Are cuvantul Adina :)
Are cuvantul Adina :) "www.ronudism.ro" |
:-) Sorin, multumesc pentru prezentare. As dori sa aflu mai multe detalii legate de petrecerea de pe 4-6 noiembrie de aici, 5th Nov Naturist swimming pool and sauna in Budapest anunt care apare pe situl http://www.namasz.hu/index.php?leng=eng Insa organizatorii nu raspund pe mail. Ma intrebam daca stie cineva, ceva, despre astfel de petreceri. Astept detalii aici. Va multumesc, |
Va salutam, Avem nevoie de sfaturi legate de statiuni pentru nudisti in Ungaria,eventual statiuni unde se poate practica nudismul in toate anotimpurile....asteptam ..... |
:-) Sorin, multumesc pentru prezentare. As dori sa aflu mai multe detalii legate de petrecerea de pe 4-6 noiembrie de aici, 5th Nov Naturist swimming pool and sauna in Budapest anunt care apare pe situl http://www.namasz.hu/index.php?leng=eng Insa organizatorii nu raspund pe mail. Ma intrebam daca stie cineva, ceva, despre astfel de petreceri. Astept detalii aici. Va multumesc, cred ca se fac intr-o piscina din Ujpestt, care restul timpului are activitate normala de strand, acoperit adica vezi sa nu fie vreo seara speciala dedicata gay-party, ca sint si din astea. sau poate, asta cautzi? nu e nici o pregatire, te duci acolo platesti intrarea si gata. sint niste concursuri uneori, iar dupa miezul noptzii cica se mai intra si la separeu, asa ni s-a spus, ne invita o data un cuplu local |
Buna AdinaDumitru O sa va spunem experienta pe care am trait-o la una din aceste intilnirii, a fost primul weekend din Decembrie anul trecut. A fost un eveniment organizat de NAMASZ la aquaparkul Hotelului Ramada , aflat la intrarea in Budapesta cum vii pe autostrada Debrecen -Budapesta ( foarte usor de gasit). Â Evenimentul in sine a avut un aer foarte familiar, am intilnit multe persoane pe care i-am cunoscut la SZiki in aceasi vara. La acea data ei (NAMASZ) celebrau X ani de la infiintarea organizatiei si ca urmare a fost si un mic show cu cintece -tort si sampanie. Pt persoanele interesate sa participe va putem spune ca nu aveti de ce va teme, lumea e pasnica, familii si buna voie cit cuprinde. Recomandari ar fii sa mergeti in grup de mai multe persoane ( sa aveti cu cine povestii), si daca e posibil sa aveti macar unul sa vb limba( dar nu e obligatoriu). Este recomandat sa trimiteti un mail in care va anuntati intentia de participare si nr de persoane, asta ca organizatorii sa isi poata face o idee de cite persoane vor fii la eveniment dar NU este obligatoriu. Intrarea la eveniment a fost cam 2000-2500FT ( oricum sub 10EU). Un dezavantaj este faptul ca in anumite locatii ( ca si la Ramada) timpul alocat inchirierii aquaparcului pt activitati nudiste e f limitat. Am intrat la ora 21:30 si la ora 2 dimineata totul sa terminat. Aminteles ca la alte locatii timpul alocat e mai generos. Dar a fost fff frumos, am beneficiat de saune, tobogane de 5 etaje inaltime( se urca cu liftul), piscine normale, piscine cu valuri, Jacuzii cald, imbaieri in ciocolata sau miere, masaj si bar ( contra cost). Ca o mica precizare hotelul respectiv are si saune care sunt nudiste all time. Si nici vorba de alte activitatii in separeu sau chestii deocheate, esti dat- nu afara ci pe mina politiei!!! Pt alte intrebari ... suntem aici. |
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Dupa mai multe telefoane, am aflat ca nu se organizeaza nimic weekend-ul acesta, pentru ca este sarbatoare nationala. Am sunat la hotel Ramada si nu au niciun eveniment de acest gen programat. De la asociatia naturistilor din Ungaria (NAMASZ) ni s-a spus ca petrecerea va avea loc pe 12 noiembrie, de la ora 19.15 la 22.15, la o piscina. Detaliile, mai jos Swimming Pool Kispest, Budapest31 Simonyi Zsigmond utca, Budapest 1191 Price: 2000 HUF/person Abia asteptam sa mergem, desi numai pentru 3 ore.
