Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE

Curiozitate

Mereu m am intrebat, daca in spatele conturilor de aici exista o persoana de sex feminin care administreaza contul sau are acces. Si vorbesc de cupluri in special, ca majoritatea conturilor de “femei” sunt barbati in spatele lor, multi care au confundat platforma cu un fel de tinder in scopuri erotice

Cel mai probabil, pe vremea când a fost creată această platformă & comunitate. Dar, cu timpul multe conturi au fost abandonate și utilizatorii s-au reorientat către alte modalități de socializare sau culegere de informații despre locații în care se poate practica nudismul. 

Imaginația & fanteziile unor utilizatori (preponderent bărbați), au împins stilul de viață naturist și plăcerea/ avantajele de a sta nud în alte direcții. Astfel s-au depășit multe bariere ale bunului simt și s-a ajuns la interpretări cu conotații sexuale. Ca să nu mai vorbim de graba sau indiferența cu care se trece peste citirea & analizarea descrierilor din conturile create. 

@Kawasaki1000 greu de răspuns la această întrebare, dar dacă vă înarmați cu multă răbdare și putere de analiză cu siguranță veți întâlni oamenii de calitate, utilizatori care postează în numele cuplului din care fac parte. 

Mereu m am intrebat, daca in spatele conturilor de aici exista o persoana de sex feminin care administreaza contul sau are acces. Si vorbesc de cupluri in special, ca majoritatea conturilor de “femei” sunt barbati in spatele lor, multi care au confundat platforma cu un fel de tinder in scopuri erotice

nu cred ca exista vreo femeie in spatele acelor conturi (femeie = persoana care are sani si pizda) ci doar barbati (barbat= persoana care are pula) care se cred femei sau vor sa fie femei sau sunt pasivi......

N am vrut sa fiu asa direct..laughinglaughinglaughing

Ciprian, întrebarea era mai mult despre cupluri și cred că știi personal suficiente cupluri care există și în viața reală si se mai uita ambele persoane din cuplu pe aici.

"www.ronudism.ro"

Bună!  

Nu înțeleg care e relevanța în această chestiune. Are importanță cine e în spatele tastaturii când discuți cu un cuplu? E important să fie cine spune că e: bărbatul să fie bărbat, cuplul să fie pe bune, femeia ... Ați prins ideea. Cât nu există gândul de a înşela aşteptările nimănui, la cupluri, nu cred că e important care membru al cuplului scrie. 

Personal prefer să discut cu domnii din cupluri. Mi se pare mai fairplay. Asta neînsemnând că nu discut cu doamnele dacă sunt mai comunicative sau au mai mult timp de stat pe social media. 

Numai de bine! 

Ciprian, întrebarea era mai mult despre cupluri și cred că știi personal suficiente cupluri care există și în viața reală si se mai uita ambele persoane din cuplu pe aici.

da , cunosc multe cupluri  pe acest site ....dar cunosc si femei din acele cupluri care scriau .....dar nu mai scriu din cauza unor badarani sau profile care se dadeau cupluri... in speta si cazul meu ( sotia mea) . nu dau si numele altor cupluri care sau plans de acest aspect......dar astia sunt oamenii.....

cand vorbesti cu cineva si au trecut la profil cuplu , te astepti sa fie adevarat ...si dupa cateva momente vin cu propuneri sexuale etc etc etc....

la fel si in celelalte cazuri.....