Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE
 

Unde in 2019?

Salutare.. De anul ăsta am experimentat și eu nudismul pentru prima oară dar în străinătate și aș vrea la vară prin iunie să văd cum e și la noi.

 

Am tot citit pe forum și mi-am făcut impresia că la la Eforie Nord ar fi cel mai ok din descrierile oferite de utilizatori, mulțumesc pe această cale persoanei care a făcut cele mai detaliate review uri nu mai știu cum îl cheamă, revenind la plajă mai este și Vama Veche dar nu prea sunt descrieri actualizate și nu știu unde sa ma orientez vama sau eforie, ce ma interesează e sa nu fiu eu și prietena și alți 3 - 4 nudiști răsfirați printre alți textilisti, adică sa fie cât de cât populată și sa fim acceptați de către vecinii mai îmbrăcați acolo unde sunt.

 

Deci voi ce recomandați? 

Eforie, Vadu, Corbu ... oriunde vezi cu ochii si simti ca ai putea face :)

Exact, incerci aceste locatii si te opresti acolo unde iti place! Mai poti adauga si Golful Francezului din Costinesti sau sf. Gheorge!

ce naiba va place la golful francez cand am fost eu doar in recunoastere era un pat de alge pe toata plaja , loc ingust , mizerie si plus ca dupa ora 17 ciuciu soare , in fine gusturile nu se discuta , oricum nici sa ma plateasca cineva sa merg acolo tot nu ma duc sa fac plaja vara in golf . 

Cristi, ești cam singurul cu părere negativa despre Golf (păreri exprimate aici)

Fiecare cu preferințele lui 

"www.ronudism.ro"

Mulțumesc pentru răspunsuri.. Am mai primit și un mesaj care îmi confirmă ce ma gândeam și eu ca la Eforie Nord ar fi cel mai accesibil/populat/curat loc unde poți merge pentru a face plajă 

sorine eu am spus ce am vazut cand am fost in vara in recunoastere !

cel mai tare loc eu cred ca e in eforie nord 

Unde în 2019 ? La mine personal o insulă din Grecia sau două , la noi câteva weekenduri la eforie nord si posibil în vamă , în septembrie în Spania aş vrea .

Cred ca la vara incerc si eu eforie nord! :) Personal imi place corbu si vama veche!!

Noi sigur in Eforie Nord si cred ca si la plaja Midia

clar ca voi fi prezent la eforie nord cel mai tare loc de facut nudism in Romania

Si eu tot la Eforie Nord sa vedem si anul asta daca o sa fie plaja amenajata,speram sa faca si tualete pe plaja si dusuri

Noi cred ca vom merge la vama veche. Acolo ne-am simtit cel mai bine. 

La Nisipurile de aur in iulie si poate la intoarcere o halta in Golf si Eforie Nord.

Buna tuturor!

Recomandarea noastra este sa mergeti la vecinii nostri,fie in Bulgaria,Grecia si in nord, Ungaria,iar daca va tin balamalele la Croatia,Spania si Germania.Din pacate pe meleagurile noastre degeba ne dam noi patrioti,deschisi la ce este nou,cu bun simt si fara fite,cam toate sunt departe de majoritatea dintre noi,ca si aici pe acest site ,asa se intampla si plajele din romania,multa vagabonteala,lipsa de bun simt si viziune si deschidere ,zero,bine ca ne-au luat-o altii inainte si se mai afla si la granitele noastre.

Prin postarea noastra speram sa nu suparam cuplurile de bun augur ,care fac nudism si sunt adepte cu acest curent din convingere.

Szeged...Szeged...si tot Szeged...:))

La Szeged - Sziki de 2 - 3 ori. Din 15 iunie un tur din 2 in 2 zile la Rutar Lido - Eberndorf, Austria, Terme Banovci - Slovenia, Balatonbereny - Ungaria (toate locatii cu campinguri naturiaste). In septembrie in Koversada + vizita in alte locatii naturiste. Si altele inca neprogramate pe parcursul anului (mai e si Ocna Sibiului). Concedii frumoase va dorim!

 Sawyer_wst,cel mai bine ar fi pentru voi sa incercati mai multe locatii de pe litoral si sa va opriti acolo unde va simtiti bine(asta daca aveti cu ce va deplasa dintr-un loc intr-altul).Eu asa am facut vara trecuta si mi-am facut o parere despre fiecare loc pe unde am fost.Daca nu va puteti deplasa rapid,adica nu aveti masina,ar fi bine sa tineti cont de parerile altora,dar cu masura,fiindca fiecare isi exprima un punct de vedere,iar ce tie iti place,mie s-ar putea sa nu imi placa...,si invers.De asemenea,trebuie avut in vedere data,vremea...,pentru a-ti putea face o parere mai clara despre ce scriu oamenii.Cel mai important lucru e sa stii ce cauti tu,ce vrei!Cum ai vrea sa fie vacanta ta! Eu tintesc pentru la vara 2Mai si Golful Francez.Si,probabil,voi sta la cort.Din 2 Mai se ajunge repede si in Vama,iar Golful e dragostea mea :) . Zile frumoase va doresc! 

Mulțumesc pentru răspunsuri .. Avem mașina și chiar ne place sa ne plimbam, inițial am zis doar Eforie Nord da vad ca multă lumea tot zice și de golful francezului deci am sa încerc și în golf după ce trec prin Eforie 

Recomandarea noastra este sa mergeti in Bulgaria, 

la Nessebar , Nirvana, Albena si cel mai frumos ..

mirific , slbatic , unic  este plaja Irakli 

Nu se compara plajele de nudisti din Romania cu cele din Bulgaria

Noi vom merge anul acesta in Bulgaria, Sunny Beach. In apropiere de hotelul  Burgas Beach este o plaja pentru nudisti. Vom fi cazati in hotelul Azuro. 25.07-01.08

 

 

Buna tuturor, in iulie noi vom fi la Valalta - Croatia

Din 29 mai și până pe 6 iunie merg în lanzarote