână numai a lor. Ce să zic, urât. Eu personal nu am văzut chestii scandaloase, dar este clar că au început să se întâmple chestii nasoale pe acolo. Cumva extremiștii strică nudismul, căci și la Cap D'Agde swingerșii au stricat plaja de nudism de acolo. Ce e de făcut? Simplu, să se facă asociația și să se militeze pentru o lege care să ne apere de așa ceva.
|
|
sorinAdministrator884 posts
Sper ca deranjul ar fi indiferent dacă persoanele sunt gay sau str8. Pana acum nu prea s a plâns nimeni de cuplurile str8 care au devenit celebre online pentru partidele de sex de pe plaja din Vama Veche.
Dacă supărarea ar fi data doar de faptul ca este o persoana gay pe plaja..........
Eu nu am iubit plaja Eforie pentru ca se vedea din strada, este intre multi textilistii, era mizerie înainte sa apară La Hamace și am văzut din strada, acum ceva ani, un sex oral intre 2 bărbați. (Am comentat și despre sexul intre un bărbat și o femeie dar despre asta nu s a plâns nimeni, chiar am fost certat ca "se mai întâmpla" :D și nu este asa grav)
Am fost acum 3-4 ani într o singura zi, putini oameni, nu am observat nici un comportament indecent, nu s-a dat nimeni la mine sau la persoanele cu care eram.
Posibil ca schimbarea sa fi apărut și ca urmare a dispariției plajei de nudisti din Mamaia, loc unde am înțeles ca se întâlneau persoanele gay.
Dar ma repet, sper ca problema este sexul în public și limbajul și nu altceva.
"www.ronudism.ro" |
|
Desigur problema este sexul in public si nu cine il face. Pot sa iti spun ca anul trecut am vazut sex facut de un cuplu mixt in portiunea din sud de dupa cazemata de "la hamace" si am avut aceeasi problema.
Dar, nu pot sa nu remarc ca ce am descris mai sus e singura exceptie vazuta de mine cel putin, in schimb ostentatia sexuala si activitatile sexuale de diverse intensitati sunt de departe regula in grupurile gay iar cei foarte putini dintre ei care au o atitudine rezervata si mai de oameni normali sunt o super-exceptie.....
Deci nu avem nimic cu ei in mod special, dar se pare ca ei tin neaparat sa provoace probleme pentru altii.
Iar cu pedofilii cred ca chiar nu are cum cineva de aici sa fie in simpatie, doar pentru ca vezi doamne trebuie sa le dam toate libertatile geyilor....e vorba de pedofilie/abuz sexual de copii la vedere pe plaja....despre ce vorbim aici? Daca era cu o fetita in loc de un adolescent era la fel de rau...e incredibil cum isi permit sa faca lucrurile astea fara jena, la vedere, si nu ii interpeleaza nimeni.....
|
|
Si eu sunt de acord cu nesterenko. Cine nu vrea sa recunoasca, homo chiar deranjeaza, Iar Eforie se vrea o plaja de nudisti si nu de altceva (vorbesc de zona nudista).
Pentru ca si eu recomand Golful, si de ce:
Golful este o buna zona pentru nudism (vorbesc strict din punctul meu de vedere). Dupa ce am fost ani la rand pe toate plajele enumerate de Eugen, la Golf m-am simtit cel mai bine, iar acolo sunt 99% nudisti.
