Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

Familiile pe plaja de textilisti

Suntem siguri ca sunt oameni care fac plaja și pe plaja de textilisti, nu doar cele destinate nudismului. Noi suntem printre ei, iar copiii ne însoțesc de fiecare data la fel ca și la plaja de nudiști. Menționez ca avem 2 copii, 9 ani băiatul și 7 ani și jumate  fata. Fata încă o lăsăm fără costum de baie, am întâlnit niște păreri contra, cum ca ar fi prea mare sa mai stea dezbrăcată pe plaja de textilisti. E clar ca pe viitor o sa stea cu costumul, dar pana acum nu am dat importanta decât anul trecut când mi-a spus cineva ca ar trebui sa stea cu costumul... Menționez ca în tara facem. Ce părere aveți, se mai poate fără? Mulțumim. 

Lăsați-o pe ea sa decidă și cu siguranță va decide când va considera ea. Nu o forțați sa facă plaja nud sau cu costum de baie. Alegerea trebuie sai aparțină. Fetele sunt mai avansate în gândire decât băieții cu cel puțin 4-5 ani. Și nu va luați după toată lumea, nu lăsați pe nimeni sa va influențeze. Bafta

Eu sunt de parere ca trebuie respectate "regulile " locului.  Daca mergeti pe o plaja de textilisti, la anul, cand va avea 8 ani si jumatate, probabil se va considera ca este prea mare, nu mai este inocenta ca la 2 ani,  in sensul ca va fi capabila sa inteleaga, sa puna intrebari si sa inteleaga raspunsuri, pentru a  fi "altfel" decat ceilalti. Or, daca acolo restul oamenilor sunt imbracati, iar regula nu este  "clothing is optional ", nu este de mirare reactia unora dintre ei, care cred ca au vrut sa transmita un mesaj , referitor la faptul ca regulile de acolo trebuie respectate, in primul rand de catre  voi. Deci cred ca ar trebui sa ii puneti cel putin un slip, daca mergeti la o plaja de textilisti. 

 

meni care fac plaja și pe plaja de textilisti, nu doar cele destinate nudismului. Noi suntem printre ei, iar copiii ne însoțesc de fiecare data la fel ca și la plaja de nudiști. Menționez ca avem 2 copii, 9 ani băiatul și 7 ani și jumate  fata. Fata încă o lăsăm fără costum de baie, am întâlnit niște păreri contra, cum ca ar fi prea mare sa mai stea dezbrăcată pe plaja de textilisti. E clar ca pe viitor o sa stea cu costumul, dar pana acum nu am dat importanta decât anul trecut când mi-a spus cineva ca ar trebui sa stea cu costumul... Menționez ca în tara facem. Ce părere aveți, se mai poate fără? Mulțumim. 

 depinde cum i-ai obisnuit, noi nu am fost cu copii decat in zone de nudisti de cand aveau cateva luni si s-au obisnuit asa, mai greu a fost sa le explicam ca la bazin la inot trebuie sa poarte costum de baie ... dar cand mergem la mare, uita complet de el .... si se simt in largul lor fara .... dar nu am avut parte de o plaja mixta (oarecum) decat odata in vama veche.

 

Bună. Până la 10 ani nu vad ce ar fi exagerat,eventual să eviți situațiile asemănătoare..vă orientați.