Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Beach report 2 MAI iunie 2012

Dragi tovarasi , am reusit prin spontaneitatea care ne caracterizeaza pe unii dintre noi, bineinteles avand si o cauza umanitara, sa ajungem si pe plaja de la 2 Mai prima data in acest an..Vestea buna este pentru Cypry , plaja este destul de lata fata de alti ani, asa ca loc de campare este fara probleme. Plaja nu a fost foarte aglomerata, textilisti si nudisti cam in proportii egale, lumea linistita, vremea peste asteptari. Caldura excesiva a incurajat consumul de bere rece (bineinteles ca s-a baut si cu gandul la Kosty si Cypry), ciorba de fasole de la restaurantul din Golf foarte gustoasa.

Ne-am bucurat totodata sa certificam in direct pe plaja de la 2 Mai pe Mitica si Anca , un cuplu foarte dragut (desi la sosirea noastra pe plaja eram considerati potentiali "inamici" textilisti). Ii asteptam sa se reinscrie pe site-ul nostru si sa intre in contact si cu ceilalti membri.

Seara s-a incheiat in compania familiei Terente (Diana si Eugen) gazdele de la Micul Camping...Au fost sacrificati in ciuda naturii , mici, produse din pui, carnaciori, ceafa de guitz-guitz..Toate pregatite la gratar de Mitica...asistat cu vigilenta maxima de Urs (unul din cainii de la Micul Camping). Cu muzica in surdina ,bere rece, tuica , alte bauturi mai mult sau mai putin alcoolice, degustand narghileaua pregatita de Eugen, atmosfera a fost una placuta pentru toti participantii..

Cum intotdeauna sentimentalismul persista, dar rationamentul primeaza, ne-am despartit cu greu de plaja de la 2 Mai si ne-am reintors fiecare la casele noastre...

Multumiri speciale pentru Anca si Daniel (aceeasi oameni superi ca intotdeauna) pentru toate eforturile facute si pentru ca ne-au dus si ne-au adus in siguranta (Dane da-i sa sune :)), Master Chef Dan Rapana ( pentru efortul facut in a veni sa ne salute dupa o zi nu chiar usoara de munca), Diana si Eugen Terente ( multumim pentru atmosfera de la Micul Camping ) nu ezitati sa le faceti o vizita daca sunteti in zona, Emy si Karla (super useri, super distractivi, super bronzati ))..Mitica si Anca ( va asteptam cu gratarul la intalnirea din august)

Si nici nu ma gandeam ca...Eu vara nu dorm..Nu am somn...

DSC09691.JPG1.8M37 views

Dragi tovarasi , am reusit prin spontaneitatea care ne caracterizeaza pe unii dintre noi, bineinteles avand si o cauza umanitara, sa ajungem si pe plaja de la 2 Mai prima data in acest an.

Happy you, dragilor ...

Ar fi CEVA sa punem la punct un sistem de CAR SHARING,  bun-la-criza, asa poate ne putem bucura cateodata in plus de un w-end impreuna la Mare. Detaliile s-ar fixa de la caz-la caz... Doar ca asta ar insemna sa se anunte cine pleaca , cate locuri ar avea  si cat loc in portbagaj... Noi a sa anuntam sigur cu o saptamana inainte cd plecam  :)

Dragi tovarasi , am reusit prin spontaneitatea care ne caracterizeaza pe unii dintre noi, bineinteles avand si o cauza umanitara, sa ajungem si pe plaja de la 2 Mai prima data in acest an..Vestea buna este pentru Cypry , plaja este destul de lata fata de alti ani, asa ca loc de campare este fara probleme. Plaja nu a fost foarte aglomerata, textilisti si nudisti cam in proportii egale, lumea linistita, vremea peste asteptari. Caldura excesiva a incurajat consumul de bere rece (bineinteles ca s-a baut si cu gandul la Kosty si Cypry), ciorba de fasole de la restaurantul din Golf foarte gustoasa.

Ne-am bucurat totodata sa certificam in direct pe plaja de la 2 Mai pe Mitica si Anca , un cuplu foarte dragut (desi la sosirea noastra pe plaja eram considerati potentiali "inamici" textilisti). Ii asteptam sa se reinscrie pe site-ul nostru si sa intre in contact si cu ceilalti membri.

Seara s-a incheiat in compania familiei Terente (Diana si Eugen) gazdele de la Micul Camping...Au fost sacrificati in ciuda naturii , mici, produse din pui, carnaciori, ceafa de guitz-guitz..Toate pregatite la gratar de Mitica...asistat cu vigilenta maxima de Urs (unul din cainii de la Micul Camping). Cu muzica in surdina ,bere rece, tuica , alte bauturi mai mult sau mai putin alcoolice, degustand narghileaua pregatita de Eugen, atmosfera a fost una placuta pentru toti participantii..

Cum intotdeauna sentimentalismul persista, dar rationamentul primeaza, ne-am despartit cu greu de plaja de la 2 Mai si ne-am reintors fiecare la casele noastre...

Multumiri speciale pentru Anca si Daniel (aceeasi oameni superi ca intotdeauna) pentru toate eforturile facute si pentru ca ne-au dus si ne-au adus in siguranta (Dane da-i sa sune :)), Master Chef Dan Rapana ( pentru efortul facut in a veni sa ne salute dupa o zi nu chiar usoara de munca), Diana si Eugen Terente ( multumim pentru atmosfera de la Micul Camping ) nu ezitati sa le faceti o vizita daca sunteti in zona, Emy si Karla (super useri, super distractivi, super bronzati ))..Mitica si Anca ( va asteptam cu gratarul la intalnirea din august)

Si nici nu ma gandeam ca...Eu vara nu dorm..Nu am somn...

multumim BOSS pentru primele impresii de la 2 Mai si mai ales ca te-ai gandit si la mine ))))))))))))

Si noi va multumim pentru compania placuta.

Multumim Boss, va asteptam oricand sa "reimprospatam" atmosfera de la cel mai mare mic camping din lume :)

Am fost in Vama Veche cateva zile, am stat mai mult cu grupul cu care am venit (textilisti toti), dar am reusit sa merg si la nudism in partea de nord.

Cam egal numarul de nudisti fata de cei cu slip, dar mai deranjant e faptul ca vin multi plimbareti in zona (desi nu-i un loc de plimbare, dupa plaja fiind doar malul de pamant).

De asemenea se mai vad sus "pe deal" cativa cu aparatul foto sau cu binoclul, ceea ce-ti cam taie cheful de plaja.

Marti am ajuns si la 2 mai, la plaja de la fostul nudy bar.

Plaja cam pustie, 3 persoane la nudism, si inca vreo 3 familii cu copiii, la costum de baie.

Marti am ajuns si la 2 mai, la plaja de la fostul nudy bar.

Plaja cam pustie, 3 persoane la nudism, si inca vreo 3 familii cu copiii, la costum de baie.

Sanatosi sa fim , cainii sa latre , caravana noastra ... VINEEE! :)

Am fost in perioada 29.06 - 04.07. Balanta era cam de 3 sferturi in favoarea textilistilor. Slabut, sper sa fie doar din cauza ca e inceput de sezon. Am avut si un incident ilar cu o "localnica" asa cum s-a intitulat, care a fost dezgustata de masculii care se plimbau linistiti si goi pe plaja desi i-a fost politicos explicat ca e o plaja de nudisti (ea locuieste de zeci de ani acolo :) ).

Am testat mai multe plaje in perioada respectiva, cea mai ok a fost la golful francezului in Costinesti (90% nudisti). Si la eforie a fost ok dar cu oarecare indivizi suspecti.

Enjoy.