Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

MAMAIA NUDISM

Plaja de nudism se afla la granita cu statiunea Navodari.

Din informatiile primite de la utilizatorii site ului, plaja nu mai este destinata nudismului, fiind construite doua terase.

Sambata trecuta a fost chemata politia de catre cei care frecventeaza noile terase.

Daca cineva are informatii noi, este rugat sa le posteze aici.

Dupa Epava Costinesti, cred ca si plaja din Mamaia a devenit istorie.

"www.ronudism.ro"

Pe plaja dinspre Navodari nu se mai face nudism de ani buni in adevaratul sens al cuvantului. 99% dintre cei prezenti erau homosexuali veniti pentru o partida in padurice. Acum dupa defrisarea tot mai acuta probabil ca vor trebui sa isi schimbe planurile, speram in alte statiuni in afara Romaniei. Agresivitatea in zona aceasta nu ne face cinste si nu e nicio surpriza ca a fost chemata politia intr-o zona in care puteai sa stai la terasa cu copilul si sa admiri mai multi pederasti mangaindu-se.

Si pentru ca a venit vorba despre plaja de la Epava, sa stiti ca nudistii inca tin granita desi textilistii sunt tot mai nesimtiti si tupeisti.Am fost recent, acum cateva zile, erau cam 30 de persoane la ora de varf.

Din cate imi amintesc, anul trecut mai erau doar cateva "petece" de nisip pe plaja de la Epava si in rest bolovani si textilisti care stau si se uita lung, ca la cinema :)

Bine ca mai sunt cativa nudisti indrazneti. Era o plaja foarte frumoasa :)

Despre nudistii de la Mamaia, am fost o singura data pe plaja dar doar in trecere. Erau cateva cupluri mai spre mare si parea linistita zona.

"www.ronudism.ro"

Este adevarat, anul trecut plaja de la Epava era micsorata rau insa in acest an se vad efectele lucrarilor care au avut loc in zona Tuzla pentru amenajarea falezei astfel incat malul nu a mai fost erodat iar plaja chiar s-a marit cu 2-3m in medie. Anul trecut la un metru de pietre (drumul de faleza) aproape ca nu se mai putea sta de apa seara. Pentru cei care vor vizita in acest an Costinestiul acest lucru ca constitui o surpriza placuta, parca si nisipul este mai mult si mai fin, nu stiu daca de la depuneri sau adus artificial. Oricum, progresul \se vede foarte clar.

Despre plaja de nudisti din zona Mamaia Nord-Navodari imi aduc aminte cu placere cum inainte de 89' si multi ani dupa 90' (cred ca pana acum vreo 10 ani) era o plaja destul de populata de nudisti de toate varstele si mai ales familisti, zilnic gaseai cel putin 100 de persoane pe acea plaja frecventata in special de autohtoni dar si de turisti romani precum si unguri sau polonezi. Strainii preferau insa si plaja de nudisti din Eforie Nord dar in special zona topless din zona Cazino Mamaia. Ce vremuri ... Treptat plaja din Mamaia Nord a inceput sa se sparga devenind loc preferat de intalnire pentru gay dar si asa in numar destul de mic fata de anii precedenti.

Din pacate nu pot decat sa trag o singura concluzie, si anume ca nudismul in Romania e cam pe duca, inainte vedeai familii intregi si familii prietene practicand nudismul inclusiv in Mamaia Nord (va amintiti zona de corturi de pe plaja?) iar acum la acest aspect cam bate vantul. Concluzia este ca ori nudismul nu mai este la moda (in anii 80' era vazut si ca un mijloc de a arata regimului ca suntem liberi) , ori deschiderea catre ,,afara'' duce nudistii romani catre campinguri sau plaje din Ungaria, Croatia, Muntenegru etc iar numarul ramanand constant.

Am fost azi intr-o plimbare in nordul plajei din Mamaia, intr-o sambata dupa amiaza.

Este plin de terase, sezloange, doar cateva petice au ramas destinate celor care nu agreeaza asa ceva.

Peticele respective sunt si ele pline de turisti, deci de nudism nu mai poate fi vorba.

Practic Mamaia s-a lipit de Navodari, noile resorturi eliminand de pe harta ultimele urme de natura libera.

Da in anii 80 se facea nudism de la resturantul Dacia ,acum nu stiu cum ii spune ,parca este parasit si pana spre cherhana ,adica pana la vapor ,si era lume multa si plaja destul de mare .

Am uitat sa scriu ca e vorba de Costinesti ,acum am inteles ca nu prea mai este plaja la epava dar nici nudisti ,oricum stiu de anul trecut ,este foarte departe ,se facea plaja cam in dreptul ultimului hotel ,deci dupa vapor .

Am facut un tur al litoralului acum 2 saptamani. La Mamaia nu mai este nimic, la Costinesti la epava foarte putini nudisti, foarte multi textilisti.

In golf foarte fain, cu exceptia unui cuplu tanar care facea poze, cica unul altuia. Coborarea in golf s-a deteriorat foarte tare, dar plaja a fost superba.

La 2 Mai foarte multi gura casca, plaja din ce in ce mai deteriorata, dar aici am stat cel mai mult la plaja/baie, poate din cauza vremurilor apuse cand era foarte fain aici.

Anul acesta la Mamaia au mai fost nudisti ?

"www.ronudism.ro"