Salutare!
Gasim conaționali nudiști în week. la vecinii noștri bulgari?,noi o sa fim prezenți la Nirvana Beach de pe 27-29 iulie.
Salutare! Gasim conaționali nudiști în week. la vecinii noștri bulgari?,noi o sa fim prezenți la Nirvana Beach de pe 27-29 iulie. |
Am fost anul trecut, ne dorim sa mergem si anul acesta dar probabil in august, am fost in weekend in vama si e greu sa plecam doua weekenuri la rand :) |
Noi vom ajunge undeva după 15-16 august. Poate ne întâlnim mai mulți români acolo! |
Bună ziua. Cineva cu noi de astazi la Nisipuri? |
Deschide cineva sezonul la Nirvana? |
Salutare. Intre 22 si 28 iunie ducem rulota la camping Laguna langa Nisipuri, iar pe noi pe plaja Nirvana. Cineva prin zona? Poate bem o bere / vedem un meci. |
Buna , noi mergem în 4-13 august
|
Buna , noi mergem în 4-13 august
Bună seara. Vom fi și noi prezenți în această perioadă. Poate ne vedem mai mulți români! |
Ceau. In perioada aceea o să venim și noi , doar pentru o zi |
..... Poate ne vedem mai mulți români! Cu siguranță! |
Anul acesta a fost cineva la Nirvana/Panoramic nudist Beach? Zona in care se poate sta pe nisip este la fel ca si anul trecut, in laterala dinspre campingul Laguna sau se poate sta si in fata zonei cu sezlonguri? |
.... Nirvana/Panoramic nudist Beach? De fapt plaja Nirvana este acum Panorama nudist beach nu Panoramic asa cum am scris mai sus. Mea culpa! |
Am fost in ultima saptamana din iunie. Pe plaja Nirvana (Panorama) se poate sta pe nisip in spatele sezlongurilor sau in lateralul lor, spre stanci. Mai sunt nudisti si dincolo de stanci, spre plaja campingului Laguna. In fata sezlongurilor nu era permisa asezarea de umbrele personale si prosoape. |
Am fost in ultima saptamana din iunie. Pe plaja Nirvana (Panorama) se poate sta pe nisip in spatele sezlongurilor sau in lateralul lor, spre stanci. Mai sunt nudisti si dincolo de stanci, spre plaja campingului Laguna. In fata sezlongurilor nu era permisa asezarea de umbrele personale si prosoape. Multumesc de informatie! Asa a fost si vara trecuta! Speram sa putem sta pe nisip si in fata sezlongurilor, asa cum a fost pana anul trecut! |
Anul trecut nu existau umbreluțe în fața sezlongurilor. Doar în partea stânga și în spatele lor. |
Anul trecut nu existau umbreluțe în fața sezlongurilor. Doar în partea stânga și în spatele lor. Da, da ... stim! Acum 2 ani se putea sta cu prosopul pe nisip si in fata zonei cu sezlonguri si de asta am intrebat cum este anul asta. Noi preferam sa stam pe nisip nu pe sezlonguri, prin urmare ne vom aseza undeva in laterala zonei cu sezlonguri |
Buna , in August mergem și noi poate mai găsim persoane care merge pe 6-11 August ,
|
Salutare! Gasim conaționali nudiști în week. la vecinii noștri bulgari?,noi o sa fim prezenți la Nirvana Beach de pe 27-29 iulie. Salut, ne ziceti si noua ce preturi mai sunt? |
Prețul la parcare ne interesa și pe noi! |
Prețul la parcare ne interesa și pe noi! Si pe noi ne intereseaza pentru parcarea de la Nirvana beach! Multumim anticipat. |
salutare,, Dacă comparăm plaja însorită și plaja nirvana. Care ar fi alegerea ta? |
Prețul la parcare ne interesa și pe noi! La parcarea de la Nirvana/Panorama pretul este de 8 leva pe zi! |
Prețul la parcare ne interesa și pe noi! La parcarea de la Nirvana/Panorama pretul este de 8 leva pe zi! |
Anul trecut in august am fost in Nirvana. Prosoape erau permise doar in spatele sezlongurilor si in lateral spre stanci. Cu toate ca era deja spre final de sezon, zona de nudism era destul de aglomerata. Dincolo de stanci era o zona mai putin aglomerata, unde puteai sa inoti sau sa te plimbi pe o zona de plaja destul de lunga. Mi-a placut foarte mult, avand practic posibilitatea de a face nudism atat intr-o zona organizata, cat si intr-o alta putin mai ''salbatica''. Nu mai retin cat a costat parcarea sau sezlongul, insa nu mi s-a parut scump deloc. |
Salutări. Cineva la Nirvana zilele acestea? |