buna, in curand urmeaza concediul nostru la mare, si as vrea sa ma interesez daca careva dintre voi stie vro plaja in apropierea statiunii olimp, caci cele enumerate de voi pana acum sut prea departe. va multumesc si mult soare
buna, in curand urmeaza concediul nostru la mare, si as vrea sa ma interesez daca careva dintre voi stie vro plaja in apropierea statiunii olimp, caci cele enumerate de voi pana acum sut prea departe. va multumesc si mult soare |
Prin Olimp nu cred ca exista nimic pentru nudism, din pacate. "www.ronudism.ro" |
mersii ... am citit pe un ghid de turism online si acolo in descrierea zonelor destinate nudismului apare zone in nord de olimp si intre statiunile Neptun Jupiter. Vroiam sa mi se confirme sau infirme aceste date .... dar se pare ca nu domnule ... la noi nu se poate |
mersii ... am citit pe un ghid de turism online si acolo in descrierea zonelor destinate nudismului apare zone in nord de olimp si intre statiunile Neptun Jupiter. Vroiam sa mi se confirme sau infirme aceste date .... dar se pare ca nu domnule ... la noi nu se poate - la Olimp in partea de nord se facea nudism dar acu nu se mai face , adica nu mai gasesti pe nimeni e pustiu sau sunt cpl cazate la hotelurile din zona si risti sa ai pb cu ei(eu am avut) dc mergi mai spre nord cred ca nu te va deranja nimeni , ai grija la intrarea in apa iti tre neaparat papuci altfel risti sa te tai in scoici -la neptun e un tarc iar cand vrei sa intri in apa tre sa te imbraci altfel risti sa iei amenda - singurele tale optiuni sunt 2 mai , vama veche sau costinesti , gasesti microbuse cate vrei |
iti, va multumesc ... voi scrie despre experienta noastra ce si cum ... dupa ce ma intorc ... pana atunci numai bine voua |
Mergi in nord de la Olimp spre cherhana ,treci de aceasta si in urmatorul golf va fi plaja de la 23 august .Acolo se practica nudismul tot in partea nordica .Este chiar frumoasa plaja ,si in apa este nisip (in majoritatea locurilor). Puteti incerca ,noua acolo ne place sa mergem (in putinele momente cand avem timp de plaja) .Trebuie sa mentionez ca este foarte putina lume . |
Vali eu am fost anul trecut si nu am gasit plaja si totul parea in constructie pe acolo. Nispul tare... oare am nimerit bine :D Am vazut doar 2 nudisti intr un loc pe o bucatica minuscula de plaja "www.ronudism.ro" |
Mda, si totul va fi si mai in constructie deoarece la 23 August se construieste in apropierea plajei complexul turistic Blaxy Premium Resort https://www.facebook.com/BlaxyPremiumResort cu cca 1300 de camere, deci un mic oras. Deja cei de la Blaxy Resort au concesionat si plaja de la 23 August care poarta numele Olimp I, deci foarte putin nudism pe viitor vom mai vedea si aici.
|
Vestile "bune" continua sa vina din toate partile :( "www.ronudism.ro" |
Sorin,nu ai nimerit bine cred,acolo sunt cateva barci de pescuit ,si sus pe culme sunt cateva casute sa le zic asa .cred ca trebuia sa mai mergi putin . |
Pana aici am ajuns :) si am spus ca daca mai inaintez nu mai am pe unde "www.ronudism.ro" |
se face nudism..si e o plaja draguta..in aceea zona...se coboara o faleza abrupta...este in zona si o pensiune..analyse...anul trecut am fost..lume ok..nu putina...nu multa...plaja buna..apa buna..inclusiv delfini am vazut...halta pescarus poate fi reper...si pensiunea de care ziceam..enjoy... |
am fost pe aici...se merge mai departe pe calea ferata...atentie la cainii din curtea acestui local...de aici cred ca mai mergi vreo 30 de minute ...pe jos...pe linie ..si ajungi la aceea plaja...merita deranjul...prin dreapta nu se putea trece...a blocat plaja..sunt niste stalpi...pana in mare....nu stiu cu ce drept dar asta este... |
Multumesc de indrumari. Cam mult inca 30 de minute de acolo dar poate incerc :P "www.ronudism.ro" |
NIci nu trebuie sa mergi pe linie,din punctul in care erai aici in poza mai mergi 10 minute pe malul marii,treci de restaurantul cu piscina din capat si dupa colt se vede plaja ,chiar nu mai este departe pana la 23 :) |
Mai incerc anul acesta inca o data. Din fotografii parea frumoasa plaja :) "www.ronudism.ro" |
Pentru liniste, ozonificare(Padurea Comorova) , mancare (cel mai bun restaurant pescaresc de pe intreg litoralul romanesc se afla aici-totul proaspat pescuit, preturi o.k.) recomand plaja 23 August. Dar sa stiti ca aici nu se prea face nudism ca in alte locuri adica in mod traditional, eu am fost de mai multe ori in zona si au fost multe momente in care nu am gasit nudisti deloc. Dar, in fine, e o zona foarte frumoasa inainte de calea ferata este si un lac destul de mare denumit Tatlageac. Nudism se face in mod sporadic mai spre Costinesti, spre gara Pescarus cum ar veni, acolo de unde incepe faleza. Cat despre zona Olimp, la prima plaja la intrare langa dig, unde sunt am vazut ceva nudisti (maxim 10 am vazut anul trecut in varf de sezon), dar multi mosi singuri , varsta a treia , un fel de Techirghiol...Mie nu mi-a placut ca sa o trec ca destinatie pentru nudism personala. |