Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Asociația RONATURISM

A venit și momentul publicării situațiilor financiare pe 2022.

Asociația a avut venituri de 1800 lei in 2022 fata de 2020 când a avut 2020 când au avut 10700.

Cam 5 membri cupluri ar avea asociatia la o taxa de 283 lei/an.

Adăugăm site ul noi-nud.ro mort de câțiva ani.

Adăugăm site ul ronudism aproape mort de câțiva ani (la cate eroari are este clar că nimeni nu se mai ocupa de el)

Adăugăm că plajele de nudism din Romania au devenit din ce in ce mai mici și mai puține, de la an la an.

Adăugăm site ul de succes nudist club cate este pentru căutare de sex, zecile de chaturi și grupuri Facebook pe care "nudiștii" își publică anunțuri de căutat sex sau câteva clipuri cu masturbare, sex, etc

Grupuri unde "nudiștii" se oripilează că ei merg pe plaja pentru un sex și acolo văd că sunt și copii și ne cearta pe grupuri "ce caută copii pe plaja de nudiști?"

Încotro?

De ce în alte țări numărul nudiștilor creste și la noi este din ce in ce mai dezastru? 

E bine de stiut totusi ce sa ales de asociatie. Prin 2019 am vrut sa ne inscriem, am cerut informatii, cati membrii sant ce activitati, ca doar nu te inscrii in ceva despre ce nu stii nimic. Am primit raspuns, ca sa ne inscriem si o sa aflam, ok asta sa ales din asociatie......ar mai fii multe de spus, dar nu are rost....

Au încercat conform viziunii lor, nu a mers.

Nu cred că era cu mult mai bine daca procedau altfel.

Cine știe?

Păcat de tot efortul depus în primul an de existență.

"www.ronudism.ro"

Noi am fost membrii cotizanti ai Asociatiei . Am fost , pentru ca din motive personale(medicale) am renuntat la acest statut . Relatiilenoastre cu ceilalti au fost si au ramas foarte bune , nimic rau de spus despre oamenii de acolo . De ce nu a mers ? O parere , strict personala . Nudistii/nauristii  din Romania prefera daca nu solitudinea din cuplu , atunci , cel putin, sa fie cunoscuti . Dau exemplul Oradiei , unde am fost , dupa mutarea noastra din Cluj . Acolo  exista un grup de cunoscuti , care nu au nici o treaba cu site-uri de profil . sunt doar cunoscuti care se intalnesc ocazional . La fel intalnirile private din restul tarii ( din auzite) se fac la fel , mai mult intre cunoscuti , cu acceptarea unor cupluri , dupa o cunoastere prealabila. La fel de adevarat , cu siguranta sunt si persoane care au asteptat sa "cante prohodul" Asociatiei .  Intr-adevar , poate cel mai mult doare , efortul facut de initiatorii Asociatiei , pentru ca aceasta sa existe . Daca au gresit sau nu , nu ne vom putea pune de acord , toti , niciodata. Parerile sunt subiective , in functie de afinitati personale sau antipatii . Litoralul romanesc ofera tot mai putine solutii pentru nudism si atunci incet-incet oamenii vor alege naturismul , din restul tarii , unde ai nevoie doar de soare si o patura sau un sezlong. Am fost , sunt si voi fi intotdeauna , sufleteste , alaturi de Asociatie si de membrii ei , cat vor exista , si asta pentru oamenii faini pe care i-am cunoscut . 

Sa vina hate-ul. :) 

Hai ca vin eu cu HATE... Părerea mea e ca greșesc enorm " la viziune" cum zicea și Sorin   și în plus lipsa informațiilor directe, secretomania maxima..... Cum zicea și Alemar58 a cerut doar niște informații.... Ce era asa de greu de dat.... Păcat de efortul depus pt înființarea asociației..... Ca de conducere.... Care nu are viziune de viitor..... Sau viziunea pe care o are e total greșită.... Degeaba aveau acel moto superb toleranta, libertate.... 

Domnilor acesta este sfarsitul inevitabil al oricarui lucru pe care il incepi cu o minciuna-declari oficial o intentie dar in realitate ai alta-,ai urechile astupate la toate sfaturile si parerile celor din jur si crezi ca tu le sti pe toate.Tin minte cand Alin,cel care a facut asociatia,se batea cu caramida in piept ca v-a cumpara si acest site.Bine ca nu a facut-o.

si in 2023 venituri de 234 lei frown

Trista situatia

"www.ronudism.ro"

Ar trebui sa facem un club, cred ca ar avea mai mult succes!

detaliati :)

"www.ronudism.ro"