Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

FOR FUN - Naturist Resort Costinești

For FUN Resort Naturist Libertin – adults only” este un resort naturist premium situat pe DN 39, la km 27, în zona Schitu din Costinești, județul Constanța  . Acesta se prezintă ca primul resort naturist standard din România, destinat exclusiv adulților (+18), cu acces permis doar pe bază de rezervare confirmată  .

Localitatea Costinești este un resort tânăr, frecventat în special de studenți și tineri, cunoscut pentru atmosfera sa vibrantă de litoral și viața de noapte intensă  .

---

Concept & Atmosferă

Resortul este promovat drept o oază de relaxare totală, unde naturismul și libertatea personală sunt valorificate fără prejudecăți. Scopul este crearea unui spațiu în care oaspeții se pot exprima autentic, dincolo de limitele convenționale  .

Un recenzor de pe Booking.com descrie experiența astfel:

> „Este o energie misterioasă şi relaxantă. Un spaţiu unde poţi fi tu, dincolo de limite, dincolo de bariere.” 

---

Facilități & Structură

Deși promite un sat naturist pe model european (Hanul Darie pe 25.000 mp), descrierile publice actuale se referă la o facilitate cu aproximativ 92 camere pentru adulți, adult‑only, fără cazuri de familie sau copii admise .

Resortul oferă numeroase facilități:

Piscine: două piscine exterioare sezoniere (una încălzită) și o piscină interioară, toate ‑ only adults .

Spa & relax: saună și jacuzzi/hot tub .

Restaurant și bar: meniuri variate de la mic‑dejun tip bufet până la cină și cocktailuri la piscina bar  .

Alte servicii: recepție non‑stop, Wi‑Fi gratuit, parcare privată gratuită, acces securizat cu key card şi camere climatizate cu balcon și baie privată  .

Camerele includ birou de lucru, dulap, frigider, TV și articole de toaletă gratuite; unele opțiuni includ și mobil‑home sau spațiu de camping/tentă  .

---

Locație & Accesibilitate

For FUN se află la circa 1,6 mile (~2,6 km) de centrul Costinești, oferind un acces rapid către plajă și principalele facilități ale resortului  . Aeroportul Mihail Kogălniceanu este la aproximativ 31 mile (~50 km) distanță  .

---

Recenzii & Impresii

Există în prezent o singură recenzie disponibilă pe Booking.com, însă aceasta oferă scoruri perfecte (10 din 10) pentru facilități, curățenie, confort, raport calitate‑preț și localizare  .

---

Recomandări pentru Vizitatori

Pentru cine este potrivit:

Persoanele adulte care practică naturism și apreciază experiențe de relaxare intimă și spații fără inhibiții.

Cupluri, single sau grupuri adulte în căutare de destinații discret‑libertine.

Ce trebuie să cunoști:

Rezervarea este obligatorie și minimul de vârstă este 18+; copiii nu sunt acceptați  .

Politica de anulare este restrictivă (non‑refundable), iar petrecerile organizate sau stagii private (bachelor/etc.) sunt interzise  .

Locația nu este potrivită pentru familii sau vacanțe obișnuite – scopul este naturismul și libertatea adultă.

"www.ronudism.ro"
O idee buna dar implementata romaneste. Am frecvntat des cluburile de adulti din UK si da am inteles taxa de intrare, diferenta intre single si cuplu toate acestea au scopul lor dar nicaieri pana acum nu a trebuit sa stau pe whatsapp sa dau poza dupa cartea de idenitate, mai ales la cate lucruri dubioase se fac in Romania. Daca vroiau sa faca ceva serios si sa atraga si o varietate de oameni ar trebui sa fie simplu: - pentru cazari aceasi procedura ca la hotel - pentru evenimente, mai ales in weekend poti sa te prezinti la receptie, se vede ca esti adult, poti prezenta o carte de identitate platesti taxa de intrare si have fun. - un pret de intrare mai rezonabil, mai als pentru cei care cauta weekend de distractie la un eveniment si nu sa se caseze, 400lei pentru o persoana singura... cum eu personal nu consum alcool iar acolo poti ajunge doar cu masina... O idee buna, dar pentru pic de distractie nu se merita sa dau o copie dupa actul de identitate

Pe Google Maps este şi un review de 1/5, păcat că nu dă niciun detaliu despre ce a găsit în neregulă.

Altfel, preţurile de hotel de 4 stele sunt cam normale, fiind dotat cu "facilităţi speciale" care-s o raritate absolută în România.

Dar da, pentru copia aia după buletin mi-aş pune şi eu nişte întrebări despre ce calificări de operator de date personale are stimabilul/a, pe cât timp stochează imaginea, ce condiţi de securitate are etc. etc.

Deci,una peste alta,oricat de eleganta ar fi descrierea,nu este altceva decat un loc ptr swingeri,mascat in "resort naturist","han,sat" etc...Probabil ca nu vom avansa niciodata destul de mult incat sa avem un resort naturist,in Romania,in adevaratul inteles al cuvantului. Sincer sa fiu,pe mine personal ma deranjeaza alaturarea cuvintului "naturism",de un club de swingeri. Dintotdeauna m-am lovit de prostia nativa a conationalilor mei,carora trebuia sa le explic ca a fi nudist,nu este egal cu swinger. Pana la urma,ca cei mai multi de aici probabil,m-am "inchis" in mine renuntand sa mai spun cuiva unde ma duc la plaja ( cu familia,desigur)...

Asta e! Noi,familiile nudiste "normale" ,interesate NUMAI de plaja nud,sper sa avem mai mult noroc,data viitoare:)) ...

Numai naturist resort nu il poti numi, e clar un loc pentru swing si alte activitati. Sa nu amestecam lucrurile.