|
|
ElefantulEugenMember168 posts Nu are nimeni nimic cu persoanele homosexuale, doar cu comportamentul antinudist pe plaja de nudism. Asta e tot. Eu personal nu am văzut pe nimeni făcând sex pe plajă, dar odată am fost abordat de o doamnă pentru asta (sex în 4 alături de iubitul/soțul ei), pe plaja din Costinești, noi fiind cel de-al 2-lea cuplu de pe plaja aia. Se pare că făceau sex de mai demult, pentru că sus era un tractorist din acela care lucra la amenajarea malului de pământ care nu îi mai slăbea din ochi. :)))) Ideea de a face sex pe o plajă de nudism este aiurea. Asta deranjează de fapt. Cocălăria de nudiști! Că și printre noi se amestecă oameni certați cu bunul simț și care nu își țin hormonii și proastele obiceiuri acasă. :) Vorba unora dintre voi, să fie plaja în așa fel încât să poți merge cu copiii. Ăsta ar trebui să fie standardul, nu? |
|
Salutare. Ce stiti, se mai poate sta cu cortul in Golful Francezului? Ce parere aveti de plaja din Tuzla? Multumeeesc |
|
Anul trecut se putea sta linistit cu cortul pe plaja in Golf. De Tuzla nu cunosc nimic... |
|
ElefantulEugenMember168 posts Nu cred că ar fi vreo problemă să vii cu cortul. Zilele trecute era cineva cu rulota. Bine, rulota era sus pe mal, dar na, se poate. :) |
|
Bănuiesc de ce îşi permit chiar în loc public: primii care s-ar scandaliza şi ar putea chema poliţia ar fi ceilalţi nudişti, dar care nudist vrea să creeze probleme cu poliţia pe una dintre puţinele plaje de nudism când şi aşa au un statut incert? Şi atunci nu sună nimeni şi chestia continuă. |
|
Asta este meritul Asociatiei, din pacate la noi lucrurile se pun foarte greu pe picioare. |
|
Multumesc pt raspunsuri. Eu caut o plaja, aproape de gara, unde pot sta cu cortul si sa fie liniste...cam dificil. Pana anul trecut mergeam in Golful Francezului, dar s-a micsorat plaja f mult. In Vama Veche e prea mult zgomot, iar in 2 Mai se fura...Probabil ca o sa ma orientez la fata locului. Am auzit ca se poate campa la Tuzla, dar nu cred ca se face nudism. |
|
Nu stiu cum este anul asta dar anul trecut in septembrie se putea sta cu cortul.
Asa e, plaja este mai ingusta dar nu vine apa peste tine. De la cort si pana la apa mai erau 3-4 m.
Cel mai bine vezi la fata locului asa cum o sa fac si eu.
|
|
Plaja de la Tuzla este foarte lunga si destul de lata.Cu ani in urma se putea campa pe plaja si se putea face si nudism,in special in partea de Nord.Nu stiu care este situatia actuala,datorita construiri acelui dig antieroziune.Se pare ca de 2-3 ani pe aceasta plaja vine o comunitate de rulotisti.Se mai pot incerca si plajele care urmeaza,dupa plaja Tuzla,mergand spre Eforie Sud. |
|
ElefantulEugenMember168 posts La Golf se poate monta cort pe plajă fără probleme. |
|
|
|
Fata de cele expuse aici, inteleg ca locurile pentru nudism sunt din ce in ce mai putine si mai murdare, asa ca pana la urma Sulina ramane (inca) un paradis pentru nudism! |
|
Buna ziua dragi colegi !
Concediu am si eu impreuna cu prietena mea dupa 28 iulie in Costinesti .
A ajuns careva pe la epava ? Se mai practica nudismul acolo sau nu mai e nimic ?
Acolo e locatia unde am mers mereu si ne e draga , poate putem obtine cateva informatii de la cineva care a ajuns in zona recent , eventual poze cu plaja ..
|
|
Niste poze am eu. Nu stiu cat de recente sunt dar e ceva de genul cum se vede in poze.
Dupa cum se observa nu mai este o plaja dedicata nudismului din mai multe considerente (cel putin asta e parerea mea personala).
