Salut pe toata lumea.
Imi puneam mai demult intrebarea de ce as vrea sa mai intru pe site-ul asta dupa ce am citit tot ce este pe forum. Am constatat eu ca in afara de forumul care este oarecum activ, nu prea sunt domenii de interes care sa fie catchy, care sa ma faca sa vreau sa intru mai des pe site. Ma gandeam ce anume am putea sa facem aici pentru a face si altceva decat sa discutam pe forum (nu ca asta ar fi ceva rau, ba din contra). In afara de ideea lui Vasile in care se posteaza zilnic imagini cu nudisti (si uneori nudiste
) nu avem mai nimic altceva. Chatul este (cred) rar folosit, pozele nude de la profile s-au cam vizitat de majoritatea, in rest cam atat...
Pentru inceput putem sa ii sustinem si noi efortul lui Vasile si sa postam cate o poza tematica.
Putem face o sectiune de foto a forumului in care subiectul Poza Zilei sa fie punctul de atractie si punctul de plecare. Retineti, astea sunt doar propuneri, idei de-ale mele pe care vi le impartasesc si voua. NU sunt imperative site-ului sau adminului.
Acum, aici putem face un brain-storming pe tema "cum putem face site-ul acesta mai interesant, mai atractiv, mai mai mai...", astfel ca fiecare dintre voi este invitatul meu - cu voia adminului - sa aduca propia propunere pentru imbunatatirea sitelui comunitate ronudism.
Asadar, astept un feed-back de la voi pe aceasta tema, daca este oportun sa ne stoarcem creierii sau site-ul este foarte ok asa, daca avem idei, daca avem, pe care le putem pune in aplicare si asa mai departe.