La mine a fost f simplu! Idei libertine am de la 16-17 ani,primele zile de nudism au fost la varsta de 7-8 ani,impreuna cu tatal meu,la Techirghiol.Singur am fost la nudisti la 19 ani,impreuna cu prietena mea de atunci,si cu o alta colega de-a ei.De fapt,noi eram un grup mai mare,dar din pacate numai noi 3 am mers la nudisti.Cu sotia...eheee...a fost cantec.De comun acord,am fost impreuna la nudisti,pt ca eu nu concepeam haine pe plaja...Ea,in costum de baie :-))...Am lasat-o prima zi,apoi am inceput discutiile pt convingere...Pana cand,am reusit sa ii dau jos slipul,cu mare chiu si vai.Lumea,zambea pe sub mustata,ii vedeam cu coada ochiului.In final,dupa cateva zile de dezbateri,am reusit!!!URAAAAAA! Si apoi,daca stiti proverbul cu ursul la miere...cam asta a fost!
.
Site-ul e bun pt socializare,si pt a cunoaste oameni care au aceleasi afinitati.Din pacate,suntem o comunitate mica,suntem mult mai putini decat cei care prefera slipul,si atunci,este f clar ca trebuie sa ne gasim cumva,trebuie sa incepem sa ne cunoastem intre noi,sa impartasim idei,sfaturi,etc.
Apropos de Mamaia,zona nord,unde si @Vasile41 are preferinte.Noi am facut plaja anul acesta in cea mai mare parte a concediului,acolo.Nu au fost incidente,dar mi-a povestit o familie din Ardeal,ca fusese un incident cu jandarmii,care au facut o descindere in zona aceea,si au incercat sa amendeze pe cativa pt practicarea nudismului.Se pare ca nu au reusit,au ramas numai la avertismente,dar din spusele lor,se pare ca se daduse o circulara de la primarie,cum ca e interzis nudismul acolo.Totusi,oamenii,dupa ce au plecat,au continuat stilul naturist,ca si pana acum.E bine de stiut!