Dragi tovarasi , am reusit prin spontaneitatea care ne caracterizeaza pe unii dintre noi, bineinteles avand si o cauza umanitara, sa ajungem si pe plaja de la 2 Mai prima data in acest an..Vestea buna este pentru Cypry , plaja este destul de lata fata de alti ani, asa ca loc de campare este fara probleme. Plaja nu a fost foarte aglomerata, textilisti si nudisti cam in proportii egale, lumea linistita, vremea peste asteptari. Caldura excesiva a incurajat consumul de bere rece (bineinteles ca s-a baut si cu gandul la Kosty si Cypry), ciorba de fasole de la restaurantul din Golf foarte gustoasa.
Ne-am bucurat totodata sa certificam in direct pe plaja de la 2 Mai pe Mitica si Anca , un cuplu foarte dragut (desi la sosirea noastra pe plaja eram considerati potentiali "inamici" textilisti). Ii asteptam sa se reinscrie pe site-ul nostru si sa intre in contact si cu ceilalti membri.
Seara s-a incheiat in compania familiei Terente (Diana si Eugen) gazdele de la Micul Camping...Au fost sacrificati in ciuda naturii , mici, produse din pui, carnaciori, ceafa de guitz-guitz..Toate pregatite la gratar de Mitica...asistat cu vigilenta maxima de Urs (unul din cainii de la Micul Camping). Cu muzica in surdina ,bere rece, tuica , alte bauturi mai mult sau mai putin alcoolice, degustand narghileaua pregatita de Eugen, atmosfera a fost una placuta pentru toti participantii..
Cum intotdeauna sentimentalismul persista, dar rationamentul primeaza, ne-am despartit cu greu de plaja de la 2 Mai si ne-am reintors fiecare la casele noastre...
Multumiri speciale pentru Anca si Daniel (aceeasi oameni superi ca intotdeauna) pentru toate eforturile facute si pentru ca ne-au dus si ne-au adus in siguranta (Dane da-i sa sune :)), Master Chef Dan Rapana ( pentru efortul facut in a veni sa ne salute dupa o zi nu chiar usoara de munca), Diana si Eugen Terente ( multumim pentru atmosfera de la Micul Camping ) nu ezitati sa le faceti o vizita daca sunteti in zona, Emy si Karla (super useri, super distractivi, super bronzati ))..Mitica si Anca ( va asteptam cu gratarul la intalnirea din august)
Si nici nu ma gandeam ca...Eu vara nu dorm..Nu am somn...