Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

CAMPING NATURIST

Salutare tuturor!

Vreau sa dezbat cu voi urmatoarea chestiune: Vreti un camping de nudisti cu vreo 15 casute, pe malul barajului Valcele (Arges), cu barcute, ponton, padure, plaja, foisor cu bar si gratar, sauna si dusuri? Daca da, am un proiect. Detin teren (aprox 4000m din care 2000 pentru spatiul de campare) si intentionez sa demarez proiectul camping nud. De ce formatul naturist? Pentru ca nu avem asa ceva, iar eu chiar mi-as dori sa existe si pentru noi un loc (mai multe adica, dar toate au un inceput). Casutele vreau sa fie destinate inclusiv sezonului rece (cu soba proprie), fiind posibile activitati la sauna, foisorul cu bar/gratar (inchis si incalzit pe timp de iarna) si eventual o mini-piscina de 3x3m in aer liber, incalzita, unde poti savura un vin/ceai/bere... etc in plina ninsoare :)

Ideea este urmatoarea: Pentru un camping ”normal” (cu clienti imbracati), exista sustinere si finantare. Pentru ceea ce am prezentat mai sus, fara voi, nu poate demara proiectul. Un mixt, iese din schema, logic, din start (ar fi o mizerie, imaginati-va :))). Deci, dupa lungi discutii cu terti si episoade de foraj in putul gandirii, am concluzionat ca nu gasesc un asociat cu capital de minim 50k $ pentru investit. Deci, acum vin intrebarile: Cati dintre voi doresc un asemenea loc? si Ce idei aveti pentru finantarea proiectului, ca la inceputul verii sa incingem protapul pe malul lacului?