Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Ocna Sb beach report 2011

In aceasta Duminica am ajuns la Ocna SB unde lucrarile de modernizare nu s-au finalizat ,dar totusi am gasit nudisti care faceau plaja in exteriorul gardului .Acum standul sa extins foarte mult si a cuprins si zona nudistilor dupa cum se poate vedea in pozele  facute ....din cate am inteles se va face nudism in cadrul strandului pe acelasi loc traditional.Poate sa fie de bine sau de rau viitorul ne-o va spune .

pozele sunt facute de la drum nu? Apa nu mai este deloc pe acolo din cate vad , sau nu se observa?  Daca tot vroiau sa lase loc amenajat pentru nudism macar puteau sa amenajeze ceva. Vom vedea ce va fi.

scuze, nu am inteles, despre ce poze vorbiti? unde se pot vedea?

merci

http://comunitate.ronudism.ro/m/photos/view/oc20114

aici sunt pozele....

Salut la toata lumea!

Sa inteleg ca momentan se poate face nudism, fara probleme in cadrul strandului din Oc.Sib?

strandul e inca inchis ,dupa cate  am auzit se va deschide abia la sfarsitul acestei luni,nudism se facea in afara strandului in zona unde odata erau numai nudisti se poate vedea si in poze

Multumesc pentru link Nuds!

Salutare!

zilele astea sunt prin Sibiu, si chiar ieri am fost la Ocna Sibiu. Mai fusesem anul acesta si pe 5 iunie.Atunci se spunea ca pe 15 se deschide strandul cu lacurile naturale.Din pacate nici acum nu s-a deschis.Un localnic zicea ca la 1 iulie se va deschide pt ca inca se fac lucrari(ce aiurea! tine o luna strandul inchis vara- asta numai in Romania se poate intampla).

Pana anul acesta nu am mai fost la Ocna Sb.

As vrea sa intreb, daca stie cineva unde se face nudism...

Din pozele postate de NUDS mi s-a parut ca la intrare in statiune, in zona parcarii nou asfaltate...asa e?

Nudism se face doar in afara gardului? In strand unde se face?

Multumesc!

va salut!

nudism se mai face acum numai in acest loc si pe dealurile din imprejurimi dar unde nu este recomandat sa urcati deoarece sunt cam multi barbati singuri si dubiosi....in locul  unde se vad cele trei persoane in aceasta poza o sa gasiti si cupluri dar mai ales in weekend

poza :

http://comunitate.ronudism.ro/m/photos/view/oc20112

Poate dupa deschidere o sa fie si o zona oficiala pentru nudism :)

"www.ronudism.ro"

Multumesc Nuds!

am avut si eu drum pe la Ocna si am arunca to privire. Un loc cu apa mai este chiar langa parcarea aia noua si din pacate e multa mizerie in zona aia. Gardul cu alei si cu banci a fost adus foarte aproape de aceasta zona. Fata de anii trecuti e mult mai rau.  In interiorul gardului nu se va face nudism , asta va spun sigur ca m-am interesat.

@ Lory72 - vezi ca strandul este deschis in Ocna, doar lacurile sunt inchise. Strandul e peste drum de Lacuri undeva mai sus.

Pacat ca nu se incearca :(

A fost o tentativa din partea unui proprietar de parc dar reactiile de aici au fost ............. "sunt varza" si omul a si disparut :(

"www.ronudism.ro"

eu am numit "strand" zona cu lacurile naturale.

Stiu ca mai este si  strandul cu 3 bazine mai mici in centru.Acolo am fost, pt ca era singurul loc unde se putea face plaja in conditii decente...

Sambata s-au deschis oficial lacurile de la Ocna. Stie careva cum mai e situatia in zona unde se facea nudism ?

Nu este acum acolo plaja pentru nudismu. eu fost acolo 1 zile si nimic. :-(

Si locul este redeschis?  Erau ceva oameni?

"www.ronudism.ro"

am fost acolo 2.8.2011, areal este deschis, complete renovat, dar nude persoane = 0

Pacat :(

"www.ronudism.ro"

imagina actuale din Ocna Sibilui: https://picasaweb.google.com/101414886988694510167/DovolenaRumunsko#5638579864057877762

imagina actuale din Ocna Sibilui: https://picasaweb.google.com/101414886988694510167/DovolenaRumunsko#5638579864057877762

nu mai este loc de nudism ? ( din poze arata minunat )

Nu mai este. Bine se poate face plaja pe dealul din spatele lacurilor dar e iarba si cam atat. Nu mai e cum era inainte. Gardul a fost adus pana la acel loc unde se practica nudismul iar parcarea cea noua e cu botul acolo.

