Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Imi place viaţa în pielea goală

13_Nudism_RZV.jpg

Oricine a fost la marginea plajelor din principalele staţiuni ne-au văzut. La Costineşti îi găseşti "la epavă" sau în "Golful francez". La Mamaia suntem în nord, spre Năvodari, şi mai încolo la Vadu sau în Deltă, la Gura Portiţei şi Sf. Gheorghe. Vama Veche sau 2 Mai sunt fiefurile noastre. Suntem de la copii, până la "veterani" de 70-80 de ani.

De zece ani fac nudism pe unde apuc, dar prefer plaja pustie de la Vadu. Prima oară am renunţat la chiloţi pe plaja de la Vadu: Erau câţiva nudişti şi, mi-am zis, ce contează o textilă în plus. Sotia mea nu se dezbracă. Îi e frică să nu fie fotografiată şi să-i apară poza pe internet, s-o vadă colegii sau şefu’ în pielea goală.

Anul următor m-am dus la plajă lângă epava din Costineşti. Eram o sută de inşi goi, de ambele sexe şi de toate vârstele. În prima jumătate de oră, mi-a fost ruşine, da’ m-am obişnuit... Ţi se pare că devine ceva normal!
La întrebarea dacă văzând îndeaproape o femeie goală nu capeţi o reacţie vizibilă, preferabilă în intimitate, n-ai cum să nu-ţi fugă ochii la o femeie frumoasă. Îţi fug şi pe plajele de «textilişti», unde vezi o fată «topless». E mai provocatoare ca o nudistă! Nu s-a întâmplat să am erecţie. Am văzut un singur bărbat astfel. A atras toate privirile. Era un exhibiţionist, care voia să-şi etaleze «bărbăţia»! A început să plece lumea! Dacă se întâmplă, involuntar, o «minune», sunt remedii: o baie în mare ori o pauză cu faţa la cearceaf.

si mie imi place vara in pielea goala  sa stau la soare ,pe malul riului in apropierea orasului unde ajung cu bita in cateva minute, imi place sa ma plimb in munti tot in pielea goala sau sa stau gol la soare la un lac care e mare pentru noi cei din zona hunedoara 

soare