Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE

Experienta nudista a unui incepator

Salutare tuturor si ma bucur sa va scriu!

De curand, am dat frau liber unei dorinte adolescentine de a fi prezent in natura liber de orice textil. Initial credeam ca e un teribilism adolescentin care poate e in tranzit, asa ca m-am abtinut de la a practica nudismul pentru a nu deranja (evident, in adolescenta hormonii isi fac de cap si nudismul pentru multi adolescenti intra in categoria senzationalului, a sexualului) si ma bucur ca am facut-o, pentru ca am lasat gandurile sa devina mature si sa inteleg pe deplin conceptul de nudism. 
Am fost pe plaja Corbu, pe 14 Iunie 2022, intr-o zi cu apa calma si nisip fain. Erau doar doua grupuri, o familie cu princhindeii si un cuplu, textilisti. Mi-am luat o distanta considerabila fata de ambele grupuri (circa 500 metrii in stanga si dreapta fata de cele doua grupuri) si am dat o fuga in apa. 
Ma bucur extraordinar de mult ca acum, la 29 de ani pot intelege intru totul nudismul (sper?!) asta pentru ca prima mea experienta de a inota si a sta la plaja nud e incomparabil mai placut, liber, profund decat orice experienta cu textil. Daca initial ma simteam timorat, lucrurile au inceput sa se dezmorteasca si sa ma simt eu, omul, precum o picatura aparent insignifianta dintr-o mare de alte picaturi. Mic, dezgolit in fata unui infinit de aer marin si mangaiat de valuri calde. 
Am constatat ca apa nu mai e rece, ca soarele nu mai frige, ca burta nu mai e incomoda (nici ca a fost pana acum, dar simt ca prinde contur) si ca nu mai conteaza nimic decat cum simt. E aceeasi senzatie de deconectare de la rutina si precum o simt la snowboarding, iar snowboarding-ul e realmente sportul meu de suflet.

Dupa circa o ora, mi-am luat sotia si am fugit catre Hamace, dupa spusele unora o plaja faina. Intradevar, plaja a fost superba, apa foarte curata, un nene de circa 40 ani nudist si nimeni altcineva, cu exceptia faptului ca era un tip dubios pe la 20 ani langa, dupa plasa verde din dreapta, textilist care spera, poate, sa o admire si pe sotie, insa ghinion pentru el - si aici urmeaza intrebarea de novice: sotia imi respecta alegerile si respecta nudismul, foarte open-minded si cunoaste bine eticheta nudismului, insa nu se simte confortabil in a fi goala, ci doar in costum de baie, asadar poate fi considerat ofensiv pentru ceilalti participanti faptul ca ea prefera sa ramana in costumul sau? 

In concluzie, e clar ca m-am indragostit literalmente de nudism si probabil ca voi apela la short-ul de baie doar daca situatia o impune, de altfel ne planuim deja concediile in zone dedicate nudismului. Cu micile inconveniente de novice, probabil mult prea cunoscutele erectii pe care le-am ascuns stand pe prosop sau in apa, sper sa se contureze o aventura de lunga durata in ale libertatii corporale. 

PS: Parerile voastre, mai degraba raspunsurile voastre la intrebarea mea, sunt neaparat apreciate!

Multe zile senine tuturor!

Vei constata ca nudistii sint foarte permisivi. Pe plaja vei intilni cupluri in care unul dintre cei doi are costum de baie iar celalalt nu, indiferent de genul persoanelor. Cea mai simpatica alaturare pe care am vazut-o era formata din trei femei, una fiind nud, a doua doar cu slip iar a treia cu costum de baie intreg. Nu te intreaba nimeni nimic, nu se uita nimeni urit la tine sau la sotia ta daca vrea sa ramina cu textilele pe ea.

La plajele de nudism din Eforie vin si homosexuali care nu practica nudismul, probabil fiindca aici nu se uita nimani strimb la ei. 

Pe scurt nu trebuie sa-ti faci griji.

Merci fain, Hendrix! Ma gandeam ca voi primi raspunsuri precum cel pe care l-ai dat si ma bucur mult ca se (re)confirma faptul ca nudismul este despre bucuria de a fi cat de liber simti ca este necesar cu privire la textil. Zile cu soare!