Un alt loc care a disparut de pe lista locurilor pentru nudism :(

"www.ronudism.ro"

Am fost si eu weekendul trecut la Ocna,e pacat ca nu e apa in zona(canalul )unde se mai practica nudismul.e ok zona,putin ferita de ochii privitorilor,inca mai e vreme frumoasa,poate facem o intalnire.......Smile

Anul acesta a ajuns cineva pe acolo ? Sezonul oficial nu s-a deschis dar din cate am auzit au fost patru zile de 1 mai deschise lacurile. Cum se mai prezinta situatia in vechea zona de nudism ?

Anul acesta a ajuns cineva pe acolo ? Sezonul oficial nu s-a deschis dar din cate am auzit au fost patru zile de 1 mai deschise lacurile. Cum se mai prezinta situatia in vechea zona de nudism ?

Am inteles ca se face nudism in interiorul strandului pe locul unde se facea inainte sa se ingradeasca. Nu stiu daca este legal si daca risti o amenda sau te invita sa paraseti strandul.

Am ajuns weekendul trecut pentru prima data in acest an la Ocna. Locul in care se facea inainte nudism mai exista si desi acum este inchis si se afla in interiorul parcului balnear ca sa ii spun asa se poate face nudism. din pacate apa nu mai prea exista acolo deci daca vrei sa te balacesti trebuie sa urci la lacuri. Despre legalitate nu stiu ce sa zic pentru ca au pus 8 dusuri chiar acolo langa canal asa ca inclin sa cred ca pentru asta au fost puse. Sambata trecuta am stat vreo 3 ore acolo si nu ne-a deranjat nimeni.

Am ajuns weekendul trecut pentru prima data in acest an la Ocna. Locul in care se facea inainte nudism mai exista si desi acum este inchis si se afla in interiorul parcului balnear ca sa ii spun asa se poate face nudism. din pacate apa nu mai prea exista acolo deci daca vrei sa te balacesti trebuie sa urci la lacuri. Despre legalitate nu stiu ce sa zic pentru ca au pus 8 dusuri chiar acolo langa canal asa ca inclin sa cred ca pentru asta au fost puse. Sambata trecuta am stat vreo 3 ore acolo si nu ne-a deranjat nimeni.

ati putut face nudism? mai ereau si alti nudisti ?

Da, am putut face , acum nu stiu daca e voie sau nu dar sambata trecuta era foarte putina lume la Ocna. Mai era o singura persoana dar la vreo 30 m.

Astazi foarte putina lume la Ocna. In locul in care se face nudism erau pe la ora 15 vreo 7 persoane dintre care doua cupluri . Ce nu e chiar ok e faptul ca mai vin la acele dusuri persoane de la lacuri pentru ca aici e apa mai calda cum nu e asa de folosita si cateodata mai apar si grupuri de copii. Oricum astazi a venit un grup de sase persoane sa ia namol de acolo dar au fost foarte ok  oamenii, pana la urma se stie ca acolo se facea nudism si inainte.

Dupa ce a trecut si weekendul asta pot spune ca la Ocna se poate practica nudismul  (desi nu cred ca oficial). Nu a venit nimeni in locul acela sa dea avertisment sau ceva in niciuna din zile si poti sa iti asterni linistit prosopul. Acolo ai si namol si din cate stiu eu de la oamenii locului acolo era cel mai bun namol de la Ocna , mai bun chiar si decat cel din cele doua lacuri. Acum e adevarat ca mai vin oameni (destul de putini) la dusurile alea puse chiar acolo pentru ca e mai calda apa avand in vedere faptul ca nu sunt folosite mai deloc. Astazi fiind duminica a fost plin de lume la Ocna insa acolo au fost doar vreo 6 persoane si toate faceau nudism in afara de o femeie care era doar topless dar sotul era complet nud.  Saptamana ce vine se anunta insorita asa ca aveti grija sa nu va prajiti ;).

Multumim pentru faptul ca ne anunti cum este acolo. Sper sa pot ajunge vara acesta prin zona.

Spor la bronzat :)

Am vrea si noi sa ajungem la Ocna Sibiu, dar cum gasim locul unde se practica nudismul. Poate sa ne lamureasca cineva care a mai fost la Ocna Sibiu?

Merci.

Am vrea si noi sa ajungem la Ocna Sibiu, dar cum gasim locul unde se practica nudismul. Poate sa ne lamureasca cineva care a mai fost la Ocna Sibiu?

Merci.

zona de nudisti este pe interiorul strandului in partea dreapta pe langa gard.

Este o terasa mai sus de Lacul Brancoveanu si de acolo daca va uitati o sa vedeti undeva intr-o vale si locul acesta, se vad si niste dusuri acolo. Dar puteti intreba pe acolo ca sigur stie lumea. Duminica au fost aproximativ 15 persoane pe la ora 12-13, in timpul saptamanii e mai pustiu.

Multumim pentru indicatii, am gasit locul Wink.

Pentru mai multe detalii despre nudismul la OCNA SIBIULUI accesati acest LINK

"www.ronudism.ro"