Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  ZONA INCEPATORILOR

Curiozitati nudism

Avem si noi cateva curiozitati legate de nudism:)

1. vi se pare nudismul o activitate excitanta ?

2. ce parere aveti de micro bikini ? ( http://www.the-bikini.com/galleries-peekaboo-one-string/bigimages/image003.jpg )

3. nudism = exhibitionism ?

4. erectii ( ce se intampla..daca se intampla ? :) )

5. se dau amenzi celor care fac nudism in Romania?

Salut.

O sa incerc sa raspund la intrebari din punctul meu de vedere:

1. Nu mi se pare o activitate excitanta, mai degraba consider ca e sau poate fi un factor eliberator de stres. Bineinteles pentru asta trebuie ca nu doar sa spui, ci chiar sa crezi ca trupul gol nu are nimic urat in a fi prezentat.

2. De gustibus. Mi-se pare ca este material pierdut, dar din punct de vedere sexual cred ca poate fi excitant. Insa nudismul in mod normal nu e legat de sex, asa ca ...

3. Deloc! Ca unii asa cred - sunt liberi sa gandeasca ce vor.

4. Se intampla, in general la cei incepatori (de aici si o gluma : De unde poti recunoaste un nudist incepator ? - Are fundul ars de soare ... ) Daca se intampla, se intampla, Daca ne gandim bine, este mai bine decat sa nu fie deloc :)) Insa una e sa ai o erectie la vazul cuiva si alta e sa te masturbezi in public. In primul caz e o functionare biologica sanatoasa, in a doua deja am iesit din sfera nudismului.

5. Eu inca nu am primit, si doresc sa-mi mentin aceasta "neprihanire" insa legea din Romania (si nu doar) are cateva amenzi serioase pentru expunere in public in mod indecent. Cel mai bine este sa nu va expuneti trupurile goale acolo unde sunt multi textilisti (imbracati - pentru intelesul tuturor).

multumesc

1) In primul rand relaxanta. Excitanta poate doar intr-o mica masura

2) Decat microbikini sau chiar tanga, mai bine deloc

3) Avand in vedere ca nudistii cauta pentru plaja locuri mai retrase, mai linistite, nu cred ca poate fi vorba de exhibitionism

(starea de bine pe care o simti vine de la o anume libertate, relaxare totala, nu de la faptul ca esti privit de cineva)

4) E normal sa se intample. Daca nu te deranjeaza,, lasi asa si astepti sa treaca, Daca nu, poti acoperi cu un prosop sau te poti aseza pe cearceaf.

5) Daca faci asta in mijlocul unei plaje "obisnuite" (unde toti au costum de baie) se prea poate. In locurile retrase sau unde exista o "traditie" n-am auzit vreodata de dat amenzi

5) Daca faci asta in mijlocul unei plaje "obisnuite" (unde toti au costum de baie) se prea poate. In locurile retrase sau unde exista o "traditie" n-am auzit vreodata de dat amenzi

Pana  la  amenda  sigur  iei  bataie  de  la  textilisti.Am  avut  conflict  chiar  pe  fasia  de  faleza  de  la  Eforie  Nord  cu  textilisti  care  o  revendica

Exista mereu posibilitatea sa fii apostrofat de un textilist nemultumit de alegerea voastra ( trebuie sa fim intelegatori ca unele persoane au avut o anumita educatie sau sunt limitati in a accepta ceva ce ei nu practica si au fost invatati ca este gresit )

Se creeaza impresia ca textilistii sunt agresivi si sper ca nu este asa. Pana acum nu am avut nici un fel de problema si cu exceptia intamplarii spuse de Kosty, nu am auzit de alte probleme pentru plaja din 2 mai, vama veche, eforie.

La Mamaia au mai fost probleme dar acolo situatia este discutabila si in plus nu mai exista plaja pt nudism, deci nu are rost sa discutam.

"www.ronudism.ro"

multumesc :)

vi se pare nudismul o forma de "tratament" anti-gelozie ? :)

Voi  chiar  vreti  sa  faceti  nudism  sau  esti  doar  un  baietel  curios  din  fire?

Vezi ca  intrebarea  asta  te-a  dat  de  gol.

