|
|
adminAdministrator374 posts
In urma propunerilor facute de Anca si Gabriel am hotarat sa stabilim o zi si un loc unde sa ne vedem anul acesta pentru cateva ore :)
Â
Data: 13 August 2011  Locul: COSTINESTI - Golful Francez 
Â
Ora de intalnire : 7:00 - 19:00 
Â
Â
Â
Asteptam confirmarile celor care pot sa ajunga la intalnirea din acest an.
Â
AU CONFIRMAT:Â cypry175 ; gabriel40 ; ancadan ;
"www.ronudism.ro" |
|
sunt deacord ora nu imi convine , oricum o sa fiu pe plaja poate dupa ora 15 pana spre seara asta dc nu intervine cevaÂ
Â
nu ar fi mai bine in cursul saptamanii cand nu e asa aglomerat?
Â
|
|
AnonymousUndefined0 posts ce aglomeratie o sa fie de nudistii de pe site..nici nu vreau sa ma gandesc:))) |
|
sorinAdministrator884 posts
Ora 7:00 este trecuta sa prindem o zi intreaga :P Normal ca cine poate vine si la 8,9,10 - banuiesc ca pana in 12 :) si dupa 15-16 :) Eu nu rezist la soare prea bine :D si nu pot sta toata ziua :) Deci nenea Cirpian te trecem pe lista ca ajungi :D
Este sambata pentru ca cei care nu au concediu sa poata sa vina daca doresc :)Â Este si in scurt timp, majoritatea au deja stabilit concediu :)
Â
Anca a fost cu ideea :DÂ si pentru ca nu s a stabilit exact data si locul am pus si eu dupa parerile la mai multi de pe site
Â
@BOSS: Anul trecut cand lumea s a vazut la VADU ai fost? Din cate stiu eu, nu :)
"www.ronudism.ro" |
|
Sunt si eu prezent la intrunire. Ora nu conteaza. Din pacate soata lucreaza in weekendul ala, asa ca o sa fiu singur. Cu un weekend inainte sau dupa am fi fost amandoi. |
|
AnonymousUndefined0 posts Mai mult ca sigur ca o sa ajungem si noi.... |
|
as veni si eu la mare, exact pe 13 aug este inca o atractie importanta pentru mare (noaptea) si anume maximul de curent meteoric perseide, cateva zeci de meteori pe ora vor fi vizibili in zonele departate de sursele de lumina artificiala.
Â
dar unde e golful francez? stie cineva sa ma indrume? sau, daca pleaca cineva din Bucuresti... :)
|
|
adminAdministrator374 posts "www.ronudism.ro" |
|
AnonymousUndefined0 posts O sa fim si noi acolo jumatate de zi. |
|
Daca vin, probabil ca ma voi caza in campingul Kudos. Ar fi frumos sa fim cat mai multi acolo. |
|
Nu uitati sa faceti schimb de numere de telefon :) sau merge fiecare cu un tricou pe care scrie RONUDISM ?
Cine mai merge? Ultima sansa :D
"www.ronudism.ro" |
|
AnonymousUndefined0 posts Nu va inghesuiti ca nu mai e loc pe plaja:)) |
|
Pai eu si cu tine BoSS si deja e plina plaja.... |
|
Deci Boss si Gabi sigur o sa fie, nici nu stiti ce pierdeti daca ratati mega intalnirea :)
Au mai confirmat si alte persoane ca merg.  Ora de intalnire............... toata ziua pe plaja :D
"www.ronudism.ro" |
|
sorinAdministrator884 posts BOSS asigura transportul GRATUIT :DÂ Nu? "www.ronudism.ro" |
|
Sau, putem avea o pancarda :DÂ E bine, ca macar cativa ne cunoastem... |
|
sorinAdministrator884 posts Deci IONUT e prezent :DÂ Â ( cu pancarda cu tot ) "www.ronudism.ro" |
|
Voi avea vecini in campingul din Costinesti ?  |
|
sorinAdministrator884 posts Poate :DÂ Â Cine mai vine in camping ? :D "www.ronudism.ro" |
|
AnonymousUndefined0 posts
Pentru w-endul asta , ofer Transport pt 1 cuplu, cu masina mea , cu contributie la benzina dus-intors :) ; as pleca sbta dim la 4 din Dorobanti cu revenire duminica la ora plecarii 16,00 (max),
Variana 2 - daca doreste cineva sa ne ia - (1 om si 1 catzel mic dar lung) - ofer 100 lei la benzina .
Rog pareri pe mess , multumesc.
|
|
Â
Pentru w-endul asta , ofer Transport pt 1 cuplu, cu masina mea , cu contributie la benzina dus-intors :) ; as pleca sbta dim la 4 din Dorobanti cu revenire duminica la ora plecarii 16,00 (max),
Variana 2 - daca doreste cineva sa ne ia - (1 om si 1 catzel mic dar lung) - ofer 100 lei la benzina .
Rog pareri pe mess , multumesc.
ADJUDECAT , multumiri prietenilor care au gasit solutia :X
|
|
AnonymousUndefined0 posts |
|
AnonymousUndefined0 posts |
|
Imi pare rau ca nu voi fi acolo...tre sa plec de pe litoral mai spre sud cu treaba, va doresc distractie maxima la mare! |
|
Distractie placuta tuturor!
Am asteptat pana in ultima clipa pentru ca am sperat...
Din pacate nu pot veni de data asta.
Am sa fiu acolo cu gandul si cu sufletul!
