Conform stirilor aparute recent, incepand cu anul viitor plaja de la COSTINESTI, incepand de la epava pana la Hotel Forum, urmeaza sa fie largita cu bani europeni.
Conform stirilor aparute recent, incepand cu anul viitor plaja de la COSTINESTI, incepand de la epava pana la Hotel Forum, urmeaza sa fie largita cu bani europeni. "www.ronudism.ro" |
Bun. Poate reușesc să o curețe pe cea din Golf. :)))) Sau să o lărgească pe cea de la 2 mai la zona de nudism. :) |
Poate reusesc sa o curete si de pietre, altfel va trebui sa ne facem asigurare medicala speciala. |
Despre 2 Mai nu era nimic in stire. Nu cred ca este inclusa in acest proiect. Sunt curios cum va arata la Costinesti. Teoretic anul viitor trebuie sa se vada ;) "www.ronudism.ro" |
La costinesti am facut plaja nud in vacantele studentesti dinainte de 1989, ramine un loc incarcat caracteristic celor de 20 de ani, amintirie sunt cele mai placute pentru acest loc. soare |
La Costinesti am facut plaja nud in vacantele studentesti dinainte de 1989, ramine un loc incarcat de erotismul de la 20 de ani, amintirile sunt cele mai placute din acest loc.
soare |