Mai " studiati "  un  pic  problema  si  apoi  mai  puneti  intrebari sau  mai  simplu  certificativa

Am  vazut  destui  tineri  care  fac  nudism  si  nu  mai  pun  intrebari

APROPO  INTREBAREA  VOASTRA  FACE  PARTE  DIN  ALTA  CATEGORIE  SI  STITI  SI  VOI  BINE  LA  CE  MA  REFER -  SWING

MAI  SUNT  SI  ALTE  SITE  UNDE  VETI  GASI  RASPUNS  LA  ACEA  INTREBARE

destul de slabut raspunsul de mai sus...:)

nu asta este rolul unui forum ? de a pune intrebari si a fi lamurit ?

de la ce am intrebat eu pana la swing e cale lunga

Eu zic ca poate fi o solutie, insa cel mai bine va poate lamuri un psiholog.

Eu cred nu poate fi un tratament la anti gelozie. In schimb, poate grabi descoperirea geloziei. Faptul ca observi ca sotul/sotia/partenerul/partenera se uita intens la alte trupuri goale, poate declansa la cei care sufera oricum de gelozie latenta, rabufniri care pot deveni chiar violente. Insa nu nudismul/naturismul e de vina pentru asta. Nudismul/naturismul nu are componenta sexuala (desi poate cauza o viata sexuala mai abundenta). 

destul de slabut raspunsul de mai sus...:)

nu asta este rolul unui forum ? de a pune intrebari si a fi lamurit ?

de la ce am intrebat eu pana la swing e cale lunga

Slabut  sau  cumva neplacut pentru  voi?

Daca  voi  nu  va  simtiti  bine  nici  in  casa  bine  dezbracati  ,atunci  nu  are  rost  sa  mai  incercati

Nu  este  vorba  de  gelozie  ci  de  faptul sa  te  simti  liber  si  bine

Mie  imi  plac  lucrurile  mai  simple  asa  ca  voi  v-ati  cam  incurcat    si  nu  prea  stiti  sau  stii  ce  vreti(vrei)

Singurul  risc il  consider  ca  daca  esti  o  persoana  mai  importanta  sa  nu  iti  apara  fotografiile  cu  tine  dezbracat  pe  undeva

GELOZIA= O  PROSTIE  OMENEASCA  CARE  NU  ARE  TREABA  CU  NUDISMUL

SFAT = lasati  vrajala  si  daca  vreti  sa  faceti  plaja  nud  este  ok  ,daca  nu  incercati  si  altceva

Pueti  sa  veniti  la  intalnire  in  august  si  veti  vedea  si  voi  care  este  atmosfera  si  cum  sta  treaba  cu  nudismul

Kosty, iarta-ma, raspunsurile tale sunt usor agresive. Sunt tineri, au 21 de ani, probabil la inceputul relatiei. Nu ii putem banui de swing doar dintr-o intrebare, fie ea si mai putin inspirata. Lasa-i sa intrebe, sa vada ce vor, ce nu vor..pana unde pot merge. daca pentru inceput incerca mikro bikini si tanga ca sa prinda curaj, sa o faca. Se vor lamuri singuri. Pana la urma rolul nostru este sa ii ghidam, in masura in care putem si ei accepta parerile noastre.

1. Nudismul prin definitie nu este de natursa sexuala deci nu este sau nu ar trebui sa fie o activitate excitanta sau mai corect spus nu asta trebuie sa fie scopul pentru care se practica nudismul/naturismul.   Ca mergi pe plaja de nudisti/textilisti si te exciti daca vezi pe cineva anume, cred ca se mai intampla. Spuneam mai demult ca asta se poate intampla si la textilisti si la locul de munca daca ai o colega/coleg care iti place :)  Daca cineva merge la nudisti pentru ca se excita si acesta este scopul lui, denumirea este alta si nu prea are legatura cu nudismul.