|
Adina ... decat sa mergi pentru 3 ore la Budapesta, mai bine mai faci 180 km pana la Viena, unde gasesti ceva deosebit. In fiecare zi , de la 10-22 ... nudism cat vrei tu. A mai fost aici ..si alti useri de pe site si au venit foarte incantati.... Ii spune Oberlaa Viena http://www.thermewien.at/. |
http://www.youtube.com/watch?v=DR43Gcx1vgY&feature=player_embedded uite ... Emy a gasit pentru noi ... imagini din complexele respective |
wow! food for thought.., ancadan, multumim frumos. e de discutat. :-) din imagini reiese ca doar sauna este pt nudisti. si piscina ar fi? |
daca te uita-i pana la capat...aparea nenumarate alte filmulete din celelalte zone. Piscine (interioare/exterioare) , jacuzi, multe saune, sali de realaxare, dusuri aromate si tematice , dusuri scotiene ... etc . Chiar si fitness si restaurant ... dar aici recunosc ca merg de obicei in halate. Atmosfera este destul de rafinata... fara priviri indiscrete .. totul natural, tipic nemtesc |
ok. multumim pentru sfaturi! deci filmultele sunt toate in acelasi loc, sau sunt imprastiate prin viena?? |
Filmuletele nu sunt neaparat de la Oberlaa . Doar sa-ti faci o imagine cu ce se intampla acolo. Marea majoritate a centrelor spa de acolo sunt la fel... ca idee. Din 6 ianuarie si noi vom fi la Bad Kleinkircheim... abia asteptam. |
:-) frumos. insa, de data aceasta, ramanem la planul cu Budapesta. am facut deja rezervari, planuri. |
ok ..distractie placuta. Sa ne spui si noua cum a fost |
a fost frumos! a avut loc la piscina, unde am avut si sauna uscata. se putea face masaj, foarte relaxant, deloc cu tenta erotica. nu exista bar/alte facilitati in afara de toaleta si vestiar. atmosfera a fost una placuta, se vedea ca se cunosc intre ei. oamenii, primitori. ne-au intrebat ce e cu noi si ne-au prezentat si alte activitati pe care le organizeaza. pe 3 dec au inchiriat aqua park-ul din szeget si vor face acolo urmatoarea intalnire a nudistilor. sper sa avem norocul sa mai ajungem pe acolo, ne-a placut mult. multumiri pentru sfaturi! |
Super tare faza "ne-au intrebat ce e cu noi" :)))))))))))...Asteptam vesti de la Szeget...pardon Szeged...:P |
:-) poate a sunat ciudat, insa au fost prietenosi si nu ne-au deranjat deloc, dimpotriva. impresia generala este ca majoritatea se cunosteau intre ei, parca era un mare grup de prieteni. da, si eu astept sa ma reintorc. |
Pacat ca nu ai venit si la noi (la intalnirea de la 2 mai).. Pot sa afirm fara frica ...ca si acolo am fost un mare grup de prieteni. Oricum ... sunteti invitatii nostri pentru anul viitor. |
a fost frumos! a avut loc la piscina, unde am avut si sauna uscata. se putea face masaj, foarte relaxant, deloc cu tenta erotica. nu exista bar/alte facilitati in afara de toaleta si vestiar. atmosfera a fost una placuta, se vedea ca se cunosc intre ei. oamenii, primitori. ne-au intrebat ce e cu noi si ne-au prezentat si alte activitati pe care le organizeaza. pe 3 dec au inchiriat aqua park-ul din szeget si vor face acolo urmatoarea intalnire a nudistilor. sper sa avem norocul sa mai ajungem pe acolo, ne-a placut mult. multumiri pentru sfaturi! Ma bucur ca v-ati simtit bine. Pe 3 decembrie la Szeged ?... Sigur? http://www.navke.hu/index.php?main=program Aici scrie ca e in Budapesta la Aquaworld . |
mai fratzilor, imi cer scuze pt faptul k ma bag si eu in seama, dar chiar nu mai rezist si cer o explicatie. sunt nudist de 15 ani cel putin, pentru cei care merg la 2MAI ma recomand Sobo si in viata de zi cu zi, deci probabil ne cunoastem... din ce motiv ar vrea cineva sa mearga in Ungaria, sau in oricare alta zona indepartata pentru a face nudism?!?!? nu inteleg... sincer... eu nu concep vacanta de vara, la mare, altfel decat in fundul gol.. dar asta e vara la mare.. pt k atmosfera este "de asa natura". eu nu am fost niciodata, si nici nu intentionez sa merg la piscina hotelului X pentru a sta in fundul gol.. nu cred k m-as simti bine.. cred k ar fi o chestie artificiala care nu m-ar caracteriza exact in aceiasi masura in care sa stau vara pe plaja cu costum de baie nu m-ar caracteriza.. zic si eu.. e prima oara cand scriu ceva p aci, asa ca ... imi cer scuze.. sper sa nu primesc kick... |
