Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

GOLFUL FRANCEZULUI - COSTINESTI - part 2

Am vazut o poza mai recenta pe facebook si arata mai ok plaja. Am vazut ca au intrat inclusiv cu masina pe faleza nou construita

"www.ronudism.ro"

Poti pune aici poza respectiva ?

A fost cineva in Golf in ultimele zile sa ne spuna daca s-a mai schimbat situatia acolo? Noi am fost la inceputul lunii iulie si erau muncitori in zona si doar un cuplu de nudisti.

Uite o poza de pe Facebook.

Nu-mi dau seama daca e in mijlocul golfului, sau mai spre margine.

As merge cu cortul saptamana viitoare, dar din cate vad in poza, un val mai mare l-ar inunda cu totul  :(

00 golf distrus.jpg274.6K80 views

Ajung si eu cu prietena mea in acest weekend in Costinesti . Din cauza ca nu avem masina nu ne putem deplasa pana in golf si vroiam sa va intreb , mai e ceva lume la epava sau s-a terminat cu linistea acolo , nu se mai face nudism ?

Va astept cu o informatie , multumesc frumos si o zi buna va doresc !

Daca esti cazat in Costinesti, poti sa ajungi si fara masina la golful Francezului. De la hotel Forum mai ai de mers circa 5 minute pana la golful Francezului.

Mai sunt muncitori in zona golfului? Plaja e cat de cat populata sau e mai mult pustie? Se poate cobori cu bicicletele pe plaja? Daca sunt persoane care au fost in ultima perioada acolo, am fi recunoscători daca ne-ar lamuri cu aceste detalii. Mulțumim.

Pai asta e problema la noi , ca avem cazarea luata aproape de Epava . Drumul pana in golf ar fi extrem de mare pe jos ...

Pai asta e problema la noi , ca avem cazarea luata aproape de Epava . Drumul pana in golf ar fi extrem de mare pe jos ...

De la hotel forum pe plaja pana in golf este mai mult de 5 min de mers. Cred ca eu si sotia mea am facut cam 30 de min la o plimbare de placere nu in pas alert.

Fraților, Golful (inca) n-a murit! Am ajuns aseară aici cu inima îndoită de ce vom găsi, dar am avut o surpriza mai mult decât plăcută. Golful, atât cat a mai rămas din el, e animat si e ok.

Mai sta lumea cu cortul?

"www.ronudism.ro"

De la hotel forum pe plaja pana in golf este mai mult de 5 min de mers. Cred ca eu si sotia mea am facut cam 30 de min la o plimbare de placere nu in pas alert.

Si daca fac taras nu cred ca as face 30 minute de la Hotel Forum pana pe plaja :) In linie dreapta de la Hotel si pana in golf sunt aproximativ 1.000 metri.

Mai sta lumea cu cortul?

Da, sunt si corturi.

Si daca fac taras nu cred ca as face 30 minute de la Hotel Forum pana pe plaja :) In linie dreapta de la Hotel si pana in golf sunt aproximativ 1.000 metri.

In linie dreapta e 1 Km, dar pe plaja nu e linie dreapta. Eu am de acasa pana la birou 1 km, si mai putin de 10 min in pas alert nu am facut niciodata. uzual cam 20 min zilnic. Credema cand mergi prin nisip si mai sari pietre santuri si ce mai e pe acolo faci 30 min.

Nu stiu cat e in linie dreapta dar cert este ca pe sus(pe deal) se merge pe jos in jur de 10 min, mers normal, dar pe langa deal, pe malul marii se face mai mult.

Pai ori ca merg 10-15 min pana in statiune pentru o terasa, suc, bere sau altele si ori ca merg prin Eforie cate 30 min pe jos, chiar este asta o tragedie?

Mai venea cineva si spunea ca nu poti sa iei nicio apa, dar de unde sa iei, de pe plaja(eventual la 3m de cort/prosop/sezlong)? 

Anunt la intrarea in Golf :)

Pot să preiau și eu? :)

Pot să preiau și eu? :)

Da, binenteles.

Mulțumesc. 

:)

Cum a fost vara aceasta in Golful Francez?

"www.ronudism.ro"

Cum a fost vara aceasta in Golful Francez?

La inceputul lunii iulie, cand am fost prima data in Golf, peisajul era dezolant: multi muncitori, multe utilaje si doar 2 nudisti. In schimb, in a doua jumatate a lunii august, peisajul era altul: desi muncitorii si utilajele lor erau tot acolo, plaja era aproape plina cu nudisti. Ne-am bucurat sa constatam ca Golful inca e un loc frecventat de nudisti.

Sunt curios cum va arata vara urmatoare :( La epava mai este ceva miscare nudista?