2. Micro bikini ...........  am vazut la o singura doamna pe plaja de nudism si am considerat ca atat se simte ea confortabil sa arate. Daca vad asa ceva pe o plaja de textilisti consider ca doamna vrea sa atraga atentia si cred ca este putin indecent :) Micro bikini la textilisti este mai indecent decat nudismul din punctul meu de vedere :)

3, nudism = exhibitionism .  Raspunsul meu ( desi nu este acceptat de multi de aici ) este nu. Nu are legatura, Sa vedem ce gasim in dex:

"exhibiţionism exhibiţionism s.n. 1 Mania de a face exhibiţii. 2 (med.) Deviaţie a comportamentului sexual, îndeosebi la bărbat, constînd în expunerea la vedere, în faţa unei persoane străine (femeie, copil), sau în public a organelor sexuale şi care apare fie din nevoia de satisfacţie sexuală perversă, fie ca urmare a unei deficienţe de ordin psihic (stări confuzionale în hipoglicemie, ebrietate, demenţă etc). • sil. -ţi-o-."

Si daca citim ce inseamna nudismul/naturismul atunci vedem ca raspunsul este simplu si clar.  Nu inteleg de ce cineva inca pune semnul egal ( nu ma refer la voi, a fost discutia si mai demult pe site )

4. Erectii pe plaja.   Se intampla dar esti pe plaja, apa este la doi pasi, propopul langa tine. Nu vad de ce ar fi un efort prea mare sa intri in apa sau sa te intinzi pe un prosop.   Tot din cauza a ceea ce inseamna nudismul/naturismul si cum a fost definit de catre cei care au initiat acest lucru, consider ca este nepotrivit sa te plimbi pe o plaja cu o erectie.  Nudismul nu are tenta sexuala si este destinat si familiilor cu copii.  Consider nepotrivit/indecent sa te plimbi cu o erectie pe o plaja nudista unde oricand poate veni cu copil. Cred ca este genul de activitate pentru care un textilist ( oricum nemultumit de nudisti ) ar chema politia :)

5, Amenzi au fost date doar pe plaja din Mamaia la reclamatia textilistilor din zona. Parerile sunt impartite, unii spun ca au fost chemata politia pentru nudism si altii pentru ca persoanele gay practicau si altceva decat nudism in zona. In cazul acesta amenzile ar fi indreptatite. Mai demult a fost un reportaj la TV in care un politist a spus ca nu exista temei legal pentru a amenda un nudist pe o plaja recunoscuta drept nudista. Ceva de genul ca pe plaja de nudisti de la eforie nu primesti amenda dar daca te dezbraci pe plaja de textilisti primesti pentru ca a doua este clar ca nu este destinata nudismului. Legea este neclara si interpretabila.

6. Tratament anti gelozie. Nu cred in tratamente de genul facute "dupa ureche"  Daca exista o problema in aceasta zona un psiholog poate sa recomanda mai multe in functie de cuplul dumneavoastra. Se poate ajunge si la o recomandare de nudism dar asta un psiholog poate sa spuna dupa discuta cu dumneavoastra si observa ce se potriveste problemei dumneavoastra care poate sa apara din diverse motive.     La momentul asta poate sa ajute, sa dauneze sau sa nu aiba nici un efect pentru gelozie dar cu siguranta va mai relaxeaza :)

"www.ronudism.ro"

Kosty, iarta-ma, raspunsurile tale sunt usor agresive. Sunt tineri, au 21 de ani, probabil la inceputul relatiei. Nu ii putem banui de swing doar dintr-o intrebare, fie ea si mai putin inspirata. Lasa-i sa intrebe, sa vada ce vor, ce nu vor..pana unde pot merge. daca pentru inceput incerca mikro bikini si tanga ca sa prinda curaj, sa o faca. Se vor lamuri singuri. Pana la urma rolul nostru este sa ii ghidam, in masura in care putem si ei accepta parerile noastre.

multumesc pt sustinere :)

intreb si eu una alta, sunt curios, doream pareri avizate de la cei din "domeniu" :)

1. Nudismul prin definitie nu este de natursa sexuala deci nu este sau nu ar trebui sa fie o activitate excitanta sau mai corect spus nu asta trebuie sa fie scopul pentru care se practica nudismul/naturismul.   Ca mergi pe plaja de nudisti/textilisti si te exciti daca vezi pe cineva anume, cred ca se mai intampla. Spuneam mai demult ca asta se poate intampla si la textilisti si la locul de munca daca ai o colega/coleg care iti place :)  Daca cineva merge la nudisti pentru ca se excita si acesta este scopul lui, denumirea este alta si nu prea are legatura cu nudismul.