Vreme frumoasa va urez!
|
|
EmyKarlaAdministrator56 posts marea adunare ronudism da roade :) |
|
Bravo! felicitari, ma bucur pentru toti cei care ati reusit sa ajungeti la intalnire si imi pare rau ca nu am fost cu voi. Cu proxima ocazie fac pe dracu-n patru sa semnez si eu condica |
|
Maine ajungem si noi:) sa racesti berea!!!
G&N
"www.ronudism.ro" |
|
Frumoasa plaja ... misto oameni ...
Cafeaua de dimineata ne-o bem pe plaja ... foarte buna cafea!
|
|
AnonymousUndefined0 posts Dom`ne, na ca le-a reusit de data asta :))..Am ajuns cu bine at home , au fost niste momente minunate cu toata echipa. Felicitari  artistilor plastici, bucatarilor, regizorilor, fotografilor...maxim de stele pentru toti ..Maxim am zis :))) |
|
ramonapopUndefined4 posts Hai va rugam, povestiti-ne si noua cum a fost la intalnire? cine a venit? cate persoane? ca murim de ciuda... |
|
Frumos, frumos :)
Asteptam si parerile celorlalti :)
Imi pare rau ca nu am a[ucat sa vorbesc cu toata lumea :)Â Salutare Razvan, Tudor :DÂ Data viitoare sper sa va stresez mai mult si pe voi si pe restul :PÂ Â Sa aveti parte de o saptamana minunata :)
Â
Â
@Emy: CanCan asteapta emailul cu poza ta :)))
"www.ronudism.ro" |
|
EmyKarlaAdministrator56 posts
intalnirea s-a tinut la 2 Mai, ne pare rau pentru modificarea locatiei dar faptul ca aici am gasit provizii si bere rece la 3 minute de mers pe picioare, am hotarat de comun acord sa ramanem la 2 Mai. Numarul participantilor a fost peste asteptari, 34 (16 useri) persoane si un catel. Au fost momente agreabile petrecute unii in compania celorlalti, impartasind aceeasi pasiune nudismul. Toti am fost dornici de socializare in urma caruia s-au legat prietenii si planuri de noi vacante in viitor.
prin RONUDISM.COM(RO) o comunitate mica online s-a reusit in 13 aug. 2011, tabara de la 2 Mai unde au participat urmatorii mambri:
user name   persoane EmyKarla 2 ancadan 2 isabella74 3 cypry175 4 gefrajo1 1 Tudor 2 gabi.nico 2 Sorin 1 gabriel40 1 BoSS 4 Konstantin 2 nudisti2009 5 mirciulik 1 rofreespirit 1 nudisti_sibiu 2 ionut25 1 +Billy the dog
Â
poza de grup
|
|
Â
intalnirea s-a tinut la 2 Mai, ne pare rau pentru modificarea locatiei dar faptul ca aici am gasit provizii si bere rece la 3 minute de mers pe picioare, am hotarat de comun acord sa ramanem la 2 Mai. Numarul participantilor a fost peste asteptari, 34 (16 useri) persoane si un catel. Au fost momente agreabile petrecute unii in compania celorlalti, impartasind aceeasi pasiune nudismul. Toti am fost dornici de socializare in urma caruia s-au legat prietenii si planuri de noi vacante in viitor.
Â
Multumim pentru companie participantilor , excelenta initiativa , la mai multe !
|
|
Ceva pareri de la participanti ?
Emy, eu am adus trei textilisti :D Nu se pun si ei ?? :D
"www.ronudism.ro" |
|
Â
Hai va rugam, povestiti-ne si noua cum a fost la intalnire? cine a venit? cate persoane? ca murim de ciuda...
Data viitoare dam si noi la o parte toate obstacolele, asa-i?
|
|
isabella74Undefined5 posts
Intalnirea a fost peste asteptari,cel putin in opinia noastra.A fost placut sa intalnesti in realitate persoane cu care ai comunicat doar virtual si am reusit sa vedem cate un pic din caracterul fiecaruia.Ne bucuram in plus ca am reusit sa-l cunoastem pe Dani si fam. lui care din pacate nu au reusit sa ramana la intalnire;sunt niste oameni deosebiti.Acelasi lucru putem sa-l spunem si despre altii pe care i-am cunoscut .Pacat pt. cei care nu au reusit sa vina....au pierdut o distractie pe cinste.
Mutumim in mod deosibit lui Cipri si sotiei!!!!!! au lucrat prea mult pt. noi.
Sa speram ca mai reusim sa ne adunam la un bogracs(sau gulas ) odata...candva!
La buna revedere la urmatoarea reuniune!
|
|
multumim mult pt complimente , sambata 27,08,2011 mergem cu cortul la cladova dc sunteti interesati da-ti un semnal ,  mergem sa testam un nou tip de gratar  tre haine groase |
|
Si eu surprins ca Isabella  chiar exista :P Cred ca profilul dumneavoastra a fost prea perfect din prima clipa si din acest motiv "prea frumos, sa fie adevarat"  :)
Â
Asteptam si alte pareri aici. Nu are rost sa mai deschid un topic doar pentru pareri :)
Asteptam 2012 :)
"www.ronudism.ro" |
|
In cursul zilei de astazi voi ajunge la Bucuresti intr-o vizita inopinata. Este cineva de acord sa ne adunam la o bere in seara asta? |
|
sorinAdministrator884 posts Indisponibil, din pacate :( "www.ronudism.ro" |
|
EmyKarlaAdministrator56 posts |
|