BUCURESTI - NUDISM PARC NATURAL VACARESTI
Va rog sa postati impresii, pareri, fotografii, pentru a realiza la sfarsitul sezonului un articol despre aceasta plaja.
BUCURESTI - NUDISM PARC NATURAL VACARESTI Va rog sa postati impresii, pareri, fotografii, pentru a realiza la sfarsitul sezonului un articol despre aceasta plaja. "www.ronudism.ro" |
Iei tramvaiul 16 de la Sf Gheorghe si cobori cand vezi Mobexpert pe stanga, la intersectia petricani cu fabrica de glucoza. Vizavi de mobexpert e un drum plin de balarii care merge spre locul viran. Drumul coteste la 90 de grade si acolo se face nudism pe marginea lui, dupa pomi sa nu se vada de pe blocul care este in constructie in zona. |
Cool, cred că faci o confuzie. Dar e ok și locul descris de tine. :) |
Propun sa facem o expediție :P prin București pentru a vedea locurile de nudism :) "www.ronudism.ro" |
Salut! Chiar se face nudism in acel loc? Ar fi fabulos<pentru ca stam chiar vis-a-vis !
|
Asa se pare dar nu pot confirma. Tot am spus ca merg sa vad zona dar......... "www.ronudism.ro" |
am fost acum 4 ani, intradevar era buna zona, acum nu stiu, este de cercetat.. |
Poti sa faci oriunde vrei... e practic o zona salbatica. Eu am fost pe cararea de la intrarea principala (Ashmita Gardens) si, dupa 5 minute de mers, la stanga spre o zona combinata de ciment cu padurici mai dese, rare, stuf. Sunt carari batute prin iarba, abia le observi, pe unde am mers gol in voie. E o senzatie foarte placuta. Sigur e mai distractiv daca mergi cu cineva, poti sa explorezi si sa gasesti locuri chiar retrase. Daca esti deschis, poate fi chiar un loc de poveste. |
Delta la mine e practiv vizavi si da ce-i drept e un loc salbatic, ar trebui cercetata treaba si am putea organiza o mini intalnire acolo :) |
Mergem în expediție :D Încă sunt zile calde în București. "www.ronudism.ro" |
salutare, eu as vrea sa merg la vara in Delta Vacaresti dar nu as merge singur, ar fi frumos sa ne strangem ceva, ce ziceti? |
Salutare, Sper sa gasim un loc potrivit de nudism in Bucuresti. In momentul acesta este riscant in Delta Vacaresti. Fiecare face pe riscul lui nudism acolo. Eu unul spun pas pana nu reusim sa schimbam ceva. |
Am auzit ca se poate face nudism si la Crangasi pe insula, e adevarat? stie cineva? |
Eu stau la Crangasi, chiar langa lac. Cum sa poti face nudism acolo cand se perinda multa lume? Sunt pescari, biciclisti. Este drept ca e ferit cat de cat dar ai sanse foarte mari sa te filmeze cineva, de ex. Doar sa stea cineva de "sase" si sa te acoperi in caz de ceva. Asa vrei sa faci nudism?
In schimb, pe insula dar si incolo spre Rosu, ar fi o locatie buna pentru nudism. De acolo se mai poate merge si spre Dambovita salbatica. Dar asa sunt locuri cu duiumu in Bucuresti. Ideal ar fi sa gasim un astfel de loc si sa-l amenajam. Cum? Ramane de vazut. |
Da, mergem si gasim si eu tot spre Rosu am auzit |
Salutare, cine are chef de nudism in locul mentionat stie cineva exact unde se poate face nudism in liniste? |
Salut! Chiar se face nudism in acel loc? Ar fi fabulos<pentru ca stam chiar vis-a-vis !
Da se face. Am facut si eu. Erau adara de mine inca 4-5 persoane. Dar acum nu stiu cum e |
Am fost si eu săptămâna trecută si am facut era soare frumos |
Pentru cine caută indicații despre cum se ajung la zona de nudism, există mai sus o explicație cum se ajunge acolo "www.ronudism.ro" |
Salut. Mai explicati inca o data, mura-n gura, ca eu nu am inteles. Nu reusim sa ajungem anul acesta pe litoral si suntem interesati. Multumesc frumos! |
Eu o sa merg vineri pe la ora pranzului sau mai dimineata. Mai sunt oameni interesati sa vina in acel interval in Buc? |
Am facut cateva poze dar cred ca ar trebui o drona cum o iei de la Asmita Gardens e o poteca pe care mergi pe directia spre Autovit, e una singura mai mare imediat cum cobori scarile de la asmita, dupa vreo 500 m pe stanga e o zona larga betonata, se merge pana in captul zonei pe urma drepta inca 200 300 m si aveti sanse sa dati de zona cu "nudisti" pun cu ghilimele pentru ca Duminica la ora 18 am vazut unul singur si cativa imbracati, problema e ca delta este destul de vizitata mai ales in weekend si e greu cu plimbaretii care probabil nu s ar astepta la nudisti pe acolo :) |
In weekend nu e ideal. Dar in timpul sapt. mai merge. |
Review de astazi, am fost in zona descrisa, si intra-adevar parea destul de pustiu. Unde au fost puse poze, e ok, desi se mai plimba lumea pe acolo. Dupa a 3-a persoana care a trecut m-am imbracat si am plecat. De mentionat ca era singurul, dar poate pentru ca este vineri. Mai in colo, spre “maul” deltei mi se pare cam ciudatel, sunt gunoaie, cioburi si pietre aranjate pe post de mese si scaune, presupun ca pentru oamenii strazii, asa ca nu am vrut sa stau acolo. Nu stiu ce sa zic, poate vara este mai ok, dar mergeti pe riscul vostru. Lumea care a trecut nu a zis nimic, dar era clar ca nu se asteptau sa dea de cineva dezbracat. Dupa o singura experienta, nu as recomanda, dar poate am nimerit eu prost. Mergeti pe propriul risc. |