Salutare Sobo . Eu ma simt sa-ti raspund pentru ca probabil sunt unul dintre putinii userii care prefera sa faca nudism numai in locuri amenajate pentru asemenea activitati. E o altfel de lume in aceste locuri. Singura asemanare cu nudismul de la noi din tara este : nuditatea . Pot sa povestesc ( am si facut asta pe diverse topicuri de aici } despre viata din aceste locuri dar cel mai bine ai sa intelegi daca vizitezi unul din campingurile din Ungaria, Croatia , Austria etc. . Fiecare camping este format in jurul unui grup de oameni care se intalnesc si iarna la diverse stranduri acoperite  ( nu sunt tocmai bazine de hotel cum sunt la noi ), iar vara organizeaza excursii la alte campinguri de nudisti .Exista si o organizatie Europeana a nudistilor care ajuta organizatiile din diverse tari sa se intalneasca si sa faca schimb de experienta. La Solaris in Croatia era anul trecut un fel de Olimpiada a nudistilor . Nudismul este un mod de viata . |
Cred ca exista doua categorii de oameni ce stau in fundul gol. 1. Cei care fac asta doar la mare/munte, vara atunci cand este mult mai lejer sa nu porti slip si vor sa se bronzeze peste tot. Posibil sa faca asta si in unele stranduri (ca de, daca nu si-au cumparat vara slip de ce ar mai da bani pentru unul indoor : ) Iarna de obicei "hiberneaza" si asteapta vara urmatoare pentru o noua runda de nudism. 2. Cei care fac asta peste tot, inclusiv in casa, in curte, la bucatarie, la munca in gradina, intalniri cu altii nud etc. Acestia au facut din statul gol un stil de viata si atunci cauta orice "motiv"/eveniment sa  traiasca asa cum vor. Iarna, vara nu conteaza - loc unde sa fie permis nudismul sa fie si le este de ajuns. Sobo: tu pari sa fii din prima categorie. Posibil ca primii sa fie natouristi (stau nud din cand in cand in natura) iar a doua categorie nudisti (au facut un stil de viata din a sta nud) desi definitiile astea sunt incurcate rau. Am putea sa le spunem la prima categorie nudisti conservatori si la cea de a doua nudisti extremisti. Cum le zicem nu conteaza, cred ca exista, si trebuie sa-i acceptam. Daca nudistii conservatori nu-i accepta pe cei extremisti atunci cum sa ne asteptam ca ceilalti oameni sa accepte nudistii in general? |
Pacat ca nu ai venit si la noi (la intalnirea de la 2 mai).. Pot sa afirm fara frica ...ca si acolo am fost un mare grup de prieteni. Oricum ... sunteti invitatii nostri pentru anul viitor. vara 2012 va fi diferita! |
mai fratzilor, imi cer scuze pt faptul k ma bag si eu in seama, dar chiar nu mai rezist si cer o explicatie. sunt nudist de 15 ani cel putin, pentru cei care merg la 2MAI ma recomand Sobo si in viata de zi cu zi, deci probabil ne cunoastem... din ce motiv ar vrea cineva sa mearga in Ungaria, sau in oricare alta zona indepartata pentru a face nudism?!?!? nu inteleg... sincer... eu nu concep vacanta de vara, la mare, altfel decat in fundul gol.. dar asta e vara la mare.. pt k atmosfera este "de asa natura". eu nu am fost niciodata, si nici nu intentionez sa merg la piscina hotelului X pentru a sta in fundul gol.. nu cred k m-as simti bine.. cred k ar fi o chestie artificiala care nu m-ar caracteriza exact in aceiasi masura in care sa stau vara pe plaja cu costum de baie nu m-ar caracteriza.. zic si eu.. e prima oara cand scriu ceva p aci, asa ca ... imi cer scuze.. sper sa nu primesc kick... unora le place atat de mult nudismul, inca nu rezista sa NU stea in fundul gol iarna! asa ca merg pe unde pot... unora le place, altora nu. atat, suntem diferiti. :-) |
CONTINUARE AICI "www.ronudism.ro" |