Cineva din Bucuresti care merge la inot?
Pe unde mergeti la inot ?
Cineva din Bucuresti care merge la inot? Pe unde mergeti la inot ? "www.ronudism.ro" |
Eu mai ma duc pe la bazinul de la Hotel Bucuresti (numele actual este World Class Health Academy Downtown), dar din cauza aglomeratiei e mai mult o balaceala decat inot ... (nici eu nu sunt mare inotator |
Ma enerveaza ca trebuie sa platesc anticipat pe un an. Intr-un an se pot intampla multe :) dar am auzit ca este super decent locul. "www.ronudism.ro" |
Cat costa un abonament la World Class Health Academy Downtown ? |
Au o oferta pentru daytime, daca esti interesat intra pe site ul lor. Oferta este valabila in Aprilie-Mai. Pareri iti spun dupa inca o saptamana. Pentru moment, nu sunt extrem de incantat. "www.ronudism.ro" |
noi mergem eu si juniorul meu la bazinul de inot din Hunedoara si din cand in cand pt balaceala la Aqualand soare |
Un weekend la Băile Felix relaxare la Aqua President şi Ştrand Apollo. Alt weekend la băile termale şi aqua palatul de la Ghiula, județul Bichiş |
Am observat că dacă apa pentru înot depăşeşte 28°C devine obositor şi meşitor. Apa de înot ideală este între 18-28°C |
mie imi place si la 30 de grade
soare |
Cineva care merge la inot la Park Lake? "www.ronudism.ro" |
Au anuntat cand se deschid bazinele de inot? "www.ronudism.ro" |