Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Caut parteneri pentru proiect FKK/camping litoral

Pun un teren proprietate la bataie fie in Tuzla (la nord de Costinesti), fie in 23 August (la sud de Costinesti). pentru infiintarea unei afaceri in domeniul nudismului, de exemplu o baza FKK sau un simplu camping. Terenul in speta are pana la 12000mp functie de zona si se afla in apropierea unui drum care merge spre plaja.

Nu ma intereseaza numarul actionarilor (finantatorilor), puteti fi toti atata vreme cat ne putem intelege si putem face un lucru bun pentru noi. Voi veni la intalnirea din august (15-18) de pe plaja din 2 Mai insa nu stiu inca exact in care zi, deci toti care aveti propuneri in acest sens si chiar doriti sa va implicati financiar va invit la discutii chiar atunci.

???? fara iesire la mare ???

???? fara iesire la mare ???

Este imposibil sa faci un astfel de proiect in Romania cu iesire directa la mare chiar daca ai vrea sa bagi o gramada de bani aiurea. In primul rand terenul trebuie sa fie izolat de corpurile de intravilan destinate zonei turistice normale rezidentiale din motive de aprobari si intimitate, iar in al doilea rand, cu exceptia zonei Corbu-Vadu, dar care este in interiorul unei rezervatii plus eventual bucata de plaja de la sud de plaja Vama Veche, nu prea se gaseste teren privat direct la plaja. Zonele libere din Tuzla, Costinesti si 23 August sunt aflate pe faleza deci fara acces direct la mare.

Oricum, in apropiere exista drum care duce direct la plaja iar pe teren se pot amenaja si piscine deci un fel de FKK Strand care ofera cazare. Mai multe vorbim in august daca sunteti interesat, eu vreau sa realizez in primul rand ceva ce nu exista iar locatia terenului nu este atat de importanta deci sa fie cu picioarele in apa, ci dimpotriva, un astfel de teren ar costa enorm pentru o asemenea investitie.

Ca sa va faceti o idee, nu construim hoteluri pe teren ci punem corturi si casute de campare familiale plus o mica zona de receptie, locuri pentru gratar, parcare si eventual un mic magazin bine aprovizionat. Asfalt pe teren nici macar nu va exista exista, ci vom face drumuri pietruite pentru accesul pietonal sau al masinilor. 

Targetul este nudismul in cuplu sau familie iar ideea de baza este de cazare in iarba verde langa lanul de porumb deci cat mai idilic si linistit. Vom amenaja in interior si o mica gradina eventual sera pentru legume dar si o zona pentru pomi fructiferi. Sistemul de alimentare cu curent va fi cel solar, perfect pentru o afacere de sezon.

suna extraordinar.......ma pricep la constructia cabanute........si sunt si instalator,poate aveti nevoie si de mine...

Sustin, vorbim in august.

Ca sa va faceti o idee, nu construim hoteluri pe teren ci punem corturi si casute de campare familiale plus o mica zona de receptie, locuri pentru gratar, parcare si eventual un mic magazin bine aprovizionat. Asfalt pe teren nici macar nu va exista exista, ci vom face drumuri pietruite pentru accesul pietonal sau al masinilor. 

Targetul este nudismul in cuplu sau familie iar ideea de baza este de cazare in iarba verde langa lanul de porumb deci cat mai idilic si linistit. Vom amenaja in interior si o mica gradina eventual sera pentru legume dar si o zona pentru pomi fructiferi. Sistemul de alimentare cu curent va fi cel solar, perfect pentru o afacere de sezon.

@lion.  Ai fost citat adev.ro/mp2lhz :)

"www.ronudism.ro"

Bravo!!

Sunt arhitect , putem vb concret ce se doreste realizat ? terenul e intravilan ? construibil ? sburl_l@yahoo.fr , 0721295179 sau 0754285021

Ceea ce este un lucru foarte bun si denota faptul ca site-ul este citit zilnic. In alta ordine de idei m-as fi bucurat mai mult daca se publica si intentia mea de a gasi partenerui pentru proiectul meu Camping pentru Nudism. 

@SBURLIE, deocamdata intentia mea este de a gasi partener(i) , proiectul este inca la stadiul de idee si poate fi dezvoltat impreuna cu acestia. Totodata pentru proiect m-am gandit la cateva locatii din care vor ramane probabil din diverse motive una sau doua. In momentul in care discutiile vor avansa te vom contacta cu siguranta pentru stabilirea detaliilor.

@gefrajo1, vorbim in august si tinem legatura prin mesaje pentru eventuala intalnire. Pentru mine este simplu pentru ca locuiesc in zona litorala so until than we'll keep in touch...

@petzea1, daca concretizam ideea, orice ajutor de genul acesta este binevenit. Multumim pentru intentie!