Recunosc ca de aceasta plaja m-am despartit cu regret.
|
|
Sa inteleg ca intre plaja de la epava si cea mare de la Obelisc nu mai prea e plaja, ci doar aleea de promenada? Eu asa vad din a doua imagine. |
|
Eu nu am fost la nicio plaja de nudism din Romania.Din ce am citit cele scrise de voi, nici nu cred ca voi merge pe litoralul nostru la nudism Am fost doi ani consecutivi la prietenii nostrii bulgari, in Golden Sands, la plaja administrata de asociatia lor de nudism.E trist sa citesc ce au scris ceilalti membrii despre diferite plaje consacrate de nudisti de la noi si mai trist este ca te face sa nu mai ajungi la o astfel de plaja. Textilistii, furturile, persoanele hormonate (indiferent de orientare), mizeria si alte tipuri de caractere mioritice ce se perinda pe plajele de nudisti pentru a-si clati vizual fetisurile, toate acestea te fac sa renunti la a mai merge la o asfel de plaja. La bulgari plaja este exceptionala, curata, iti poti lasa pe plaja ce ai la tine si te poti duce sa iti cumperi o racoritoare de la terasa fara sa fii ingrijorat de bunurile tale. Lume civilizata, te saluta cand trec pe lenga tine. Am vazut si familii cu copii mici care faceau plaja acolo. Si da, sunt si persoane gay care fac plaja acolo, dar sunt decente. Ei se duc mai spre nordul plajei, unde este mai izolata plaja si acolo am vazut ca prefera ei sa faca plaja. Am atasat o fotografie sa vedeti si voi plaja de acolo. |
|
|
|
Acum asa offtopic ..... ce imi plac pozele de profil ale anumitor persoane !!! |
|
bluuuz - de aici se poate vedea destul de bine:
|
|
|
|
Merci, da e cum banuiam ... papa marea tot si din pacate cred ca e prea costisitor pentru noi sa rezolve cumva treaba asta. Pe limba de plaja de dupa epava (14:17 din video 2) tot covor de scoici este?
|
|
Am citit multe din comentariile de mai jos si simt nevoia sa adaug si parerea noastra... Asadar,vizavi de Golful Francezului : recunosc ca noi nu am ajuns pana acolo..Si asta pentru ca o familie de prieteni nudisti,din tara,care-au fost in concediu cam o saptamana la mare,si si-au platit cazarea in Costinesti numai ca sa faca plaja in Golful Francezului pe care o stiau ,inca,plaja de nudisti.,ajunsi acolo au descoperit ca plaja devine aproape inexistenta (s-a ingustat foarte mult),si...nu mai are nimic din ceea ce o facea dorita de familiile nudiste altadata...La ce s-au referit oamenii,nu am intrat in amanunte (probabil ca a "luat-o" pe urma surorii,vestita plaja de nudisti de la epava)...Cert e ca prietenii nostrii au preferat sa faca naveta zilnica la Eforie... Si am ajuns la plaja din Eforie,unde chiar am fost de cateva ori,de la 1 mai incoace:).... si ne vom duce tot restul verii ptr ca este cea mai usor accesibila,din Constanta,fara masina personala.... Asadar,stand cu spatele la mare,in fatza plajei,in treimea din dreapta vin cele mai multe familii,cu sau fara copii...In mijloc,stanga (la umbrelele verzi),este fieful "baietilor veseli". Sincer,nu imi pasa de orientarea sexuala a cuiva,pana cand nu ma "agreseaza" vizual,in moduri povestite prin comenturile de mai jos (si da,sunt aproape sigur ca l-am vazut si eu pe mosul ala,impreuna cu un tanar de habar nu am cati ani,dar sigur nu avea 18... In treimea din stanga,cam au tendinta sa se aseze familiile care isi cauta parteneri... Intaratati probabil si de un tip care vine cu nevasta-sa (asa zicea un amic),si cu inca una,si asa...de plictiseala,isi mai fac si ei cate un oral...sa treaca timpul... Sau se mai gaseste cate unul care se apropie de vreo femeie in apa,si incepe sa se masturbeze omul,ca de,ce naiba sa faci altceva pe plaja nudistilor?!.... Unul dintr-asta s-a dat chiar pe langa sotia mea,desigur cand eu nu eram,si nici nu am vazut faza,ca-l lua dracu (toata vara,l-om mai vedea pe acolo...ca atunci a disparut rapid)... Va fi primul agresat cu un pumn in cap,pe plaja aia... In fine
