Cineva amator pentru a merge impreuna cu noi la inceputul lunii septembrie in kovessada villas park ?
Mentionam ca noi ne-am facut rezervare 5 zile,de pe 8 sept si ne costa 47 de euro camera de 2 persoane cu demipensiune pe noapte.
Cineva amator pentru a merge impreuna cu noi la inceputul lunii septembrie in kovessada villas park ? Mentionam ca noi ne-am facut rezervare 5 zile,de pe 8 sept si ne costa 47 de euro camera de 2 persoane cu demipensiune pe noapte. |
Hmmm...... noi, pentru sezonul viitor ne gandim sa mergem ori la Nisipurile de aur ori la Koversada. P.S. Unde ati facut rezervarea? Pe site-ul lor? |
Am rezervat in Tourist Settlement Koversada Villas pe BOOKING, perioada 08-13 septembrie 2019. Pana acum suntem 3 familii in acea perioada! |
Camping Koversada Naturist Park
Cu probabil cea mai lunga traditie naturista din Europa, Parcul Naturist de trei stele Koversada este situat la 2 km sud de Vrsar, pe coasta de vest a insulei Istria. Tabăra poate găzdui până la 5.000 de oaspeți și acoperă o suprafață de aproape 1 milion de metri pătrați, într-un cadru liniștit, cu 1.000 de măslini și alte frunze mediteraneene. Legat de camping printr-un pod este o insulă mică, care face parte din camping și este rezervată pentru camping în corturi. Insula este considerată locul de naștere al naturii. Cu o plajă de cinci kilometri, compusă din plaje de piatră și de prundis, tabăra oferă și două plaje cu nisip special pentru copii, precum și o serie de programe de divertisment, cum ar fi concursul de frumusețe Miss Koversada și programe tematice de divertisment cu muzică live. Activitățile sportive de recreere includ tenis, baschet, fotbal de 5 stele, handbal, volei pe plajă și numeroase sporturi acvatice. În apropiere, Vrsar este disponibil pentru explorare și poate fi accesat printr-un tren turistic care se desfășoară între camping și oraș. |
Buna ziua, Si noi am rezervat la Tourist Settlement Koversada Villas tot de pe 8 Septembire. Speram sa fim a 4-a familie (in cazul in care nu v-ati razgandit celelalte 3 familii). Concedii placute in continuare! |
Depinde cum e vremea! Doua familii mergem, acum suntem împreună la Sziki, și chiar azi am vorbit de Koversada... |
Din 8 septembrie suntem în Koversada! Așteptăm să ne întâlnim cu cei care ați promis aici pe forum, sau ați făcut numai impresie? Lăsați un mesaj, cine mai vine... |
Bună ziua Noi am promis și asa facem.... Ne vedem în Koversada! |
BIne v-am gasit!ce puteti sa-mi spuneti despre conditiile de la cort din Koversada?ce facilitati sunt incluse?Multumesc! |