Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

NUDISMUL INTERZIS PRIN HOT. DE CONSILIU IN VADU

Conform publicatiei UUPS din judetul Constanta in VADU nudismul este interzis prin hotararea autoritatilor locale. Are cineva mai multe detalii?  Cred ca este prima hotarare realizata de autoritatile locale prin care este interzis nudismul intro anumita zona.  Din pacate in Romania cum nu exista nici o asociatie care sa se implice ( cum este prin alte tari ) Cred ca in viitor o sa dispara si putinele plaje ramase.

"Desi au fost izgoniti de pe plaja de la Vadu, prin intermediul unei hotarari a Consiliului Local aprobata de alesii din comuna Corbu,
nudistii nu au inca motive reale de ingrijorare, intrucat pe litoralul
romanesc si in Delta Dunarii mai exista cateva locuri, mai mult sau mai
putin izolate, in care se pot bronza in voie"

"Considerata, pana de curand, una dintre cele mai salbatice plaje autohtone, Vadu a fost invadata, in ultimii ani, de mii de turisti
nostalgici dupa Vama Veche de alta data. Acesta este motivul pentru
care nudismul a fost interzis in zona. Mai mult decat atat, conducerea
Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a introdus, de duminica, o taxa
pentru toti turistii care vin sa faca plaja aici"

ARTICOLUL INTEGRAL AICI

"www.ronudism.ro"

hmmm , chiar aveam de gand sa merg anul asta la Vadu,ca nu am fost niciodata si auzisem k e o plaja mai libera, mai ales in cursul saptamanii...

Interzis dar se practica :D

Numai sa cumperi permis de intrare in biosfera Deltei Dunarii :)

"www.ronudism.ro"

Asa va fi, incet incet toti nudistii/naturistii din Romania vom fi goniti sa facem nudism peste hotare, sau sa riscam sa nu fim prinsi prin diferite parti ascunse prin Romania si cine stie ce amenzi sa platim. Cumva ne si meritam soarta asta pt ca nu e nimeni in stare sau mai multi sa fie in stare sa faca ceva sa facem o asociatie a noastra sa avem un cuvint in de-a ne sustine drepturile.

@attila. Fi serios ca nu de organizare e problema, e de mentalitate. Vezi tu romanii facand nudism in Herastrau cum se face in Munchen in Englishe Garten?...:)  In plus la noi nici nu are lumea timp de delicateturi fata de nudisti ca sunt spagi de luat unde trebuie permise, sunt zone "protejate" si din astea....

In plus e si mai ieftin in strainatate...

Eu nu am o problema cu unde pot sa merg la mare in concedii, mai degraba am o nemultumire ca nu exista un club unde sa poti sa faci nudism in Bucuresti cat timp nu poti sa pleci in concediu ca deh lumea mai trebuie sa si lucreze...

Este putin ciudat ca nu exista o locatie ( DOOM ) in Bucuresti pentru nudism/naturism.

Mai vin si ceva straini prin capitala asta :) daca nu sunt prea multi romani interesati :)

"www.ronudism.ro"

http://www.ddbra.ro/activitati/turism/reguli-de-desfasurare-a-turismului/reguli-de-acces-si-desfasurare-a-turismului-in-rezervatia-biosferei-delta-dunarii-a760