Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  RONUDISM Stiri

EVENTS- O NOUA RUBRICA STIL RIDESHARING

Dupa  cum  ati observat  a  aparut  o  noua  rubrica    EVENTS  care  functioneaza  pe  principiul  ridesharing,  adica  sa  impartim  costurile  calatoriei  si  asa  putem  merge  mai  des  la  mari  sau  in  alte  locuri  frumoase.

Eu  deja  am  fost  primul  care  am  postat,rubrica  fiind  facuta  la  propunerea  mea

Deci  cine  doreste  sa  mearga  intr-o  anumita  locatie  pentru  poate  pune  anunt  cu  toate  detaliile  si  daca  se  gasesc  amatori  se  poate  merge  impreuna

Multumesc  admin  si  sper  sa  fie  cat  mai  multe  intalniri 

Cum a fost primul Events , sau adunat prieteni sau amatori ?

soare

Din  pacate  nu  a  fost.

oameni  sunt  inca  reticieti  la  astefrl  de  intalniri,dar  sa  speram  ca  pe  viitor  va  fi  mai  atractiva  rubrica

Anul  trecut  am  fost  cam  10  wekenduri  la  mare  pe  baza  la  ridesharing

Eu  zic  ca  ar  trebui  sa  dezvoltam si  se  ne cunoastem  cat  mai  multi

Buna!

De exemplu noi dorim sa mergem in Croatia....cine mai este amator ?

Salutare. Ati mai fost in Croatia? Cam ce buget trebuie....? :)

Bravo Kosty

Au locuri speciale adica plaje  pentru nudisti cei  Croatia?, intreb fara sa va fie cu suparare,deoarece nu am fost acolo.

soare

daca are cineva poze cum e in Croatia  ar putea sa le posteze aici, asa poate grupul celor interesati ar deveni mai mare 

soare

Au locuri speciale adica plaje  pentru nudisti cei  Croatia?, intreb fara sa va fie cu suparare,deoarece nu am fost acolo.

http://www.uniline.hr/croatia_ro/fkk.php

Cam  costa  drumul  pana  la  plajele  croate.In  Croatia  am  platit  pentru  minibus(OPEL  VIVARO)  cam  1  euro/10  km

Preturile  sunt  destul  de  piperate

Trebuie  sa  iti  faci  calcul  de  la  inceput  ca  nu  prea  mai  reusesti  sa  schimbi  bani  lor  inapoi in  euro  pentru  ca  nu  prea  se  accepta

Noaptea  este  cam  frig...

multumesc pentru imagini ultras

soare