Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ALTE TARI

Grecia

Buna ziua! Am dori si noi informatii despre plajele din Grecia, unde sunt cele mai frumoase, unde v ati simtit cel mai bine, cat de usor se ajunge etc de la oameni care au fost. Multumim.

Noi am fost in Rhodos ,  exista 3 plaje de nudisti . noi am fost pe plaja Mandomata , oficial recunoscuta ca plaja de nudisti . E o zona cu mai putin nisip si mai mult pietris , exista un tip de incaltaminte specific pentru astfel de plaje , dar avantajul e ca intrarea e lina in apa si nu exista pericolul sa aluneci . Noi am stat mai departe de de plaja , faceam cam 30 de minute pe jos , pentru ca preferam cazari simple , in locul luxului . Pe plaja exista un restaurant , se poate manca , exista bauturi racoritoare sau bere .  De asemenea exista baie , dusuri , tomberoane pentru gunoi , sezlonguri si umbrele . Ca preturi , rezonabil pentru Grecia , dar multi dintre cei care faceau plaja acolo , la pranz isi lasau toate lucrurile acolo ( fara frica) si mergeau si mancau in alta parte . Nu exista masturbatori , iar "baieti de baieti" au zona lor in capatul plajei. Puteti da un search pentru Mandomata si o sa gasiti si cateva imagini cu plaja . Noi am fost multumiti de experienta . Desi am fost in septembrie , a fost foarte cald .  De evitat iulie si august. in rest , daca mai aveti intrebari , va putem oferi in privat , si alte informatii.

Hello.

Pentru cei ce vor călători în Grecia, o știre ce ar putea primi puțină atenție. 

https://stirileprotv.ro/stiri/international/grecii-au-introdus-reguli-noi-pentru-accesul-pe-plaje-ce-amenzi-risca-cei-care-ignora-prevederile.html

Să avem o vară cât mai lungă cu zile frumoase și companie cât mai plăcută. 

Hello.

Pentru cei ce vor călători în Grecia, o știre ce ar putea primi puțină atenție. 

https://stirileprotv.ro/stiri/international/grecii-au-introdus-reguli-noi-pentru-accesul-pe-plaje-ce-amenzi-risca-cei-care-ignora-prevederile.html

Să avem o vară cât mai lungă cu zile frumoase și companie cât mai plăcută. 

Păi nu cred că ne afectează pe noi cu ceva. Credeam că nu ne mai lasă la nudul gol în apă