|
|
Chiar asta este intrebarea , unde mai poti face nudism pe litoralul romanesc fara sa fii " taxat " de textilisti. Cineva spunea ca la Gura Portitei, eu am fost acolo 2 ani la rand 2010 si 2011, pe plaja amenajata nu se face decat toplles, iar unde sunt corturile nu este voie nudism, eventual la mai mult de 2 km de plaja. Anul asta vreau sa ajung undeva cu sotia unde sa nu fim deranjati de textilisti, eu am un corp mai atletic ( fost sportiv ) , dar de cand am avut ceva probleme cardiace de la tiroida, am si o mica burta, sotia este frumoasa - asa o vad eu, pentru mine este minunata chiar daca nu are un trup de diva, un pic de celulita, un pic de burtica , si varsta noastra peste 40 ani, are si ceva probleme de la un accident nedorit de copila. Vreau sa o scot undeva unde sa fim mandrii de goliciunea nostra, mie imi place sa fiu gol in casa, si ei ii place dar parca nu vrea sa arate, deaceea caut un loc la mare unde sa nu fim deranjati, nu stiu Sf Gheorghe, Sulina, sunt plaje pt asa ceva, pentru inceput undeva unde sa nu se inhibe daca ar mai fii cineva pe aceea plaja, iar daca este sa fie foarte departe. Stie cineva asemenea locuri? Va astept. |
|
sorinAdministrator884 posts "www.ronudism.ro" |
|
Dar despre plajele din Sulina si Sf Gheorghe ce stiti. E rentabil, stiu ca la Sulina nu poti ajunge decat cu vaporul sau salupa de la Tulcea ca si la Sf Gheorghe si am citit ca din orasel pana la plaja e ceva de mers. La Vadu am fost acum 3 ani la cineva in vizita si am vizitat si plaja , am ajuns cu masina pana la plaja, chiar am mers cu ea pana la cherhana, erau ceva cu cortul, nu stiu daca erau nudisti , de sus pe unde circuli cu masina nu vezi, dar in schimb sunt pescarii de la cherhana, eu unul nu m-as duce cu cortul, exista cazare in sat, si chiar cazare la conditii excelente si preturi bune, dar ( in totdeauna exista un dar ) era in cursul saptamanii si totusi erau multi pe plaja si chiar si localnici, ( tineret cam dubios venit eventual la furat ), si inca ceva ca sa ajungi cu masina pe plaja nu este decat un drum si acela trece prin fata a 2 carciumi infecte si niste fete foarte dubioase. Pentru moment cam atat. |
|
sorinAdministrator884 posts
Da, din pacate la Vadu un prieten a fost furat de 3 telefoane mobile lasate in cort ( de atunci am campat doar pe plaja pentru a observa cortul si cine se apropie de el ) Din greseli invatam :( Alte doua prietene au avut noroc si doar au cautat prin cort dar nu au gasit unde erau telefoanele mobile si banii.
Despre Sulina nu stiu nimic dar sper sa apara alti nudisti cu mai multe informatii :)
"www.ronudism.ro" |
|
caluldemareUndefined1 posts mie imi place foarte mult plaja de la corbu cea din dreapta cum te uiti la mare : ) e si foarte aproape de navodari |
|
.... eu azi fusei liber de la munca si am mers pe plaja la navodari langa dig si am stat dar de la 8.30 la 10.20 ..... dar mai mult nu se poate. Nu se pune problema de a merge in weekend pentru ca e aglomerat. |
|
Eu as recomanda Sf Gheorghe...Sulina nu mi s-a parut a fi propice pt nudism, cel putin cand/cat am fost eu, anul trecut la inceputul lui august. In schimb, la Sf Gheorghe plaja e "nelimitata", poti merge pe plaja, inspre nord, fara sa intalnesti tipenie de om. |
|
AnonymousUndefined0 posts
Salut!
As avea si eu o intrebare pentru userii mai vechi si care sunt mai "in bransa". Unde pot sa fac plaja nud in 2012 pe litoral? Ce recomandari aveti?
Mentionez ca nu vreau sa dau de plaje pe care nu sunt deloc nudisti pentru ca ma simt stanjenit oarecum sa fiu eu "deschizatorul de drum".
Astept sugestii!
Va multumesc anticipat!
P.S.: Merg la mare intre 8 si 10-11 iunie...daca merge cineva in acea perioada va rog sa ma contacteze si poate mergem impreuna (eu sunt din Bucuresti).
|
|
sorinAdministrator884 posts
Din cate stiu eu pentru 2012 este recomandat 2 mai, Vama Veche si Costinesti-Golful francezului.
Despre alte locuri nu am auzit nici o parereanul acesta.
Pentru perioada cand mergi la mare posteaza aici http://comunitate.ronudism.ro/forum/#topic/RONUDISM-PE-PLAJA-2012.htm
Poate se mai nimereste cineva.
"www.ronudism.ro" |
|
Plaje de nudism fara textilisti la noi? Oare mai exista?
Eu va recomand o plimbare pe plaja de la VADU dar trebuie sa aveti in vedere ca nu este permisa camparea si trebuie platita o taxa de acces. 90% din oamenii care merg acolo nu respecta aceste doua lucruri dar eu recomand sa fie respectate. Rar au fost aplicate si amenzi pentru cei care au facut foc pe plaja, au campat cu cortul .... etc.
Alt loc mai pustiu nu stiu. Important este sa mergeti de Luni pana Vineri pentru ca in weekend si acolo este plin de textilisti neplatitori de taxa si care fac o mizerie imensa.