Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ALTE TARI

Nirvana Beach Bulgaria

Salutare!

Este cineva astazi prin Bulgaria la plaje ?

Am zarit cateva masini de Romaniain parcare si cateva cupluri de romani printre nudistii de pe plaja Nirvana.

Noi suntem la Nirvana Beach! Vineri, cand am vorbit la telefon ati spus ca plecati Duminica, in jurul orei 14:00, pe cand ajungem noi, dar vad ca ati postat in "7/7/2019, 7:24:11 PM"

Mai sunteti la Nisipuri sau nu, sa stim si noi daca ne intalnim cu cineva pe plaja?

Buna !

Am plecat duminica pe la 12,este ora ideala de plecat pt a fi in vama pe la 15,ora dupa care se aglomereaza ff tare pt ca vin cei care au fost in Grecia si pierzi poate ore la pct de trecere a frontierei.

Am vazut in cele doua zile cat am stat acolo cateva cupluri de romani dar oamenii ereau cu ale lor,nu avea chef nimeni de socializare.

Apropo,ne-a surprins placut un cuplu octagenar de nudisti bulgari care si la varsta venerabila care o aveau se tineau de mana tot timpul ,intrau in apa tot de mana,parca ar fi fost adolescenti..un exemplu pt foarte multi dintre noi.

Am plecat duminica pe la 12, ....

Inseamna ca ne-am intersectat pe drum! Voi inspre tara, noi spre Nisipuri!

Săptămâna viitoare va vom transmite informatii de la locul faptei.

Așteptăm vești bune cool

"www.ronudism.ro"

Așteptăm vești bune cool

Avem vești bune pentru cei dintre voi care aleg Nirvana Nude Beach de la Nisipuri: plaja este perfect funcțională și destul de populată, "destul de" pentru ca in zona de sezlonguri nu prea se înghesuie lumea desi preturile sunt ok. In schimb zona libera este plină de rogojini, prosoape si umbrelute. Preturi: 4 leva/sezlong, 4 leva/umbrela, 2 leva/saltea pt. sezlong. Dușul este funcțional si foarte util. Despre WC-ul din zonă si despre preturile de la beach-bar va vom da detalii mâine pt. ca astazi am stat putin la plajă. Nu sunt textilisti si nici nesimțiți. Apa a mai sapat malul așa că pentru a intra în apă, efectiv cobori la 45° cca. 2-3m, apoi este un șanț incat intri in apă pana la brâu dupa care este ok. Marea este mai agitată spre seara desi vremea este superbă și așa se anunță a fi toată săptămâna. Simti cum arde soarele cu toata crema de protectie 50...

In stațiune este mai putina lume decat in anii trecuti, oamenii sunt relaxati sau incearca (românii) sa se obisnuiasca din nou fara măști. Românii sunt cei mai multi, foarte puțini bulgari, nemți sau vorbitori de lb. rusa (spun asta pt. ca am dat peste moldoveni ( basarabeni) care inclusiv intre ei vorbesc rusește...).

Se poartă masca doar in magazine sau in spatii inchise dar... de forma, cam pe la gură dar neglijent. Stiti voi, cam cum o poarta batranii prin România. Si o mai vezi la cate o gașcă imensa care tocmai a coborat din autocar si intră în hotel cu bagaje, adică romani. Toți se uită lung la ei iar ei se uita lung si ciudat la restul... apoi se dau pe brazdă cum am patit si noi in hotel. Eram singurii cu masti si se uitau ceilalti de ziceai ca suntem ciumati. Preturile la terase sunt ok. Lăsați abureala si veniti la mare cat mai sunt condiții de venit, pana nu ne inchid din nou in case nenorociții carora le dam noi voie sa conducă țara în halul în care o fac!

Clar este de mers. Mai urmează o sesiune de la jumătatea lunii august.

Balcic din 15.08-17.08, iar apoi Nirvana Beach pana pe 23.08   cool. Cu unii utilizatori de pe forum cred ca ne-am intersectat pe Nirvana Beach intre 22-25.07. Nu am indraznit insa sa va deranjam tongue-out

Nirvana Beach din nou,  15-23.08. Iar ne intersectam.