Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Ocnele Sibiului-Nudism

Sunt la inceput ...in aceasta vara am cunoscut frumusetea libertatii.Mult timp am fost pudic,nici nu ma gandeam la ideea de a face nudism.Experienta pe care am trait-o in aceasta vara m-a facut sa imi deschid mintea ,sa vad lumea altfel,sa ma simt cu adevarat liber .

Nudismul nu e o rusine sau un act de dezmat,e libertatea de a fi om ,de a-ti accepta corpul cu toate formele lui ,de a te simtii liber!

Nu e cel mai amenajat loc ,insa e unul linistit si dat fiind locul se pot face bai de namol si bai in ape sarate .

Partea mai putin frumoasa e ca nu se poate umbla gol la lacuri,partea de nudisti fiind intr-o vale.

Eu faceam bai si apoi mergeam in acea vale pentru a face plaja.

Eu zic ca important e ca exista!Daca ne-am aduna in timp mai multi,poate s-ar gandii sa amanajeze si un lac pentru nudisti,ca sunt destule acolo!

Apa este ff murdara din pct nostru de vedere ,dar pentru plaja este ok.

Chiar o zona linistita....merita incercat.

apa nu este murdara ))) este sarata si are culoarea ei specifica este cu mult mai curata decat oricare alta apa deoarece in ea nu traiesc microbi,bacterii tocmai din cauza salinitatii f mari

Are dreptate nuds totusi in Brincoveanu apa este chiar murdara in acest an fata de anul trecut.

Ieri, apa cam rece in lacuri la primele ore ale diminetii, dupa ora 10 e numai bine si apa din Brincoveanu foarte curata fata de acum cateva saptamani. In locul unde se face nudism, la ora 10 erau doar trei persoane, ulterior pe la 11 cand si incep sa se populeze lacurile au mai aparut doua persoane.Pe la 12 a  mai aparut un cuplu din Fagaras pe la vreo 50 de ani insa au venit doar pentru namol. Desi initial doamna a ezitat sa scape de costumul de baie dupa vreo 15 minute a trecut peste dupa ca a intrat in vorba cu lumea. E drept ca mai era pe acolo o persoana ce doar se plimba dintr-o parte in alta si care nu a scos un cuvant dar per total a fost totul ok. Cand am plecat la 15 mai erau cam 7 persoane si asta intr-o zi lucratoare.Pacat ca nu e ceva mai amenajat ca ar fi fost foarte frumos.