Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

EFORIE NORD - LA CIOCANE - NUDISM

EFORIE NORD - PLAJA NUDISM LA CIOCANE 
Va rog sa postati impresii, pareri, fotografii, pentru a realiza la sfarsitul sezonului un articol despre aceasta plaja.

"www.ronudism.ro"

cu scuze pentru ignoranta embarassed...  unde este plaja "la ciocane"?

Lângă La Hamace cry Același loc împărțit în două.  Din cate am citit pe aici și Facebook, în partea La Hamace sunt mai multi gay și în partea La Ciocane mai multe familii. Așteptăm păreri :)

"www.ronudism.ro"

multam! aveam o banuiala.

Am fost o singura data acolo anul asta (2017), intr-o dupa-amiaza. Plaja linistita, familii cu copii, oameni de toate virstele.

Plaja este protejata fata de sosea, dar chiar linga hotelul La Perla care are ferestre direct spre plaja.  Va citez din recenzia unei turiste cazate la Perla

"Plaja de nudiști situată în dreapta complexului La Perla, care oferă un spectacol murdar și grotesc ( și la propriu, si la figurat)."

Dincolo de subiectivismul doamnei cred ca si locatarii hotelului si nudistii au motive de nemultumire.

Intrarea in mare este lina pe o portiune foarte lunga si se adinceste usor spre dreapta spre plaja La hamace.

In general plaja e curata, are niste sezlonguri de lemn cu umbrele mici. Nu stiu daca plaja este administrata tot de cei de La hamace sau de altcineva.

Plaja este separata de zona "textilistilor" de un gard de stuf la care se lucra inca prin iunie. Gardul lasa o portiune de plaja bunicica pina in mare deschisa astfel ca cele doua tabere se pot vedea reciproc. Nu cred ca nudistii au curiozitati fata de cei in slip, dar invers - da, cu siguranta. Ar fi fost bine ca protectia sa fie mai bine facuta pentru evitarea conflictelor.

Plaja este tranzitata de multi oameni care n-au nimic de-a face cu nudismul, inclusiv vinzatori de ziare si gogosi. Unii dintre ei mai zabovesc pe cite in sezlong chipurile sa-si mai traga sufletul.

Concluzie: o plaja buna, nisip si mare perfecte, curatanie acceptabila (asta depinde in cea mai mare masura de noi), populata cu hetero si familii cu copii sau fara. Chiar daca nu sint conditii ideale in privinta separarii fata de textilisti, este mult mai bine decit in alte locuri si fata de acum citiva ani.

P.S. Cu siguranta sint persoane in acest forum care stiu mult mai mult despre aceasta plaja decit noi, am vrut doar sa facem un inceput.

 

 

 

Multumim. Foarte bine detaliat laughing

Doamna am vazut ca avea o problema si cu animalele de companie desi "nu m-am intersectat cu ele"

O deranja doar ideea ca au acces in complex.

Am vazut ca multa lume a trecut la MINUS ca se vede plaja de nudisti

https://www.booking.com/hotel/ro/complex-la-perla.ro.html?

"www.ronudism.ro"

Am fost acolo zilele astea. S-a schimbat administrarea de anul trecut. Alte șezlonguri, alte umbrele, alt bar pe plajă. Primele două nu neapărat în bine... Dar plaja e la fel de frumoasă. Liniștită. Familii multe, chiar și ceva copii. Păcat că nu lăsăm mai multă curățenie în urma noastră.

Dar o plaja fara textilisti exista? 

Textilistii care-si fac drum pe plaja de nudisti fac tot farmecul la Eforie. Altfel cum sa nu te bucuri ca atunci cind iesi din apa dai nas in nas cu un colocatar de hotel care se uita la tine ca la un extraterestru? si daca esti politicos il duci sa stea la o sueta cu sotia ta care tocmai isi bronza zona pubiana proaspat epilata laughing

De luni s-au luat umbrelele si sezlongurile iar populatia nudista s-a rarit.

Sezonul e pe terminate.

A fost un septembrie perfect pentru plaja. Pacat ca lumea nu este obisnuita sa mearga si in Septembrie la plaja. A fost mai bine decat in iunie.

"www.ronudism.ro"