Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE

Intalniri Online pentru membrii INF

British Naturism au lasat o platforma de intalniri online, in urma restrictiilor CV-19. La aceste intalniri pot participa si membrii INF.

"Este timpul ca lumea sa fie unita. AVand asta in minte, invitam membrii INF la intalnirile noastre de wellness online. Accesul este GRATUIT. Este important sa ramanem fericiti si motivati"

Pentru participare accesati pagina de evenimente online a British Naturism @ www.bnevents.co.uk/inf

Participantii trebuie sa fie online prin webcam si sa participe la activitati. Echipa de moderare a British Naturism urmeaza sa modereze clasele.

Puteti participa la clase de Yoga. Meditatie, Fitness, Aerobic, etc.

Pentru a participa trebuie sa transmiteti numarul de card INF.

"www.ronudism.ro"

In afara de membrii ARN care sunt implicit membri INF, cati useri de pe site au calitate de membru INF?

Eu am direct card INF :)

Cand l-ai platit ultima data?

in fiecare vara l-am platit 

In afara de membrii ARN care sunt implicit membri INF, cati useri de pe site au calitate de membru INF?

Este o platforma oferita de British Naturism pentru membrii lor si INF. Nu stiu cati membrii de pe RONUDISM sunt si membrii INF deoarece nu este de interes pentru noi aceasta statistica. Din discutiile intamplatoare de aici, sunt cativa utilizatori cu card facut direct la INF, facut inainte de aparitia ARN si persoane care sunt afliliate la alte asociatii, membre INF, din UE.

"www.ronudism.ro"

Eu sunt membru in cadrul altei asociatii naturiste afiliate INF. Costul a fost de 126 lei pentru un an.

"www.ronudism.ro"

Intrebare intrebatoare.....cu ce ma ajuta pe mine un simplu nudist/ naturist acel card INF sau acea calitate de diferit membru al unei asociatii internationale de nudisti???? Sa nu veniti cu vrajeala de " acces in acea comunitate " sau " reducere de 5- 10 % sau etc etc etc. Oriunde mergi , esti bine primit atata timp cat ai bani sa-ti platesti cazarea si consumatia si ai bun simt

Cred ca motivele sunt diverse pentru fiecare

Iti pot spune motivele in cazul meu:

• este placut sa sustii o organizatie naturista care lupta pentru drepturile tale;
  • imi place sa primesc acasa revista lor tiparita (inclusa in taxa de membru) Stiu ca multi prefera revistele online dar eu inca iubesc hartia;
  • imi ofera acces cu reducere sau gratuit la evenimentele lor (evenimente organizate de asociatie, nu de INF);
  • imi ofera acces gratuit la tot felul de stiri si intalniri online pe diverse teme;

Pana acum am beneficiat doar se serviciile/bonusurile respectivei asociatii, calitatea de membru INF ar fi un bonus dar care pe mine personal nu ma ajuta deoarece nu am mers in resorturi care ofera reduceri sau acces doar membrilor INF. Nici nu am idee cat de mare este reducerea. Nu sunt membru al asociatiei pentru avantajele oferite de INF.

"www.ronudism.ro"

Intrebare intrebatoare.....cu ce ma ajuta pe mine un simplu nudist/ naturist acel card INF sau acea calitate de diferit membru al unei asociatii internationale de nudisti???? Sa nu veniti cu vrajeala de " acces in acea comunitate " sau " reducere de 5- 10 % sau etc etc etc. Oriunde mergi , esti bine primit atata timp cat ai bani sa-ti platesti cazarea si consumatia si ai bun simt

Buna, de ce consideri ca o reducere de 5-10% este ''o vrajeala''? Am cunoscut oameni ce stateau in camping din mai pana in septembrie iar o reducere de 5-10% inseamna ceva..noua ni se pare un beneficiu (chiar daca nu stam 3 luni in vacanta). 

Seara frumoasa.

@Cypry175, în Europa sunt unele resorturi în care poți intra NUMAI dacă ești membru INF, iar dovada o faci cu cardul. wink

ioi ca nu mai pot de acele resorturi , asa de mult merg in acele resorturi ca nu stiu aia cum sa ma dea afara...))))))). Si nu cred ca aia nu te primesc daca nu ai card??? BANII VORBESC la toti. Si daca vreau sa merg sa stau intrun resort ....nu voi sta o luna numai acolo ca ma plictisesc si cat reducere imi pot face.....)))))???? Daca vreau sa merg undeva merg indiferent de costuri.......important e sa- mi placa

Eu sunt membru British Naturism

Sunt mulțumit de ce îmi oferă. 

"www.ronudism.ro"