Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Mai e vreo sansa pentru nudisti?

Suntem in seara primului tur al alegerilor prezidentiale.

Probabil, fie ca ati votat sau nu, nu politica e cea care v-a determinat sa va faceti profil aici.

Cand e vorba despre pretexte, romanii sunt campionii Universului la a-si gasi motive, care sa le justifice impasibilitatea, lipsa de reactie, lenea, dezinteresul. Mai grav e faptul ca, in ultimii 25 de ani, nu ne-am dezvoltat indeajuns anticoprii pentru a fi consecventi.

Alfel spus, daca nu votam sa nu ne batem cu pumnii in piept despre cat de imorali, lacomi, corupti sunt cei care ne conduc si, indeosebi, daca suntem inselati in asteptarile pe care le-am avut fata de cei votati sa ne depasim insatisfactia si sa ii tragem la raspundere pe cei care au ignorat votul nostru. Printre altele, avem dreptul si la initiative cetatenesti, nu trebuie sa mestecam de-a gata legi stupide, propuse de alesii poporului. Am sperat, probabil ca, daca: trecem cu vederea, injuram copios sau asteptam minuni de la stat(prin institutiile lui), de la Sfanta Paraschieva/ Arsenie Boca, lucrurile se vor rezolva.

Nu o sa va plictisesc cu detalii despre politica, in fond, inca e week-end.

M-as fi bucurat sa descopar printre cei care au profil aici, ca reusim sa ne cunoastem in numar mai mare, ca putem schimba cateva cuvinte si ca putem actiona impreuna.

Nu imi amintesc sa fi reusit sa ducem la bun sfarsit planul unui picnic nudist cu gratar la iarba verde in toiul verii, desi sunt destule vile care au curti in Bucuresti/ in imprejurimile lui, care puteau fi inchiriate un week-end de la agentii imobiliare. Nu cred ca am fi devalizat pusculita de vacanta a fiecaruia dintre noi, dar, nici hypermarketuri, daca le treceam pragul in cautare de carne de mici, fleici, legume pentru salata, bere, vin, apa minerala, bauturi racoritoare si tigari. Benzinarii nu si-ar fi golit rezervele de carburanti, daca ar fi avut o zi cu mai multa vanzare.

Practic, ajungeam sa trecem de la cuvinte si 'lecturi' de fotografii de pe acest site, la discutii fata in fata, de la rutina( "cum sa ies din casa singur, daca tot nu sunt locuri amenajate pentru nudism"), la un mod de a petrece 2 zile, fara telecomanda televizorului in mana, fara dependenta de laptopu-ul sau telefonul mobil proprii.

N-a fost sa fie.

Nu e nicio drama. Putem sa ne cunoastem si acum.

Printre noi, exista destui oameni, care se pot decide sa jucam o partida de carti/remmy sau sa ciocnim un pahar de vin si vorbe impreuna. Un nudist adevarat stie ca nu trebuie sa se teama de legi, de natura sau de oameni, ci, sa parieze pe oportunitatea de a nu i se ingradi libertatea. De a putea face, in orice anotimp, sa fie soare, bucurie si o companie placuta alaturi.

Intre oameni nu exista obstacole, ci, gandul ca noi le-am putea face sa existe!....

Din pacate toti nudistii sunt in hibernare :)

"www.ronudism.ro"

Sub acoperire Sorine :)

sorin & nashu: greu de crezut in....pretexte. se pare ca multora tot anul, le e ocupat. iti multumesc pentru ca v-ati facut timp sa ma cititi.

Caracteristic noua, celor de aici: Asteptam sa faca altii, cand altii fac comentam, noi eram in stare sa facem mai bine.....

Ca unul ce a incercat si uneori a si reusit sa organizeze cate ceva, pot sa zic cu toata convinegerea ca nu o sa se intample nimic bun, niciodata, daca nu ne schimbam in primul rand mentalitatea!

"www.ronudism.ro"

Eu am avut ocazia sa merg la Vadu cu un amic cunoscut pe acest site  si 2 prieteni de ai lui. Dar din pacate nu am reusit sa ajung. Deci, in grupuri mici cred ca se poate socializa in real life. Sper la anul sa ajung la Vadu si sa mergem in nr cat mai mare.

@Petrov: Sa treci in agenda pentru vara urmatoare RONUDISM.

"www.ronudism.ro"

............pretexte , campioni, sfinti , politica , acoperiti , descoperiti , etc ideea principala e sa ne simtim bine in pielea noastra si in ceea ce facem fara a deranja sau jicni pe cei din jurul nostru sau de langa noi ..............................

cypry175: Am citit in profilul tau ca, tu si omul tau drag sunteti din Arad. Sunteti norocosi, atat in privinta climei si a reliefului, cat si in privinta vecinatii cu tari in care nudismul nu e atat de confuz ca la noi. Pana cand romanii nu vor intelege ca la nudism nu conteaza functia, orgoliul, fizicul sau hormonii, culoarea ochilor, parul corporal/ absenta lui, fumatul/ lipsa lui vom ramane niste eterni cautatori ai libertatii in natura. Solutia ar fi, ca la fiecare portie de nudism in natura, sa plecam acasa cu gandul ca, dintre cei inatlniti, ne-am castigat, macar, un prieten in plus.  

,,   prieten  ,,  ---  frumos cuvant , dar oare mai exista asa ceva sau e doar un simplu cuvant si atunci care e sensul / intelesul lui ............

cypry175: Prieten e omul care iti ofera neconditionat inteligenta, caracterul, onestitatea, respectul, experienta lui de viata, discretia, pentru a le putea regasi pe toate astea la tine in clipele in care e pe ganduri.

cypry175: Prieten e omul care iti ofera neconditionat inteligenta, caracterul, onestitatea, respectul, experienta lui de viata, discretia, pentru a le putea regasi pe toate astea la tine in clipele in care e pe ganduri.

mda, frumos , dar oare cati dintre noi au asa ceva in ei

Cypry, noi ne cunoastem de 4 ani si ne-am intalnit in fiecare an la mare, la intrunire sau in afara ei.  Si sper sa ne mai vedem si in anii urmatori. Clipele petrecute impreuna au fost minunate. Pacat ca distanta ne separa altfel cred ca ne-am fi vazut mai des. Noi te consideram un prieten de nadejde si sper ca si voi la fel pe noi

Cypry, noi ne cunoastem de 4 ani si ne-am intalnit in fiecare an la mare, la intrunire sau in afara ei.  Si sper sa ne mai vedem si in anii urmatori. Clipele petrecute impreuna au fost minunate. Pacat ca distanta ne separa altfel cred ca ne-am fi vazut mai des. Noi te consideram un prieten de nadejde si sper ca si voi la fel pe noi

aici ai mare dreptate , sa stii ca prietenii sunt pe cale de disparitie , intre noi si alti cativa din tara e o prietenie aparte pe care nu cred ca cineva ar putea sa o distruga , problema e cu cei din jurul tau (care se ,,pocaiesc ,, si de care ne desparte cativa metri nu sute) , cei care au uitat sensul cuvantului ,,,, prieten,,,,.........bla bla bla...................................