|
|
AnonymousUndefined0 posts
Salut si bine v-am gasit!
Eu sunt Dan, nou venit in aceasta comunitate.
As merge cateva zile undeva in perioada mentionata in titlul topicului, as prefera marea. Vreau sa profit de putinele zile cu soare in care se mai poate sta pe plaja.
Plec din Timisoara (voi fi singur) si daca mai sunt amatori, ii iau cu maxima placere! Doar sa dati de stire. Nu am echipament de camping si nici nu ma gandesc sa investesc acum in asa ceva, asa ca, ma voi orienta spre ceva hotel, pensiune. V-as fi recunoscator pentru orice sugestie (nu am mai fost de cel tin 10 ani pe litoral)!
Multumesc
|
|
sorinAdministrator884 posts Se pare ca favorita anului este Plaja LA HAMACE :) Acces usor, nisip fin, preturi acceptabile :) "www.ronudism.ro" |
|
Se pare ca favorita anului este Plaja LA HAMACE :) Acces usor, nisip fin, preturi acceptabile :)
Multumesc, Sorin! Cred ca ma orientez spre Ungaria, e aproape. Parca n-as vrea sa stau singur, nici pe drum, nici la mare....daca as fi gasit si alti amatori, era altceva..
|
|
sorinAdministrator884 posts Vara urmatoare sper sa ajung si eu in Ungaria. Sa vad cum arata un camping adevarat de nudism :) "www.ronudism.ro" |
|
Vara urmatoare sper sa ajung si eu in Ungaria. Sa vad cum arata un camping adevarat de nudism :)
Sunt sigur ca se poate face si la noi unul adevarat... mai adevarat ca ale lor! Daca stam stramb (cu sau fara textila pe noi) si judecam drept, chiar se poate!
O sa ma gandesc si vin cu o idee. Asta chiar poate fi un business bun!
;)
|
|
sorinAdministrator884 posts
Eu inca sunt surprins ca nu a facut nimeni in Romania. Macar o tentativa de camping.
Hmmm Parca a fost un mini camping la 2 Mai unde puteai sa stai si nud dar cred ca a fost vandut.
"www.ronudism.ro" |
|
Eu inca sunt surprins ca nu a facut nimeni in Romania. Macar o tentativa de camping.
Hmmm Parca a fost un mini camping la 2 Mai unde puteai sa stai si nud dar cred ca a fost vandut.
Am citit despre el, ...., dar am citit si: "se poate face nudism in campig cu conditia sa nu aiba clienti texilisti "....am inteles ca nu e ceva dedicat.
|
|
Camping-urile din Ungaria nu sunt chiar un etalon in materie. Cel putin cel de langa Szeged e departe de a fi grozav; poate cele de pe malul lacului Balaton sa fie mai bune. Cat despre ideea de camping cred ca in Romania nu au succes. In primul rand este o diferenta fundamentala intre un camping in interiorul continentului, cum sunt in Ungaria, Germania etc, si plajele de nudism de pe un litoral oarecare. Eu de exemplu si sunt foarte multi care gandesc ca mine, nu selectez destinatia de vacanta sau relaxare dupa posibilitatea de a sta dezbracat. A putea face nudism nu este cel mai important lucru atunci cand mergi undeva. Oamenii merg pe litoral pentru apa, plaja, soare, atmosfera din statiuni, aerul incarcat salin, la fel merg la munte pentru cu totul si cu totul alte satisfactii decat nudismul. Posibilitatea de a face nudism este doar un simplu bonus si nu ar trebui sa devenim obsedati de ea, pentru ca lumea este frumoasa si ar trebui vizitata toata asa cum este.
Intr-un camping de nudism in general toata lumea sta dezbracta si fece anumite activitati sportive, gratare, sau mai stiu eu ce. Unde e relaxarea? Merge asa de un o zi la un sfarsit de saptamana si atat. Pe cand a sta pe o plaja la mare este cu totul alceva.
Dar pana la urma e doar o parere personala.
|
|
Sunt de acord cu argumentl tau!
Totusi, cred ca o astfel de idee se poate transforma intr-un business rentabil daca respecti niste standarde!
Desigur, locatia este si ea esentiala.
|
|
Din punctul nostru de vedere, ai dreptate! Dar din punctul de vedere al celui care ar face un astfel de camping, ar fi castigul si rentabilitatea! In mod sigur ati observat toti ca locurile de plaja pentru nudisti se micsoreaza incet si sigur, din pacate.
|
|
Din punctul nostru de vedere, ai dreptate! Dar din punctul de vedere al celui care ar face un astfel de camping, ar fi castigul si rentabilitatea! In mod sigur ati observat toti ca locurile de plaja pentru nudisti se micsoreaza incet si sigur, din pacate.
....se micsoreaza si dispar.....pentru ca nu sunt gestionate/intretinute de cineva
|
|
romeoelmagicoMember27 posts Legat de un camping de genul acesta, vorbeam cu un prieten si am ajuns la concluzia ca un loc de balaceala este esential. Dar nu neapar marea. Si acum a venit el cu ideea de a incerca asa ceva pe un teren situat spre Curtea de Arges pe malul barajului Valcele. Are acolo un teren cu vreo 80 de m deschidere la apa. Ce parere ati avea? Ar fi atragatoare zona? Sa il incurajam? |
|
Legat de un camping de genul acesta, vorbeam cu un prieten si am ajuns la concluzia ca un loc de balaceala este esential. Dar nu neapar marea. Si acum a venit el cu ideea de a incerca asa ceva pe un teren situat spre Curtea de Arges pe malul barajului Valcele. Are acolo un teren cu vreo 80 de m deschidere la apa. Ce parere ati avea? Ar fi atragatoare zona? Sa il incurajam?
Incurajarile noastre ii sunt suficiente ? :
|
|
poate ar trebui mai mult decat incurajarile noastre
soare |
|
cei din zona Curti de Arges ce parere au?
,ei sunt cei mai aprope
soare |
|
romeoelmagicoMember27 posts
putin probabil sa fie multi amatori in zonele satesti, dar este cam in mijlocul tarii. o ora si ceva din bucuresti, 10 minute din pitesti, iar zona este destul de retrasa de ochii lumii si totusi accesibila. Ideea era de a face un camping rustic, cu bordeie, cu ponton si plaje, gratare... si... cu caiace pentru nudisti :D.
Si da, ceva incurajari ar fi necesare :)))
|
|
romeoelmagicoMember27 posts |
|