Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE

PRIMA ZI DE NUDISM.

Cum a fost pentru dumneavoastra prima zi de nudism? A fost propria initiativa sau erati alaturi de prieteni care deja practicau nudismul? Totul a inceput de la o curiozitate? Ce a starnit dorita?

La final, poate un raspuns la "de ce este bun un site pentru nudisti?"

Puteti adauga ce doriti dumneavoastra la "prima zi de nudism" Innocent

"www.ronudism.ro"

La noi a fost simpatic. Am ajuns in Vama noaptea tarziu si ne-am pus cu cortul undeva pe langa marginea plajei inspre vama, dimineata cand ne-am trezit toata partea respectiva era plina de nudisti. Partenerul meu a propus pe loc hai sa facem si noi. Odata dezbracati nici nu ne-am mai imbracat pana la plecare. Senzatia aceasta minunata de libertate, de a te simti bine in pielea ta cu toate imperfectiunile tale m-a ajutat sa imi depasesc toate complexele pe care le aveam.

De atunci cand avem ocazia practicam oriunde.

Din punctul meu de vedere este util genul acesta de site  pentru ca te ajuta sa intalnesti oameni care impartasesc aceleasi pasiuni ca si tine. Mi-as fi dorit un club dedicat nudistilor, ca afara, unde sa poata exista intalniri astfel comunitatea sa poata sa se stranga intr-un loc, daca as avea bani l-as face maine...

La mine prima zi de nudism a fost ..cred ca pe la 3 sau 4 ani...:).Mergeam cu taica-miu pe plaja  de nudisti de la capatul Mamaiei...acolo m-am obisnuit sa stau la soare fara slipul de baie....Apoi de-a lungul anilor  am mai mers cu el un timp,apoi am inceput sa ma duc singur si in alte locuri:Eforie nord,Costinesti,Vama(mai rar cei drept)...dar pentru mine zona aceea de la capatul statiunii Mamaia a ramas un loc deosebit.Am mai fost si in Spania anul trecut linga Peniscola,un orasel statiune intre Barcelona si Valencia,unde este o plaja neamenajata  pentru nudisti,destul de populata.....din pacate nu am facut poze ca nu aveam la mine aparatul si nici telefonul.

Nudismul e o stare de spirit unica ce merita descoperita si traita din plin.....Macar odata in viata...:)))))

Imi amintesc ca de la bun inceput nu am fost sinjenit deloc de goliciune mea si nici a celor din jur...era si curiozitatea poate......dar a fost frumos...:)

La mine a fost f simplu! Idei libertine am de la 16-17 ani,primele zile de nudism au fost la varsta de 7-8 ani,impreuna cu tatal meu,la Techirghiol.Singur am fost la nudisti la 19 ani,impreuna cu prietena mea de atunci,si cu o alta colega de-a ei.De fapt,noi eram un grup mai mare,dar din pacate numai noi 3 am mers la nudisti.Cu sotia...eheee...a fost cantec.De comun acord,am fost impreuna la nudisti,pt ca eu nu concepeam haine pe plaja...Ea,in costum de baie :-))...Am lasat-o prima zi,apoi am inceput discutiile pt convingere...Pana cand,am reusit sa ii dau jos slipul,cu mare chiu si vai.Lumea,zambea pe sub mustata,ii vedeam cu coada ochiului.In final,dupa cateva zile de dezbateri,am reusit!!!URAAAAAA! Si apoi,daca stiti proverbul cu ursul la miere...cam asta a fost! Laughing .

Site-ul e bun pt socializare,si pt a cunoaste oameni care au aceleasi afinitati.Din pacate,suntem o comunitate mica,suntem mult mai putini decat cei care prefera slipul,si atunci,este f clar ca trebuie sa ne gasim cumva,trebuie sa incepem sa ne cunoastem intre noi,sa impartasim idei,sfaturi,etc.

