Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ALTE TARI

Camping naturist

Din pacate azi am aflat ca Romania nu este afiliata INF ( Federatia Internationala Naturista) pentru ca mi s-a refuzat o rezervare la Umag Kanegra Fkk, Croatia si daca prezentam un astfel de card nu mai erau probleme :(.

Aveti idee cum as putea rezolva aceasta problema? De ce nu ne afiliem, avem o comunitate in crestere.

Cu stima, 

Gabriel

Din pacate incercarile de realizare a unei asociatii naturiste in Romania au esuat. Am inteles ca primul ONG a fost refuzat de catre instanta acum multi ani, am incercat acum 3 ani sa facem noi un ONG dar lumea a fost doritoare pana la fapte, a mai existat un site ronud.ro care a incercat sa faca o asociatie dar au renuntat la idee si la site din lipsa de sustinatori. 

Am sa citesc si eu ce inseamna asocierea la INF dar putine sanse pentru noi. 

"www.ronudism.ro"

The rules of INF provide for direct membership in the INF if there is no affiliated national naturist organisation in the country of residence.[1]

Pentru ca in Romania nu avem o asociatie, poti deveni membru direct INF

http://www.inf-fni.org/Home/Become-a-Member

For persons living in a country where no national federation has been established yet:

A  direct affiliation to the INF-FNI is possible through the Secretariat for a fee of € 50,- for one person,  € 65,- for a couple or family (children under 18 included). 
 We kindly ask you to complete the enclosed application form and to send it back to us asap with the required payment*. After receipt of your payment, your membership card(s) will be sent to your stated address.

* Please note that you have the right to cancel this membership within two (2) weeks from the date of purchase.

Your personal information will only be used for the purpose for which you provide it, and will not be added to any mailing list or provided to a third party unless you request that this be done. We will not disclose your personal information without your consent except where required by law.

"www.ronudism.ro"

http://www.inf-fni.org/content/edit/32497/1

"www.ronudism.ro"

Dupa ce mi-au spus :   '' 

''It is possible only if You have an INF card (Internation Naturist Federation).

If You don't own that card we can eventually offer You another campsite that is not naturist/nudist. We own some pretty good spots for camping in Umag.

We look forward to hear from You and send our best wishes,''

mi-am achizitionat cardul de membru INF: ''  Thank you very much for your payment. This will be processed and your INf-FNI membership card will be mailed to you in the next few days. '' sper sa ajunga cat mai repede ca sa nu pierd rezervarea. 

Multumesc pentru sfat, ieri nu am apucat sa citesc prea bine ce scria pe site-ul  INF - FNI.

Va doresc vreme frumoasa.

Cred ca ai dat de niste capete patrate putin din pacate, dar e o exceptie in Croatia, te asigur.

Nu am fost la Umag, dar am fost in mai multe alte campuri naturiste in Istra in Croatia si nu s-a pus niciodata problema ca nu ar primi pe cineva decat cu cardul asta.

Poate aveau booking full in campingul naturist si asta a fost pretext ca sa incerce sa te faca sa cumperi in alt loc unde nu aveau ocupat. Salesmeni...:)))

Din pacate azi am aflat ca Romania nu este afiliata INF ( Federatia Internationala Naturista) pentru ca mi s-a refuzat o rezervare la Umag Kanegra Fkk, Croatia si daca prezentam un astfel de card nu mai erau probleme :(.

Aveti idee cum as putea rezolva aceasta problema? De ce nu ne afiliem, avem o comunitate in crestere.

Cu stima, 

Gabriel

Ma mira foarte tare. Anul trecut am stat o zi (in trecere spre Venetia venind din sud) la Kanegra fara ca cineva sa ne ceara asa ceva.

In Croatia niciodata nu am avut nevoie, dar in alte parti - de exemplu la Viena,  nu s-a putut fara card INF.. 

Mergeti cu rulota sau cu cortul ?

Important de stiut este ca se poate face direct la INF. La cum se fac lucrurile prin Romania cred ca este mai bine asa.

"www.ronudism.ro"