|
|
NakedRomaniaMember14 posts Dragi membri va informez ca din surse locale, demne de incredere, in sezonul estival 2023 plajele La Hamace/La Ciocane, vor avea activitatea suspendata datorita lucrarilor de protectie costiera-innisipare. Va informez acest aspect pt al avea in vedere la programarea concediilor si la rezervarea spatiilor de cazare. In prezent zona de plaja este santier. Voi reveni cu detalii⚠️ |
|
sorinAdministrator884 posts Măcar de ar rămâne de nudism și după lucrări. "www.ronudism.ro" |
|
nudismlov3rsMember29 posts Mulțumim pentru informare! Nasol! Bine de știut! Anul asta, sa speram ..cel mult, va fi necesara o reorientare catre alte locuri, pentru cei care obisnuiau sa mearga acolo, cel putin o data pe an.. |
|
Bună, vreau sa știu care sunt sursele, dacă sunt dintre cei stabiliți în jud Constanța, deci localnici sau nu. Deocamdată eu ca localnic nu pot sa confirm și nici sa infirm pentru ca nu sunt în jud Constanța. Ultima oara am fost în ianuarie 2023 și nu se intampla nimic în zona, din contra mai era de lucru puțin în zona Eforie Sud în zona spre Tuzla, deci spre nord și în Eforie Nord zona Belona. Pana la sfârșitul lunii ajung acolo și pot sa confirm sau infirm și am sa pun poze aici. Mulțumesc pentru înțelegere. Doruppdoru |
|
Si oricum cred ca va rămâne rezervata pentru nudism acea plaja, cauza fiind în principal vechimea plajei și faptul ca a fost poate cea mai plina și cunoscuta data fiind apropierea față de lac și baile de namol. Un alt caz asemănător oarecum, în capătul străzii mele în Eforie Sud nu departe de centru este primul golf de unde încep plajele încă puțin sălbatice, neamenajate, asa am zis și eu ca după extindere se va amenaja cu promenada...etc si tot neamenajata a rămas, ceea ce poate e mai bine ca nu e asa aglomerata vara. Deci în concluzie sa fim pozitivi și sa privim partea buna a lucrurilor. Doruppdoru |
|
Deocamdată nu se confirmă nimic din ce se spune aici în legătură cu plaja de nudiști, am întrebat doi localnici, pe cineva care închiriază camere turiștilor și pe altcineva care face live-uri pe tiktok din Eforie, și amândoi mi-au spus că nu este niciun șantier acolo, pe plaja nudiștilor, deocamdată. Îl așteptăm și pe doruppdoru să confirme mai sigur (sau nu) acest lucru, la sfârșitul lunii aprilie |
|
AnonymousUndefined0 posts Acum 2 zile a fost postata pe facebook o poza facuta cu drona , din zona plajei de nudisti si nu apare , nimic deosebit , ca lucrari . am cerut celui care a postat, o opinie si mi-a confirmat ca nu exista nici un santier in zona plajei de nudisti . Daca va fi inceput ulterior , nu se stie. |
|
La inceputul lui aprilie am facut cateva zile drumul Constanta-Tuzla si la trecerea prin Eforie Nord nu am vazut nimic special pe plaja de la Hamace/Ciocane. Totul pustiu. Numai daca incep in perioada estivala, nu m-ar mai mira. |
|
Încă o dovadă de pe Facebook că plaja de nudiști de la Eforie nu este șantier și se poate face în continuare nudism acolo. Am pus pe grupul de Skype ronudism și alte poze de la același utilizator de pe Facebook (pe care îl cunosc personal și care este și la ora asta acolo) |
|
Dupa ultimele recenzii de pe google facute acum o saptamina-doua, plaja e neafectata si functionala. Cineva a pus si poze. |
|
Ce recenzii pe google ne mai trebuie? Am fost personal în perioada 2-6 iunie pe plaja de nudiști din Eforie Nord și era plină. Deci o simplă dezinformare deocamdată. Poate la anul, dar sper să nu |
|
Buna ziua, am fost in weekend la Eforie, plaja este intacta, confirm afirmatiile lui Dorypop. Nu mai exista insa La Ciocane si nici La Hamace. Intrebarea mea este: oare nu au mai primit autorizatia de functionare pentru sezonul 2023 sau pur si simplu intarzie patronii cu amenajarea? |
|
sorinAdministrator884 posts
Având în vedere că Plaja de carte nu se mai deschide (aveau în Vamă Veche plaja) posibil sa fie la fel și aici.
Din comentarii am înțeles că prețurile pentru închirierea plajelor s au triplat și mulți nu își mai permit, dar asta din comentariile de pe Facebook.
Așteptăm so vedem
"www.ronudism.ro" |
|
Eu cred că întârzie patronii cu amenajarea, cred că e mult prea devreme pentru ei. Însă ca să fiu sincer, mai bine fără chioșcurile acelea care mai iau și din plajă cu șezlongurile lor, apoi ne mirăm că se vântură toți curioșii pe acolo. Pentru nudiști e mult mai bine cu plaja sălbatică, fără amenajări. Ca să nu mai zic de chioșcul de lângă cazemată, unde în ultimii ani nu mai aveai voie să te duci nud să cumperi ceva... Mai pusese la un moment dat și un anunț care cerea ținută decentă la chioșcul lui... Ce o fi însemnând asta ținută decentă pe o plajă de nudiști... Așa că valea cu fumurile din capul lor. Ajunge că scrie la salvamar "Plajă nudiști"
|
|
Dorypop, ai dreptate din nou. Doar ca, in lipsa acestor patroni, fara o minima amenajare, fara posibilitatea de a cumpara o apa sau o bere, plaja nu va deveni mai salbatica, ci mai murdara si mai nefrecventabila. Patronii, de bine, de rau, amenajau cat de cat, imprejmuiau cu gard in fiecare an si mentineau un minimum de curatenie pe plaja, adunau gunoiul, etc. Ma tem ca, in lipsa lor, ne vor napadi boschetii si gunoaiele. |
|
AnonymousUndefined0 posts Se pare ca la Eforie se face cu dedicație |
|
Se pare ca la Eforie se face cu dedicație
Ce vrei sa spui?
Cat de vechi sunt pozele? Pare ca au mutat postul de salvamar fata de saptamana trecuta, era mult mai in stanga.
|
|
AnonymousUndefined0 posts Le-au trimis cei de pe Eforie online. Sper sa fie actualizate |
|
Sunt vechi pozele, postul de salvamar este exact unde era anul trecut. |
|
Și doar n-o să vă anulati vacanțele în Ef.N. pt șantierul ăsta! Dacă La Hamace se lucrează, e loc destul de nudism vizavi, peste calea ferată, pe malul laculuiTechirghiol...
Atâta doar că atunci cand trec trenurile pe lângă..., e de evitat expunerea nud încât să fii vazut și filmat din tren ..
|
|
Nu se lucrează la niciun Hamace. Nu e niciun șantier. A fost o simplă dezinformare |
|
Plaja e ok, nu s-a facut nicio lucrare la zona de nudisti. Arata identic cu anii trecuti. La Hamace nu a deschis inca (eu nu cred ca mai deschide anul asta, nu vad nicio miscare), La Ciocane a deschis. Mergeti cu incredere la Eforie Nord.
Și doar n-o să vă anulati vacanțele în Ef.N. pt șantierul ăsta! Dacă La Hamace se lucrează, e loc destul de nudism vizavi, peste calea ferată, pe malul laculuiTechirghiol...
Atâta doar că atunci cand trec trenurile pe lângă..., e de evitat expunerea nud încât să fii vazut și filmat din tren ..
|
|