"www.ronudism.ro"

Am fost pe 10 septembrie ,era ceva lume si era frumos ,arata mai bine acum dupa ce au facut faleza ,dar este numai o bucata de plaja un pic mai lata si nu mai erau 

scarile de lemn pentru coborare ,care in iulie erau .

pe vremuri era in zona epavei cel mai fain loc pentru nudism

soare

Epava, Vama, Vadu... incet incet se strange latul. Cred ca ne-ar trebui o armata in fundu-gol sa ne recucerim plajele... Ce asociatii? Ce organizatii? WE ARE SPARTAAANS!!! :)))

ok dar ar trebui sa gasim alte zone la fel de frumoase ,sunt sigur ca ele exista

soare

De preferat aproape de o gară CFR :). Probabil spre deltă sunt plaje pustii. 

daca ne-am aduna pe zone ,ca vad ca in fiecare zona este o comunitate de oameni care practica sau  le place nudismul,cocheteaza cu nudismul poate am intari randurile sa devenim mai puternici sa gasim sau sa trecapatam locurile adecvate unde sa poti sta linistit si nud la soare 

soare

Dacă ne-am aduna ar fi fain, dar cred că e ok să stabilim un loc anume și o dată cât de cât rezonabilă. 

Așa pe zone...

daca ne-am aduna pe zone ,ca vad ca in fiecare zona este o comunitate de oameni care practica sau  le place nudismul,cocheteaza cu nudismul poate am intari randurile sa devenim mai puternici sa gasim sau sa trecapatam locurile adecvate unde sa poti sta linistit si nud la soare 

ok asta ar trebui sa o facem pina la 1 Mai cand oficial si natural am putea incepe statul la soare 

soare

Hm. Zicea cineva că a rămas o bucată de plajă "lată". Eu n-o văd prea lată la nivel de iulie 2016, pare o rămăşiţă de plajă în cel mai bun caz. Dar poate depinde şi de maree.
https://www.facebook.com/marius.florian.333/posts/1074599295956448

Vreo noutate despre zona ??

E vreo sansa ca Golful sa devina iar o plaja buna de stat cu cortul si de nudism ?

Anul trecut a fost, sa vedem anul acesta.

A ajuns cineva in Golf anul acesta?  cum se prezinta lucrarile din zona? se poate sta pe plaja?

"www.ronudism.ro"

Aceleasi intrebari ca ultimele,cu riscul de a repeta .....

A fost cineva in Golf? Daca se prezinta ca anul trecut, ma declar multumit.

In golf este ok..azi din ce am aflat erau 5 cupluri nudisti si o familie cu o fetita textilisti..in rest liniste..

Nashu, multumesc de detalii.

Cateva poze recente, le-am gasit pe internet.

In golf este ok..azi din ce am aflat erau 5 cupluri nudisti si o familie cu o fetita textilisti..in rest liniste..

Păi fix asta poate fi atracția, că e liniște și nu sunt cocalari. :)))

Are cineva idee care mai e atmosfera in Golf?

A ajuns cineva in Golf anul acesta?  cum se prezinta lucrarile din zona? se poate sta pe plaja?

Aceleasi intrebari le am si eu. Se poate sta la plaja in Golf? Se mai lucreaza? Are cineva vreo fotografie recenta cu Golful pe care s-o posteze pe site?

Am fost eu pe 7 si pe 15 iulie. Erau cam 12 cupluri. Doar 1-2 cupluri in ambele zile erau imbracate. Plaja nu este atat de ingusta pe cat se spune. Am vazut corturi montate sus, pe malul de pamant.

Pentru mine au fost primele experiente de practicare nudism si nici nu am putut sta prea mult, mai ales pe 15 iulie.

@ Flotl, multumesc pentru informatii! 

Am fost eu pe 7 si pe 15 iulie. Erau cam 12 cupluri. Doar 1-2 cupluri in ambele zile erau imbracate. Plaja nu este atat de ingusta pe cat se spune. Am vazut corturi montate sus, pe malul de pamant.

Pentru mine au fost primele experiente de practicare nudism si nici nu am putut sta prea mult, mai ales pe 15 iulie.

Multumim frumos!

Eram si eu pe acolo ... Chiar mi-a placut , era curat si nisipul fin ...Pacat ca eram deranjat de cateva persoane fara bun simt.

Are cineva idee cum putem pune de pe telefon câteva poze făcute azi in Golf? La "attachments" ne da doar variantele de camera foto, camera video si documente, deci nimic ce ne-ar putea ajuta.

Salut,

La "documente" , acolo o sa iti apara si galeria foto, apare ca un fel de meniu in stanga.

Ma refer la Android

In perioada 11-15 iulie an fost si in Eforie Nord si in Costinesti in golful francezului... in Eforie am apreciat aparitia dusului pe plaja si celei de-a doua terase...putin deranjanta prezenta "trecatorilor"...in rest ok....dar parca golful..are el ceva al lui...mai linistitor, mai relaxant...in ciuda catorva textilisti cu copii, care chiar ca nu stiu ce cautau acolo...

Nici eu nu stiu ce cauta textilistii pe acolo, si mai ales cu copii. Am intalnit si eu in anii trecuti, si sincer este deranjant dar m-am facut ca nu-i vad.

Totusi mai nou exista si un anunt acolo care anunta destinatia plajei pentru nudisti.

Adica asta