2. Micro bikini ...........  am vazut la o singura doamna pe plaja de nudism si am considerat ca atat se simte ea confortabil sa arate. Daca vad asa ceva pe o plaja de textilisti consider ca doamna vrea sa atraga atentia si cred ca este putin indecent :) Micro bikini la textilisti este mai indecent decat nudismul din punctul meu de vedere :)

3, nudism = exhibitionism .  Raspunsul meu ( desi nu este acceptat de multi de aici ) este nu. Nu are legatura, Sa vedem ce gasim in dex:

"exhibiţionism exhibiţionism s.n. 1 Mania de a face exhibiţii. 2 (med.) Deviaţie a comportamentului sexual, îndeosebi la bărbat, constînd în expunerea la vedere, în faţa unei persoane străine (femeie, copil), sau în public a organelor sexuale şi care apare fie din nevoia de satisfacţie sexuală perversă, fie ca urmare a unei deficienţe de ordin psihic (stări confuzionale în hipoglicemie, ebrietate, demenţă etc). • sil. -ţi-o-."

Si daca citim ce inseamna nudismul/naturismul atunci vedem ca raspunsul este simplu si clar.  Nu inteleg de ce cineva inca pune semnul egal ( nu ma refer la voi, a fost discutia si mai demult pe site )

4. Erectii pe plaja.   Se intampla dar esti pe plaja, apa este la doi pasi, propopul langa tine. Nu vad de ce ar fi un efort prea mare sa intri in apa sau sa te intinzi pe un prosop.   Tot din cauza a ceea ce inseamna nudismul/naturismul si cum a fost definit de catre cei care au initiat acest lucru, consider ca este nepotrivit sa te plimbi pe o plaja cu o erectie.  Nudismul nu are tenta sexuala si este destinat si familiilor cu copii.  Consider nepotrivit/indecent sa te plimbi cu o erectie pe o plaja nudista unde oricand poate veni cu copil. Cred ca este genul de activitate pentru care un textilist ( oricum nemultumit de nudisti ) ar chema politia :)

5, Amenzi au fost date doar pe plaja din Mamaia la reclamatia textilistilor din zona. Parerile sunt impartite, unii spun ca au fost chemata politia pentru nudism si altii pentru ca persoanele gay practicau si altceva decat nudism in zona. In cazul acesta amenzile ar fi indreptatite. Mai demult a fost un reportaj la TV in care un politist a spus ca nu exista temei legal pentru a amenda un nudist pe o plaja recunoscuta drept nudista. Ceva de genul ca pe plaja de nudisti de la eforie nu primesti amenda dar daca te dezbraci pe plaja de textilisti primesti pentru ca a doua este clar ca nu este destinata nudismului. Legea este neclara si interpretabila.

6. Tratament anti gelozie. Nu cred in tratamente de genul facute "dupa ureche"  Daca exista o problema in aceasta zona un psiholog poate sa recomanda mai multe in functie de cuplul dumneavoastra. Se poate ajunge si la o recomandare de nudism dar asta un psiholog poate sa spuna dupa discuta cu dumneavoastra si observa ce se potriveste problemei dumneavoastra care poate sa apara din diverse motive.     La momentul asta poate sa ajute, sa dauneze sau sa nu aiba nici un efect pentru gelozie dar cu siguranta va mai relaxeaza :)

multumesc

multumesc pt sustinere :)

intreb si eu una alta, sunt curios, doream pareri avizate de la cei din "domeniu" :)

Sa  zic  si  eu  ca  un  comic:" moooooaaaaaa....mai  spart". 

Ce  vraja  lunga. Ori  faci  plaja  dezbracat  ca  iti  ori  te  duci  la  textilisti  ca  esti  rusinos  sau  chiar  foarte  gelos

Ce  mare  filozofie, dar  se  mai  trezeste  cate  unul  sa  faca  valva 

De acord cu Kosty.

Noi nu am pus nici o intrebare.

Am fost si gata.

