Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE

Intalnire naturiste

in afara de mare unde se amesteca nudismul cu normalul si oricum cam toate locurile unde se face nudism parca sunt din ce in ce mai aglomare mai stiti vreo locatie sau intalniri naturiste?

Pai poate se mai fac ceva evenimente pe aici, in trecut se faceau, dar probabil lumea se stie acum si nu mai e asa public. 

in afara de mare unde se amesteca nudismul cu normalul si oricum cam toate locurile unde se face nudism parca sunt din ce in ce mai aglomare mai stiti vreo locatie sau intalniri naturiste?

locatii oficiale pt nudism/naturism in romania nu o sa gasiti ....sunt care organizeaza intalniri  nudiste la ei acasa si acolo sunt acceptate persoane doar dupa o cunoastere prealabila si anumite conditii.....se mai pot organiza intalniri nudiste la diferite pensiuni /vile cu stabilirea unor reguli stricte .....dar si acolo trebuie sa fie cineva care va organiza care sasi asume etc etc etc ....nu merge asa hai hui cum multi spera si fara costuri sau gratis ....... Va recomand sziki ca si o locatie nudista foarte faina la preturi accesibile 

Pai poate se mai fac ceva evenimente pe aici, in trecut se faceau, dar probabil lumea se stie acum si nu mai e asa public. 

evenimente nu stiu sa se fi facut vreodata ....dar intalniri pe litoral sau in anumite locuri destinate nudismului din strainatate sau facut .....(cele in care la diferite pensiuni sau vile  sa stat imbracat si dezbracat doar in camera sau in anumite spatii restranse nu se pun ...aici deja se intra in sfera swingului....)

Ar fi fost frumos sa fie si la noi in tara locatii naturiste cum sunt in alte tari, si mai mare deschidere pentru nudism.

Inclusiv pe acest forum mi se pare ca lumea nu comunica, si informatiile sunt extrem de putine.

aici slaba comunicare .....acum sau mutat toti pe telegram si whatsapp......grupuri si grupulete.....

Inclusiv pe acest forum mi se pare ca lumea nu comunica, si informatiile sunt extrem de putine.

Lumea prefera acum aplicații frown

"www.ronudism.ro"

Cum a spus și Cipri, fără să întru în detalii! Avem locații naturiste și ne întâlnim și 7-8 cupluri! Ne e o afacere, dar regula e, nu băgăm pe oricine în curte! În momentul ce te afli pe acești site și ceri un număr de telefon pentru a-ți vedea fața și tu dai ignor, lasă de înțeles? Deci avem și noi regulile noastre, pentru că am investit. PS noi avem locații pur nudism! Repet nu e o afacere, ne întâlnim cu prieteni cu bun simț!

Balatonbereny

Buna,din 16 iulie voi fi în 2 mai cine mai vine la mare?

Şi ce faci la 2 Mai, unde nu mai există plajă în sezon că e acaparată total de mizerabilii care cotropesc absolut tot spaţiul cu corturile lor de parcă-s pe nisipul lu tac'su acolo.