Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

BUCURESTI - NUDISM PARC NATURAL VACARESTI

BUCURESTI - NUDISM PARC NATURAL VACARESTI

Va rog sa postati impresii, pareri, fotografii, pentru a realiza la sfarsitul sezonului un articol despre aceasta plaja.

"www.ronudism.ro"

Iei tramvaiul 16 de la Sf Gheorghe si cobori cand vezi Mobexpert pe stanga, la intersectia petricani cu fabrica de glucoza. Vizavi de mobexpert e un drum plin de balarii care merge spre locul viran. Drumul coteste la 90 de grade si acolo se face nudism pe marginea lui, dupa pomi sa nu se vada de pe blocul care este in constructie in zona.

Cool, cred că faci o confuzie. Dar e ok și locul descris de tine. :)

Propun sa facem o expediție :P prin București pentru a vedea locurile de nudism :)

"www.ronudism.ro"

Salut! Chiar se face nudism in acel loc? Ar fi fabulos<pentru ca stam chiar vis-a-vis ! 

 

Asa se pare dar nu pot confirma. Tot am spus ca merg sa vad zona dar.........

"www.ronudism.ro"

am fost acum 4 ani,  intradevar era buna zona, acum nu stiu, este de cercetat..

Poti sa faci oriunde vrei... e practic o zona salbatica. Eu am fost pe cararea de la intrarea principala (Ashmita Gardens) si, dupa 5 minute de mers, la stanga spre o zona combinata de ciment cu padurici mai dese, rare, stuf. Sunt carari batute prin iarba, abia le observi, pe unde am mers gol in voie. E o senzatie foarte placuta. Sigur e mai distractiv daca mergi cu cineva, poti sa explorezi si sa gasesti locuri chiar retrase. Daca esti deschis, poate fi chiar un loc de poveste.

Delta la mine e practiv vizavi si da ce-i drept e un loc salbatic, ar trebui cercetata treaba si am putea organiza o mini intalnire acolo :)

Mergem în expediție :D 

Încă sunt zile calde în București.

"www.ronudism.ro"