@Cristian: Asta nu inseamna ca altii nu au voie sa intrebe. Exista sectiune pe forum special pentru intrebari din partea celor care nu au incercat sa faca nudism pana acum. Sunteti liberi sa nu le raspundeti.

"www.ronudism.ro"

wow ce tare , de la niste intrebari oarecum banale sa ajuns la swing si gata scandalul

sunt swinger caut cupluri pentru swing astept propuneriiiiiiiiiiiiiiiii multeeeeeeeeeeeeee

wow ce tare , de la niste intrebari oarecum banale sa ajuns la swing si gata scandalul

sunt swinger caut cupluri pentru swing astept propuneriiiiiiiiiiiiiiiii multeeeeeeeeeeeeee

Buna asta Cipy :)))))))))))))))))))))))))))))

Cipy ai grija ce-ti doresti :)

discutia a devenit interesanta sa definit ce e nudismul

mai mult eu consider ca nudisti sunt oameni foarte sinceri ,ei nu au nimic de ascuns si de aceea ei se prezinta pe plaja asa cum ia facut mama natura cu care se simt frati , frumusetea nudului uman  a fost si ea recunoscuta si prezentata in capodopere ale picturii sau sculpturi universale

soare

:)

2. ce parere aveti de micro bikini ? ( http://www.the-bikini.com/galleries-peekaboo-one-string/bigimages/image003.jpg )

1. Nu. Poate pentru începători.

2. Ori nudism ori bikini!

3. Nici vorbă.

4. Nudistilor nu li se întâmplă. POATE accidental. Te asezi, te intorci pe burta pana trece sau intri in apă. Repet, totul pleaca de la creier... ori esti nudist "in cuget si simtiri" ori te pacalesti ca esti.

5. In principiu nu. Doar in caz de reclamatie dar depinde de nudist, unde se afla si pe cine deranjeaza. Sau invers, depinde ce cretin vine in zona de nudism ca sa faca rau.

Nu am inteles ''paralela'' dintre nudism si gelozie...

Unele persoane textiliste sunt geloase dacă cineva se uita la partenera/ul lor. 

Cred ca întrebarea dacă la nudiști sunt extra geloși

"www.ronudism.ro"

Unele persoane textiliste sunt geloase dacă cineva se uita la partenera/ul lor. 

Cred ca întrebarea dacă la nudiști sunt extra geloși

Nu cred ca la asta se referea intrebarea lui/lor : ''vi se pare nudismul o forma de "tratament" anti-gelozie ? :)"  

Noi intelegem din intrebare ca daca intr un cuplu exista gelozie, atunci ei ''devin'' nudisti si astfel gelozia ar disparea :))))))))))))))))

DiaCos, citeam forumul asta. Permite mi sa te corectez la punctul 4. 
nu vreau sa fiu rau, cred ca e vorba de varsta si e ceva normal sa ai erectie.

eu cand merg pe plaja cu a mea, si pun mana pe ea sau dau cu ulei sau orice chestie am erectie. Daca n as avea din pacate n as mai avea ce sa caut cu ea.

2 la mana se intampla sa ai erectii ptr ca noroc ca avem creier si imaginatie. Nu exista barbat, sa nu se uite si in treacat sa ii placa ceea ce vede. Nu exista mentalitate de “nudist”. Ceea ce se intampla e perfect normal si omenesc. Nu te gandesti la sex sau ceva de genu insa cateodata e normal sa ai erectie atunci cand vezi ceva. Si cine mi spune mie ca un barbat nu se uita si in “ograda altuia” minte. De curiozitate si tot se uita.

Eu ma mai duc si singur de multe ori fara a mea si mi se intampla si cu si fara. Pana la prosop daca esti in apa ce faci? pana ajungi sa stai pe burta sau sa te invelesti? 
eu zic ca erectia e ceva normal. 
Se intampla sa fiu si singur intr un loc si sa am erectie. 

cum facem ca la d’age, eram pe plaja si cateva cupluri si o trageau… sex opus si acelasi sex. Si erau la 1 metru de mine.. plus ca sunt multi care o fac acolo.. daca nu erau langa mine ziceam ca mint oamenii care mi ar fi povestit. 

