Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  LEGAL INFO

Amendati pentru exhibitionism - BRAILA

Cinci braileni au fost amendati de jandarmi cu cate 200 de lei pentru exhibitionism, deoarece defilau goi pe plaja din statiunea Lacu Sarat. Cei cinci barbati au fost surprinsi de jandarmi in urma sesizarilor facute de brailenii veniti cu sotiile si copiii pe plaja Lacu Sarat. Indignati, oamenii i-au rugat pe exhibitionisti sa se imbrace sau sa faca nudism intr-o zona mai putin frecventata, insa acestia au ripostat, motiv pentru care s-a apelat la interventia jandarmilor.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Braila, lt. Iulian Timofei, cei amendati pentru ca s-au dezbracat complet intr-un loc public au varste cuprinse intre 40 si 60 de ani. Mai mult: Amendati pentru ca defilau goi pe plaja de la Lacu Sarat

Sursa: AmosNews

"www.ronudism.ro"

Exista si o recomandare de la Asociatia Nudistilor din SUA, sa te imbraci daca mai multi textilisti vin si iti spun. In cazul acesta cred ca era indicat sa aleaga un loc mai retras desi din pacate asa am ajuns sa nu mai avem o plaja de nudism in Romania.

Daca esti intr-o zona care nu este recunoscuta ca o zona pentru nudism, atunci cred ca trebuie sa te imbraci daca cineva vine si te roaga sa faci asta.

"www.ronudism.ro"