Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  RONUDISM Stiri
 

Resort Naturism

În urma discuției cu proprietarul acestei locații suntem dispuși a pune în aplicare a crea un resort Naturism în Vestul țării și tot o dată a cere părerii, și sugestii pentru a moderniza sau a duce la un bun demers a face acest resort Naturism. Vă mulțumim ori ce idee sau susținere este binevenită. O zi minunata vă dorim!

Din câte am înțeles are o piscina mare

Vara cred ca va fi mai greu,noi preferam marea ca suntem și mai aproape

Iarna nu prea găsim locații 

 Vara nu e ca iarna și inverssmile

Mulțumim frumos pentru amabilitatea dumneavoastră și de comentariu. Zile faine și însorite. 

Din câte am înțeles are o piscina mare

Vara cred ca va fi mai greu,noi preferam marea ca suntem și mai aproape

Iarna nu prea găsim locații 

 

Super tare ideea! Trebuie promovata!

Ar fi bun resortul atat vara cat si iarna. Nu stiu ce ar fi de modernizat dar ca sa devina  resort naturist i-ar trebui in primul rand o imprejmuire care sa nu permita o panorama de admirat pt curiosi, construita o sala care sa inchida piscina pentru a putea fi folosita si iarna si zic eu , pe langa locurile de cazare din interior, sa se mai amenajeze si spatiu de campare pt corturi si rulote. Din poza nu se vede prea bine ca sa imi dau seama  cam ce exista si ce nu. Oricum nu de idei cred ca duce lipsa proprietarul ci de finantare pt a investi in ce ar mai fi de facut. Ideea este ca nimeni nu duce lipsa de idei dar se pune problema : este cineva interesat sa investeasca?

Si daca da, cel mai probabil va vrea sa isi scoata investitia si un profit. Vor fi destui doritori sa frecventeze resortul ca sa acopere aceste cheltuieli? Aici trebuie mare atentie pentru ca acest proiect sa prinda viata si sa functioneze. Altfel va ramane o simpla discutie pe forum, ca atatea altele de dinainte.

Unde este aceasta locatie? Planificati sa o porniti vara aceasta?

V-om face tot posibilu v-om tine la curent. O primăvara frumoasa. 

Se pare că unii visează cai verzi pe pereți ! 

Dece credeți ca visam cai verzi pe pereți?! 

Pentru că la nivelul României sunt slabe șanse să se facă așa ceva !