3. Nici vorbă.

4. Nudistilor nu li se întâmplă. POATE accidental. Te asezi, te intorci pe burta pana trece sau intri in apă. Repet, totul pleaca de la creier... ori esti nudist "in cuget si simtiri" ori te pacalesti ca esti.

5. In principiu nu. Doar in caz de reclamatie dar depinde de nudist, unde se afla si pe cine deranjeaza. Sau invers, depinde ce cretin vine in zona de nudism ca sa faca rau.

eu cand merg pe plaja cu a mea, si pun mana pe ea sau dau cu ulei sau orice chestie am erectie. Daca n as avea din pacate n as mai avea ce sa caut cu ea.

2 la mana se intampla sa ai erectii ptr ca noroc ca avem creier si imaginatie. Nu exista barbat, sa nu se uite si in treacat sa ii placa ceea ce vede. Nu exista mentalitate de “nudist”. Ceea ce se intampla e perfect normal si omenesc. Nu te gandesti la sex sau ceva de genu insa cateodata e normal sa ai erectie atunci cand vezi ceva. Si cine mi spune mie ca un barbat nu se uita si in “ograda altuia” minte. De curiozitate si tot se uita.

Eu ma mai duc si singur de multe ori fara a mea si mi se intampla si cu si fara. Pana la prosop daca esti in apa ce faci? pana ajungi sa stai pe burta sau sa te invelesti? 

cum facem ca la d’age, eram pe plaja si cateva cupluri si o trageau… sex opus si acelasi sex. Si erau la 1 metru de mine.. plus ca sunt multi care o fac acolo.. daca nu erau langa mine ziceam ca mint oamenii care mi ar fi povestit. 

3. Nici vorbă.

Cap d Agde. Este adevarat ce spui tu, insa omiti un lucru f important. Plaja este impartita in 2, de catre terasa Paralia. Intr o parte se afla celebra La Baie de cochons, unde sexul este tolerat, acolo este f ok sa mergi cum vrei, cu ea in erectie, poti sa o si arati la toata lumea, cu toate ca nu va fi nimeni wow. Cine merge acolo a vazut mii de alte penisuri de toate culorile si dimensiunile. In partea celalalta, este plaja naturista, normala sa i zicem. Acolo nu vei vedea pe nimeni cu erectie. Noi n am vazut pe nimeni in ani si ani de cand mergem acolo si suntem convinsi ca sunt si acolo barbati sanatosi care pot avea erectie.

Spui: pai si ce fac cu erectia pana ma intorc pe burta. 1. Erectia nu e ca si cum tragi un glont. Nu se intampla intr o milisecunda. Esti perfect constient cand incepi sa ai erectie. 2. Chiar daca tu esti f rapid si se intampla intr o fractiune de secunda, nu cred ca ti ar lua mai mult de 2-3 secunde sa te intorci de pe o parte pe alta. 

Doar o observatie, atata tot. 

Zi frumoasa.

Varsta e si ea o componenta, dar eu unul fac nudism de la 15-16 ani si pana la 18-20 deja nu mai aveam erectii pe plaja desi eram tanar si perfect sanatos la acest capitol. Nu zic ca nu e mai usor pentru un barbat care se apuca de nudism la 40 de ani sa evite erectiile pe plaja decat unul care se apuca la 20, dar la un moment dat creierul tau chiar se obisnuieste cu ideea ca nuditatea nu este neaparat sexuala.

De uitat ma uit si eu tot timpul, si la femei si la barbati, si de multe ori constat ca imi place ce vad (in cazul femeilor), doar ca asta nu mai reprezinta un semnal ca ma aflu intr-un context sexual cat sa declanseze o erectie. La fel cum in triburile in care se practica nuditatea nu au toti erectii tot timpul si nici ginecologii n-au erectii tot timpul si nici macar cameramanii de la filmele porno n-au erectii tot timpul (chiar daca acolo contextul este mult mai sexual). Nu i-as zice "mentalitate de nudist", e pur si simplu o normalizare a nuditatii.

Pe de alta parte erectiile se mai intampla chiar si asa, desi am mai multe erectii ca ma asez in autobuz pe scaunul de deasupra rotii decat am la plaja de nudisti. Cat timp nu transformi erectia ta in problema celor din jur nu se supara nimeni.

3. Nici vorbă.