Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE

Cum ati devenit nudisti/naturisti?

Salutare la toata lumea!

Exact cum spune si titlul ,cum ati decis sa practicati nudismul/naturismul?

Pentru cupluri. Referitor la barbati , cum ati reusit sa convingeti prietena sau sotia sa mearga pentru prima data la nudisti(practicand) si mai ales cum au scapat de inhibitii, si cum ati reusit sa va mobilizati intr-un cuplu acceptand aceasta practica si mai ales sa deveniti fani. As fi curios sa aflu si parerile femeilor.

Eu sunt convins ca multe cupluri de nudisti au ales sa-l practice dupa ce s-au cunoscut, cred ca foarte putini faceau nudism de dinainte singuri sau cu prietenii.

Cred ca ar fi dragut sa povestiti prima voastra experienta la nudisti, cum v-ati simtit prima data. Ce recomandati nudistilor incepatori si cuplurilor.

Va multumesc si sper sa-mi raspundeti din experientele voastre...

:)) eu mergeam inainte pe un camp la plaja unde lumea facea nudism, asa am ajuns sa fac si eu...iar despre prietena, timp de 2 ani  nu stiam ca si ea face nudism, am aflat abia acum cateva luni :) Vara asta va fi prima oara cand facem nudism impreuna pe litoral...

Noi am descoperit "naturism-ul" in Austria la ski ... ne-am dus la un complex de saune unde e obligatoriu nud. Am ales sa intram si ne-a uimit civilizatia si bunul simt de acolo. Multe famili cu copii, multi oameni in varsta, multi si tineri ... dar nu m-am simtit privita, fixata cu privirea...etc. Asa am incercat si prima data 2 mai-ul ... unde .. spre surprinderea mea ... atmosfera a fost aproximativ la fel.

P.S. Nu suntem niste nudisti extremisti ... mergem si pe plaje normale, si la nudisti .. consider ca una nu o exclude pe cealalta (fiecare are farmecul ei)

Pentru mine a fost o simpla intamplare acum 30 de ani .Eram cu prietenii la mare in Costinesti si am nimerit pe plaja de nudisti si ne-am dezbracat ,mi-a foarte rusine dar cu timpul m-am obisnuit ,de atunci nu am mai facut plaja cu slipul pe mine ,mai ales ca in perioada aia se facea nudism si in Tei Toboc in Bucuresti .

In alti ani am fost cu prietenele ,veneau cu mine si pana la urma se dezbracau pt.ca le era rusine sa stea imbracate printre nudisti .Apoi m-am insurat sotia era cam pudica dar fiind fata cu bun simt tot s-a dezbracat neobligata .Dar dupa ce fiul nostru a crescut nu a mai venit cu noi la mare ,am fost singuri .Anul acesta

fiul meu a facut 17 ani si nu a mai venit cu mine la mare ,i-a fost rusine sa vina la nudisti cu prietenii .Deci in concluzie fetele nu sunt rusinoase si merg la nudisti

dar barbatii sunt foarte reticienti o spun din experienta ,cred ca iti dai seama de ce ?

Va multumesc din suflet celor care au scris si sper sa mai scrie multi alti nudisti din experientele lor....

George, eu te-as considera foarte norocos ca prietenele tale chiar se dezbracau de fata cu tine, iar cat tine de sotie la fel pot sa spun dar din cate am inteles acum mergi singur pe la nudisti.

Femeile pe care le-am cunoscut si care le cunosc toate sunt pudice, iiti dai seama ca nici nu vor sa auda de nudisti, unii nici nu inteleg de ce oamenii stau goi la plaja si pe unde apuca...

La femei este mai problematica expunerea in public fara textile pe ele, nu stiu daca un barbat este oripilat daca vede o femeie goala, poate placut surprins sau socat tot in sensul bun, dar femeile in general se expun goale in cuplu, ori in grup de prieteni care impartasesc acelasi lucru, nu cred ca o femeie cauta un barbat ca sa mearga cu el la nudisti, dar invers se tot intampla.

Iarasi ce nu am inteles, femeile in general condamna nudismul in public dar expunerea sanilor( topless) fac toate sau marea majoritate si asta nu li se pare nimic deplasat, dar cand e vorba de nudism isi schimba parerea. Eu tind sa cred ca tine tot de cultura si civilizatie, toate prietenele lor fac topless, fac si ele, mama lor si bunica la fel, dar la marea majoritate in familie este condamnat nudismul( adica dezbracarea completa). Cu alte cuvinte, ce au vazut in familie si in anturaj asta si fac.

Iar cat tine de barbati iti spun sincer ca nu mi-am dat seama la ce te referi.....sau daca mi-am dat seama as vrea sa fiu sigur ca la acel lucru te-ai gandit si tu.

Numai bine la toata lumea si cat mai multe iesiri nude....