Toata "imaginea" asta este presarata cu alte familii de nudisti,bineintentionate(sau persoane singure),care se aseaza printre grupurile astea,pana cand,"ceva" se intampla pe langa ei,si atunci aleg sa se mute...sau sa ramana . Si adevarul e ca toate astea nu se intampla zilnic...Cum iti e norocul...Am avut zile in care am vazut atat de multe familii cu copii,chiar adolescenti,facand nudism desigur,incat uitam ca suntem pe o plaja romaneasca:). Sau foarte multe familii(cupluri)de tineri...sau mai putin tineri... Asta te incurajeaza sa mai mergi si altadata
|
|
AnonymousUndefined0 posts Sunt in Vama de 2 zile si e ok. Nu sunt problemele de la Eforie. Se amesteca nudistii cu textilistii dar exista bun simt sau, cel putin noi nu am avut surprize neplacute. Plaja nu este foarye aglomerata, probabil 50% ... |
|
Iulian2017 - Hai sa lasam poza sa vorbeasca de Golful Francezului. Este recenta de anul asta, cred ca prin iunie.
Cand vine vorba de Eforie lumea s-a cam lamurit, eu totusi ma tem ca ala nu mai este nudism ce se practica pe acolo, dar fiecare cu parerea lui.
|
|
Drona aia e departe la nord de Golful Francezului în ambele clipuri, nu se apropie nici măcar la minutul 14-blabla. Şi oricum lăţimea fâşiei va depinde mult de maree: la flux pe lună plină sau nouă va fi mult subţiată, la reflux (+ sau - 6 ore) va fi mai expusă. Depinde mult de perioada când mergi, vizavi de fazele lunii şi de cum o prinzi în evoluţia zilnică. |
|
Antena - Filmuletele nu le-am pus pentru a se vedea Golful ci plaja de la epava. Pentru Golf este o poza ceva mai jos. |
|
AnonymousUndefined0 posts
Am fost si noi la Eforie de doua ori, prima data la inceputul lui iulie intr-o dupa-amiaza si a doua oara chiar in 1 august. Prima data am stat la "familisti", a doua oara am sfidat comunitatea gay la umbrelutele. Nu am avut probleme si in afara de ceva ungeri reciproce cu ulei din care una a mers pina la locul "acela" altceva nu am vazut. E advarat ca nu ne-am dus acolo sa stam cu ochii pe ei, era doar un soi de fronda, de genul "e si plaja noastra". Sotia mea era singura femeie din zona pina cind a mai venit o doamna in virsta, singura.
Si fiindca veni vorba de faptul ca zona umbrelelor verzi a devenit exclusiv gay cu manifestari indecente, noi credem ca nu este o atitudine corecta din partea hetero cu bun simt. Cu cit se va segrega mai mult acel loc cu atit lucrurile vor deveni la grave iar manifestarile de indecenta care vor duce in final la desfiintarea nudismului la Eforie vor fi mai dese si mai agresive. Credem ca plaja asta are o traditie mult prea lunga si a trecut prin prea multe incercari ca sa fie atit de usor abandonata de nudistii cu bun simt. Prin simpla prezenta a noastra, a celor care nu venim la paja pentru sex si agatat parteneri vom descuraja nesimtitii care acum au cale libera. Daca o abandonam va fi pierduta si aproape sigur va fi inchisa de politie. Deja i s-a dus buhul prin straini ca e locul in care gay-i au "libertate" totala.
Inca nu e prea tirziu.
|
|