Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ALTE TARI

Croatia-koversada 2019

Cineva amator pentru a merge impreuna cu noi la inceputul lunii septembrie in kovessada villas park ?

Mentionam ca noi ne-am facut rezervare 5 zile,de pe 8 sept si ne costa 47 de euro camera de 2 persoane cu demipensiune pe noapte.

Hmmm...... noi, pentru sezonul viitor ne gandim sa mergem ori la Nisipurile de aur ori la Koversada.

P.S. Unde ati facut rezervarea? Pe site-ul lor?

Am rezervat in Tourist Settlement Koversada Villas pe BOOKING, perioada 08-13 septembrie 2019. Pana acum suntem 3 familii in acea perioada!

Screenshot_28.png70.1K28 views

Camping Koversada Naturist Park

Cu probabil cea mai lunga traditie naturista din Europa, Parcul Naturist de trei stele Koversada este situat la 2 km sud de Vrsar, pe coasta de vest a insulei Istria.

Tabăra poate găzdui până la 5.000 de oaspeți și acoperă o suprafață de aproape 1 milion de metri pătrați, într-un cadru liniștit, cu 1.000 de măslini și alte frunze mediteraneene. Legat de camping printr-un pod este o insulă mică, care face parte din camping și este rezervată pentru camping în corturi. Insula este considerată locul de naștere al naturii.

Cu o plajă de cinci kilometri, compusă din plaje de piatră și de prundis, tabăra oferă și două plaje cu nisip special pentru copii, precum și o serie de programe de divertisment, cum ar fi concursul de frumusețe Miss Koversada și programe tematice de divertisment cu muzică live.

Activitățile sportive de recreere includ tenis, baschet, fotbal de 5 stele, handbal, volei pe plajă și numeroase sporturi acvatice.

În apropiere, Vrsar este disponibil pentru explorare și poate fi accesat printr-un tren turistic care se desfășoară între camping și oraș.

Screenshot_26.png467.7K122 views
Screenshot_17.png1.2M92 views
Screenshot_25.png1.1M101 views

Buna ziua,

Si noi am rezervat la Tourist Settlement Koversada Villas tot de pe 8 Septembire. Speram sa fim a 4-a familie (in cazul in care nu v-ati razgandit celelalte 3 familii).

Concedii placute in continuare!

Depinde cum e vremea! Doua familii mergem, acum suntem împreună la Sziki, și chiar azi am vorbit de Koversada... 

Din 8 septembrie suntem în Koversada! Așteptăm să ne întâlnim cu cei care ați promis aici pe forum, sau ați făcut numai impresie? Lăsați un mesaj, cine mai vine... 

Bună ziua  Noi am promis și asa facem.... 

Ne vedem în Koversada!

BIne v-am gasit!ce puteti sa-mi spuneti despre conditiile de la cort din Koversada?ce facilitati sunt incluse?Multumesc!