Apropos de Mamaia,zona nord,unde si @Vasile41 are preferinte.Noi am facut plaja anul acesta in cea mai mare parte a concediului,acolo.Nu au fost incidente,dar mi-a povestit o familie din Ardeal,ca fusese un incident cu jandarmii,care au facut o descindere in zona aceea,si au incercat sa amendeze pe cativa pt practicarea nudismului.Se pare ca nu au reusit,au ramas numai la avertismente,dar din spusele lor,se pare ca se daduse o circulara de la primarie,cum ca e interzis nudismul acolo.Totusi,oamenii,dupa ce au plecat,au continuat stilul naturist,ca si pana acum.E bine de stiut!

Prima data era in copilarie. Pe acasa mai mereu doream sa fiu gol. Apoi au venit anii adolescentei cand si baie facem doar in chiloti. SI a venit o calatorie neasteptata la mare la Neptun. Prima zi mi-sa parut oarecum neinteresanta. Era marea, era apa multa, dar era lume foarte multa, iar eu nu ador imbulzeala. Eram si pe post de insotitor la cineva care lucra asa ca am preferat sa ma plimb si astfel am descoperit un loc intre plaja de la Neptun si Jupiter. Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc. AM vazut acolo ceea-ce imi doream dar inca nu eram pregatit pentru asta.

A doua zi mi-am luat inima in dinti si m-am dus direct in sectiunea aceea de plaja si incet m-am dezbracat. Impreuna cu hainele trebuiau date jos si prejudecatiile acumulate in anii precedenti. In seara aceea eram recunoscut ca nudist incepator (stiti cum se recunoaste nudistul incepator ? - are fundul ars de soare Smile).

De atunci incet incet mi-am schimbat modul de a trai. Acum, cand ajung acasa, primul lucru este sa ma dezbrac si sa stau gol. Prietenul meu incepe sa guste acest lifestyle si sper ca in vara care vine sa putem merge impreuna goi pe plaja.

Pe mine m-a dus o tipă, cu vreo 7-8 ani mai mare, în Costineşti. Mi-era o ruşine...

http://banalitatilemele.blogspot.ro/2010/07/cum-am-ajuns-nudist.html

la mine a fost din intamplare ,pana atunci nici nu ma gandeam la nudisti .Aveam 24 de ani si ma plimbam pe faleza si am ajuns in dreptul epavei si acolo am vazut nudisti  dupa 10  minute m-am alaturat   ,prima senzatie a fost foarte frumos putin rusinos dar fost foarte bine . 

Anul acesta ne-am pregatit temeinic pt. sezonul cald . Investitii majore in costume de baie  , prosoape , ochelari de soare si toata gama de creme de plaja .Pt. fiecare zi de plaja aveam cate-un costum de baie, o sapca sau un prosop diferit.Si uite ca a venit si ziua de sfarsit de iunie ,cand i-am spus iubitei mele sa mergem acasa ,ca m-am plictisit .Replica ei a fost pe masura : "Hai sa mergem la nudisti ! de zece ani ma tot minti ca ma duci ".Cu ajutorul internetului si al google maps , am reusit sa gasim Golful Francez .Acolo ne astepta un peisaj mirific , unde marea poate fi admirata de sus , o zona linistita ,unde scapi de muzica la maxim de pe plaja si de sezlongurile ingramadite .Nefiind pudici din fire costumul de baie si slipul s-au "evaporat" intr-o clipa. A fost prima zi de nudism in prezenta altor persoane.Pe rauri ,prin paduri ,prin locuri izolate ,ne mai bronzaseram goi . Cum "microbul " ne-a intrat in sange am stat aproape o luna la mare ca zile adunate .Costumele de baie fac parte din trecutul nostru , bronzul uniform si libertatea din viitor .Cum zilele calduroase s-au sfarsit ne apasa un sentiment de tristete dar speram sa ne bucuram sanatosi de sezonul 2018.

Prima plaja mereu ramane "la inima" innocent

Bun venit in mica noastra comunitate!

"www.ronudism.ro"