La pagina http://www.ronudism.ro/id28.htm puteti gasi cateva raspunsuri la intrebari generale despre nudism.
Sunt adaptate dupa raspunsurile oferite de Federatia de Naturism din SUA.
La pagina http://www.ronudism.ro/id28.htm puteti gasi cateva raspunsuri la intrebari generale despre nudism. Sunt adaptate dupa raspunsurile oferite de Federatia de Naturism din SUA. Ce este un nudist?
Nudistii sunt persoane care se bucura de placerea de a sta nud in locuri potrivite. Motivatia unui nudist trebuie sa fie pura si non-sexuala. Este vorba despre simplitate, egalitate, distractie si adevarata relaxare.
Deci, nudistii nu sunt niste perversi?
Cu siguranta nu. Unele persoane fac greseala de a alatura nudistii alaturi de alte categorii. Exhibitionistii NU sunt nudisti, ei isi arata nuditatea doar din motive sexuale. Voyeurs NU sunt nudisti, ei doresc sa vada alte persoane dezbracate doar din motive sexuale. Swingerii nu sunt nudisti, ei doresc doar sa gaseasca parteneri pentru sex. Nudistii se bucura de nudism pentru simplitatea si senzatia de libertate si relaxare pe care le ofera.
Una dintre parerile primite ieri este ca textul este incorect. Exhibitionistii, voyeurii, swingerii, pedofilii sunt nudisti daca isi dau chilotii jos pe plaja si atat este suficient sa fii nudist/naturist.
Orice informatie gresita ( inclusiv de ortografie, exprimare ) pe pagina spusa la inceput, sunteti rugati sa o mentionati aici pentru a fi corectata :)
Multumesc
"www.ronudism.ro" |
din punctul meu de vedere nudismul // Este vorba despre simplitate, egalitate, distractie si adevarata relaxare. // nimic mai mult |
Ce are sexul cu nudismul? Sex faci la tine acasa, nu pe plaja de nudisti. Chiar si "agatatul" la plaja de nudisti mi se pare deplasat. Vrei sa stam de vorba sau sa socializam? Ok, dar don't expect sex. Ne-am nascut despuiati si nudismul e o intoarcere la natura. Naturismul te face sa te simti bine in corpul tau si iti reda respectul de sine, pentru ca nimeni nu te critica si nu se uita stramb. Fara haine si implicit o evidentiere a statutului social, suntem toti egali. |
@bearish24: +1 de la mine :) "www.ronudism.ro" |