Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

EFORIE NORD - LA HAMACE - NUDISM

EFORIE NORD - PLAJA NUDISM LA HAMACE 
Va rog sa postati impresii, pareri, fotografii, pentru a realiza la sfarsitul sezonului un articol despre aceasta plaja.

"www.ronudism.ro"
Salutare, am petrecut 10 zile la mare, mare parte in Eforie Nord, legat de ”La Hamace” , din pacate am avut parte de o intamplare mai putin placuta, luînd masa împreuna cu cativa prieteni, proprietarul terasei a intrat in altercatie cu un client un pic mai vociferant care a dus la o bataie cu scaune si mese rasturnate, un specatacol de ”2 bani” pentru intraga plaja, din punctul meu de vedere nu asa se comporta un administrator cu clientii, indiferent daca este vorba de unii care erau ”un pic mai drojdiați”, pana la urma este vorba de o plaja inchiriata si nu de proprietate personala. Din pacate dupa ce s-au calmat spiritele domnul nu a avut cel putin bunul simt sa vina sa isi ceara scuze pentru situatia respectiva. O atitudine aroganta fata de clienti, deci in concluzie o ” mare bila neagra” pentru ”La Hamace”.

Terasa de pe plaja La Hamace este inchisa iar sezlongurile si umbrelele au disparut. Plaja nu mai e exclusiv gay, e mai putina lume decit alaturi La ciocane.

 

Imi pare rau sa aud asta. Domnul de la "LA HAMACE" are cont si pe grup dar nu cred ca a intrat vara aceasta.

Noi am colaborat cu ei acum un an (reclama reciproca) 

Sa speram ca a fost o situatie izolata si unica :P

"www.ronudism.ro"

Nu pot să spun că mă miră. Comportamentele întotdeauna vor lăsa de dorit când motivaţia reală a celui implicat e profitul şi nu promovarea unei anumite culturi.

31.05.2018

Am scris si despre plaja La ciocane si fiindca sint alaturi dau citeva detalii si despre La hamace.

Plaja e in cea mai mare parte amenajata, umbrele si sezlonguri iar barul este deschis. Deocamdata doar bauturi, spuneau ca vor avea si ceva mincare mai spre sezon.

Cei mai multi nudisti erau barbati, dar erau si vreo doua perechi hetero la sezlonguri dat fiind ca alaturi la Ciocane plaja nu era inca amenajata.

Acum ceva ani am fost pe plaja de acolo cu inca 2 prieteni. Nu mai stiu daca era La Hamace dar sa spunem ca era si ca ne vedeati pe plaja.

Unde ne incadrati? Bi, str8, gay?

"www.ronudism.ro"

In nici un caz la bi. Poate la tri - menage a trois :))

Dincolo de gluma, nu cred ca as face vreo categorisire. Fiecare face ce vrea si ce-i place.

Zilele astea erau cite doi-trei barbati si in zona hetero si cupluri femeie-barbat in asa-zisa zona gay, deci se cam amestecasera si asta mi se pare pozitiv indiferent daca erau unii gay sau nu.

:)) Tri era raspunsul corect :))

Glumesc si eu :)

"www.ronudism.ro"

Salutare !

Eu azi am fost prima data La Hamace,desi nu ma atragea ideea de a merge singur.Mi-a placut foarte tare,erau in jur de 15-20 de persoane pe la ora 12:00.Plaja f ok,amenajata,poate doar 3-4 cosuri de gunoi in plus nu ar strica..curat,barul era deschis si poti consuma destule chestii.. Una peste alta recomand acest loc,in caz ca sunt persoane care nu au ajuns inca acolo :)

La Hamace este plaja de langa Hotelul Perla? Sau aceea este alta plaja de nudisti? Ne poate oferi cineva mai multe detalii? Merci.

Plaja de nudisti este cea de langa Complex Perla.

Este impartita in doua, La Hamace si La Ciocane, dar este vechea plaja de nudism din timpul comunismului.

Cred ca era mai ok atunci decat acum.

"www.ronudism.ro"

 

Plaja de nudisti este cea de langa Complex Perla.

Este impartita in doua, La Hamace si La Ciocane, dar este vechea plaja de nudism din timpul comunismului.

Cred ca era mai ok atunci decat acum.

 Era mult mai ok pentru ca era putin respect intre oameni. Acum, din pacate toti nesimtitii fac ce-i duce capatana, dintr-un singur motiv: oamenii civilizati nu au fost niciodata uniti si au permis asta.

 La Hamace este plaja de langa Hotelul Perla? Sau aceea este alta plaja de nudisti? Ne poate oferi cineva mai multe detalii? Merci.

@cuplunudms La Ciocane e zona lipită direct de gardul de la Perla (înţeleg că turiştii cazaţi "strategic" se pot holba în voie toată ziua, mai ales că prin geamurile alea se vede doar dinăuntru spre afară), iar La Hamace e ceva mai încolo, a doua parte a zonei nudiste, după nişte clădiri mici dezafectate(?) şi până la cazemată sau ce-o fi aia neagră.

Am fost acum cateva zile pe plaja in Eforie Nord ,frumos lume putina .ma intorc pe 21 iulie