|
|
Salutare !
Intrucat locurile mele preferate de plaja (cele din delta) sunt cam departe, in ultima vreme tot caut locuri noi, mult mai potrivite pentru ''o fuga de weekend'.
Â
Ma tot uit pe satelit la plajele din Tuzla (sud de Eforie) si 23 august (nord de Olimp).
La prima vedere par locuri foarte potrivite pentru nudism (linistite, fara lume, fara civilizatie).
A fost cineva in aceste locuri ? As vrea sa aud impresii, pareri etc
Â
Pe panoramio am gasit cateva poze:
Tuzla
Â
Â
|
|
|
|
adminAdministrator374 posts "www.ronudism.ro" |
|
pozele sunt faina , dar stie cineva cum se ajunge la acele plaje si daca da at poate ne ofera mai multe infomatii in special acces cu auto |
|
Pe subiectul asta s-a discutat aseara destul de mult pe chat.
Din pacate discutiile de pe chat se pierd repede, (si toata informatia ramane doar intr-o arhiva probabil).
Â
Cypry - sa te uiti pe programele cu imagini satelit (wikimapia, maps, sau google earth) - acolo se vad clar cam toate caile de acces.
Â
Pe mine altfel de informatii ma intereseaza: daca se face nudism in zona, sau daca aceste plaje raman destul de nepopulate si in timpul sezonului, ca sa te poti bucura de liniste si discretie acolo.
Si in general impresii, de la cei ce au trecut prin acese zone.
|
|
Am aruncat o privire pe acolo in septembrie .
Venind dinspre Olimp in 23 August exista un indicator ,,Plaja" . Accesul era greoi pentru ca strazile din 23 August erau proaspat balastate cu piatra sparta .
Se ajunge pe o faleza inalta la baza careia (adica pe plaja) erau multe constructii cu aerul unor magazii de lemn, barci pescaresti etc. . Nu ne-a parut interesant asa ca nu am mai coborat .
Â
|
|
exact la fel este si plaja Tuzla! |
|
@ nstp1972 - la 23 august unde ati vazut constructii, e Popasul pescarilor. Dar mai la sud de el se intinde o portiune de plaja de inca vreo 400 m (pana la o veche cazemata, si dincolo de ea) - un loc chiar ferit si putin umblat. Cel putin asa am vazut din poze si satelit.
Iar plaja de la Tuzla are cred ca peste 2km, deci si acolo sunt sanse de gasit locuri bune de facut plaja in liniste.
|
|
Daca tot vorbim de plaje necunoscute,
In zona Cap Midia ( intre Navodari si Corbu) este o plaja lata, nisip excelent, intima ,dar nu mica, acces auto pana pe plaja, un restaurant/bar in apropiere deschis tot anul, pescarii deasemenea in zona. Va invit sa vedeti cateva poze si daca va place sper sa ne vedem cat mai multi acolo pentru ca este o locatie deosebit de frumoasa.
|
|
adminAdministrator374 posts Interesanta plaja :) Multumim :) "www.ronudism.ro" |
|
adminAdministrator1 posts va salut....imi pare rau sa va dezamagesc dar plaja de care vb(ce dintre corbu si capul midia) este infecta si plina de oameni. va spun in cunostinta de cauza...lucrez in zona... |
|
pertovskyUndefined4 posts
Din pacate cam la fel e si situatia la Tuzla: multi localnici au langa nisip, sub faleza, case-gospodarii de vara, asa ca sunt oameni si mai ales familii cu copii toata ziua pe plaja. Am explorat si eu vara in zona de cateva ori, dar nu mi-a venit sa ne dezbracam cu toti aia de fata (ma rog, sa ne dezbracam, suntem cuplu). Daca s-ar putea sa ocupam noi nudistii un colt acolo, ar fi misto, ca accesul e greu si departe, treci printre tarlale, nu prea vine lume pentru plaja obisnuita ca drumul pana acolo cu masina e cam grei si incurcat.
La 23 august n-am incercat.
|
|
sorinAdministrator884 posts
Deci la Tuzla nu este un locusor pentru nudisti?
Incep sa ajung la concluzia ca mai bine in Vama Veche, desi eu nu suport statiunea :)
"www.ronudism.ro" |
|
Plaja Tuzla...scuze pentru calitate, e filmat cu telefonul mobil, dar macar va puteti face o idee despre cum arata plaja |
|
AnonymousUndefined0 posts
Â
Florin , Bravo ,
ambele sunt de retinut . vom merge acolo . Vad ca despre VADU nu mai apar noutati / s-a tot vorbit ca mergem la primarie , facem parcare ... blabla..., asa ca ne trebuie alternative. Sper ca Tuzla / 23 A nu sunt "rezervatie"
|
|
AnonymousUndefined0 posts Si la 23 august si la Tuzla se fac amenajari la faleza, in ambele localitati va fi si cate o sosea pe faleza...deci pauza nudism.. |
|
sorinAdministrator884 posts Super :) In 5 ani nu mai ramane nici o plaja :) "www.ronudism.ro" |
|