Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

COSTINESTI - GOLFUL FRANCEZULUI - NUDISM - part 2

1-7 august cineva?

Salutare săptămâna viitoare merge cineva în golful  francez. 

11-13  iunie  vine cineva  in  Golf?

Salut, Kosty. Eu și prietena dacă e vremea bună.

va salut! as vrea sa vin si eu in weekend, poate fac cunostinta cu ceva membri ai forumului...

buna

sunt noua pe aici...

iubesc soarele, nudismul....zona epava

Mie imi place plaja dintre Costinești și Tuzla:lume civilizata,apa curata iar majoritatea sunt nudiști.

salutare, 15-17 iulie merge cineva in golf? se poate sta cu cortul?

eu o sa merg in golf dupa11 iulie

SI cat stai? Cu cortul?

10 15 iulie cineva pt socializare?

Hello, guys :) Cineva pe sf de august in Costinesti, Eforie Nord? eu voi ajunge pe 27.08, cred. Daca e cineva, sa facem o gasca de iesiri, plaja, club, distractie..let me know :) coccoj49@yahoo.com zi faina :)

Eu in golf pe 13 iulie Maria....

In timpul saptamanii este cineva? Ca vad toata lumea n weekend doar

Noi din 8 pana pe 11 august in Costinesti! Cine e prin zona,dati-ne de stire! 

Salut!

Cum se prezinta plaja anul asta? Anul trecut prin Septembrie era putin mai restransa in partea de sud a plajei. Posibil sa ajung si eu pe final de August si eram curios daca e totul ok, macar ca in anii trecuti.

Merci! Zile cu soare.

Salut.

Vad ca nu prea e activitate pe aici. Pot sa imi raspund la propria intrebare :))). E ok plaja, dar azi foarte multe alge. All good in rest. 

Numai bine.

Mie imi place plaja dintre Costinești și Tuzla:lume civilizata,apa curata iar majoritatea sunt nudiști.

Tuzla? am o casuta acolo  pe plaja .....e superb

Tuzla nu ?

De când venim în Golf, n-am văzut niciodată atâtea meduze în apă. Când am ajuns, nu înțelegeam de ce nu e nimeni în apă, însă am înțeles imediat ce am intrat

SI cat stai? Cu cortul? 

nu stau cu cortul

Am regăsit anul acesta Golful la fel de frumos ca întotdeauna. Destulă lume pentru ora 18, și 90% nudiști, ceea ce e îmbucurător. 

Super! Incercam sa ajungem si noi maine dat fiind faptul ca s-au anuntat ploi si am amanat iesirea cu cortul la Vadu. 

Pentru prima dată în România la plajă pentru nudism. Vrem să ieșim în weekend. Ce recomandați între Eforie și Golf?

Am găsit pensiuni similare la preț, calitate și distanta față de plaja în ambele stațiuni.

Daca e vorba de golful de la 2 mai, mie imi place mult pentru ca e cumva mai salbatic, la Eforie e mai spre genul de plaja normala cu sezlonguri umbrelute etc dar eu consider ca este mai frumos la golf :)

Johnny6600 … Colful Francezului NU are legatura cu 2 mai si este in Costinesti !

Pe plaja din golf este vreo zona destinata exclusiv celor cu costume, sau este o plaja mixta?

Am observat azu ca in partea spre nord erau cateva grupuri cu textila pe ei, ma gandeam sa nu deranjam pe cineva

Cum e temperatura apei in golf? Mai e rece?

Teoretic , golful e zona nudistilor, dar mai vin si "textilisti" :)

E mai rece decât apa de la robinet iarna.

Mersi ! pfff, iar mai aman o saptamana ... sper sa nu ajung acolo in septembrie

am fost weekendul trecut , super aglomerat  lume cu corturi, dabia am gasit un loc unde sa ne punem cerceaful, in rest super ok , 

o sa fim si in weekendul asta 

https://www.g4media.ro/statiunea-costinesti-va-avea-in-plus-16-km-de-plaja-costurile-estimate-la-aproape-400-de-milioane-de-lei-era-necesar-s-a-construit-mult-multi-turisti.html