COSTINESTI - PLAJA NUDISM EPAVA
Va rog sa postati impresii, pareri, fotografii, pentru a realiza la sfarsitul sezonului un articol despre aceasta plaja.
COSTINESTI - PLAJA NUDISM EPAVA Va rog sa postati impresii, pareri, fotografii, pentru a realiza la sfarsitul sezonului un articol despre aceasta plaja. "www.ronudism.ro" |
Foarte putini nudisti la epava ,eram cam singur . |
Buna seara, d-ul George. Haideti in Golful Francezului. La Epava sunteti ca lupul singuratic :) |
Ionut am fost si in golful Francez dar am fost si la Epava si in Eforie Nord .In Eforie Nord mi se pare plaja cea mai ca lumea .Pe 5 septembrie v-oi fi la mare ,o sa stau in Costinesti ,o sa fac plaja in Golf si in Eforie Nord .o zi buna |
Cum a fost la epava vara asta? "www.ronudism.ro" |
Chiar daca subiectul e mai vechi pot sa confirm ca la Epava se face nudism si in 2023....suntem de o saptamana in Costinesti si am mers pe aceasta plaja in fiecare zi...nu a fost nici o zi in care sa nu fie nudisti...de obicei sunt 5-6 cupluri si ceva nudisti dispersati...deci se poate trece un continuare pe harta ca si plaja de nudism.. |
Nuds,va mai recomand o plaja între Costinești și Tuzla,cam la 10-15 min de mers pe jos de la epava pe faleza.
|
Da ,am fost si acolo superb golful ,super discret si linistit |
Pitbv nu se referă la Golful Francezului, ci la o plajă aflată în nordul Costineștiului, dincolo de epavă. Da ,am fost si acolo superb golful ,super discret si linistit
|
Exact acolo am fost ...am atasat chiar si o poza .....azi am fost iarasi acolo |
Scuze, am crezut că vă referiți la Golful Francezului când ați spus de golf. N-am fost atenți la poza pusă. |
Am fost azi acolo. Dezolant peisajul. Epava cred că dispare în câțiva ani, daca nu in 1-2. Emblema unei stațiuni care a fost lăsată să fie jefuită sistematic de autorități. Acum, deși se prăbușește și încă se fac '"tururi" in jurul ei, nu vad nici o știre "www.ronudism.ro" |
După 15 iulie voi fi in golf cine e interesat sa socializam sa facem plaja |
După cum arata lucrările de extindere a plajei de la epava, nu cred ca se mai poate face nudism în viitor. Sper ca este temporar asa cum arata acum, cu acel "drum" foarte lat care coboară spre plaja. "www.ronudism.ro" |